בתי ספר

יש הרבה סיבות לכך שביה"ס מוזכר....

כל כך הרבה "בתקשורת".... אל תשכחי שהבית ספר הזה עבר הרבה טלטלות וזעזועים בשנות חייו הקצרות. התחלפו בו מנהלים בקצב מסחרר...פתחו וסגרו ושוב פתחו כיתות "עתיד" "אתגר" {ככה קוראים להם? אני לא ממש זוכרת...} אני כואבת בדיוק כמו כולם את מה שקורה שם. רק אני לא יכולה לסבול את הלכלוך הפומבי
. אני חושבת שאותה נערה הייתה יכולה לנתב את כאבה לאפיקים אחרים. כמו התנדבות ל"נבחרת" או מועצת תלמידים או כל דבר אחר. נורא קל ללכלך...הרבה יותר קל משה לבנות ולשפר. ודליה, תאמיני לי שמה שיש לי על הלב כלפי בית ספר, הוא הרבה יותר ממה שאותה נערה כתבה פה

d a l i a l

New member
דבר קטן שכחנו...

הדברים של I love Nsync נאמרו כתגובה לשאלה שנשאלה פה, לגבי המלצות לבתי ספר. היא לא נכנסה סתם כך לפורום ו"שפכה" את כל הלכלוך החוצה.

lital4321

New member
אני יגיד לך למה אני לא עוברת לעירונ

י א'. כי הם לא מקבלים ילדים מעירוני ב', פשוטו כמשמעו... באיזה כיתה הילדים שלך?

מוישק

New member
אתם סוטים מהנושא

הילדה הנפלאה והנהדרת הזו אומרת שהמלך עירום. מה לא ברור בזה?. היא לא לומדת בעירוני א ולא במכבים רעות, היא לומדת לצערה בעירוני ב' וכן, היא כותבת את חוות הדעת שלה על בית הספר שהיא מכירה. בעירוני א' אולי יותר גרוע, אבל שם התלמידים פחות איכפתיים ולא מגיעים לפורום,

יונית ש

New member
מה כדאי חט"צ של רמון או של הבית

ספר החדש יחסית אני לא זוכרת את שמו. ממש על הגבול בין שמשוני לקייזר. אשמח לשמוע?

אדום8

New member
חט"צ בשמשוני

גם אני מתלבטת בין רמון לממלכתי ט'. מכמה מקומות שמעתי שהצוות של החט"צ בט' הרבה יותר טוב וגם המנהלת יותר טובה. מישהו יכול לעזור לי?

למעלה