בתי ספר

Neta558

New member
בתי ספר ../images/Emo63.gif

שאלות, תשובות והמלצות על בתי ספר - נא לשרשר כאן

I love Nsync

New member
מה שלא תעשו

לא לרשום אותם לעירוני ב'! בצפר של פושעים... ממש מוסד סגור.

ב נ ה

New member
עוד לא בגיל הרלוונטי...

אבל ניתן בכלל לבחור לאיזה עירוני להרשם?

I love Nsync

New member
בטח, רק אלה שבלפיד לא

וכדאי לרשום לתיכון טוב כי אחר-כך קשה לעבור

קצת נסחפת../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

מה זה בית ספר של פושעים
מה זה מוסד סגור
יש לי שני ילדים שם, ילדים נהדרים ותלמידים מצויינים, וכמו כן גם החברים שלהם
ממש הגזמת עם האמירה הגורפת הזאת

*תומך במילק שייק..*

זה לא נכון להכליל ככה.. גם עירוני א' לא כל כך מצויין.. לדוגמה הטיול השנתי של כיתות יב' שהסתיים מוקדם בגלל התפרעויות.. שדרך אגב דיברו איתנו על זה בשיעורי חינוך.. או משהו כזה חח.. חח לילה טוב לכולם.. או בוקר תלוי מתי תראו..

Gal isr

New member
עוד מעט הטיול של י"ב בעירוני ב'

נראה מה יהיה אצלכם.

I love Nsync

New member
עשרת (+) המכות של עירוני ב

1. ילדה הביאה אקדח לבצפר 2. ילדים הלכו מכות וילד צילם את זה והעלה לאינטרנט 3. השבוע כיבו על ילד סיגרייה לאחר שגנבו לאחד מהם פלאפון 4. אני לא יודעת באיזה שכבה הילדים שלך, אבל בשכבת יא חצי כיסאות מפורקים בשביל שבהפסקה יוכלו לשחק פינג פונג עם המשענות 5. בכל שיעור יש 10 הברזות מינימום 6. המורות לא מצליחות להשתלט על הילדים בכללללל 7. בשיעורי אקטואליה במקום לדבר איתנו על מצב האלימות בבצפר המורות מקריאות לנו סיפורים על כבשים 8. בשכבה יא', כשכל אחד יצא עם התעודה, שאלו אותו "כמה נכשלים יש לך?" 9. לא מזמן עצרו ילד בגלל איזה משו 10. ילד משכבת י התאבד לא מזמן, והבצפר עשה את המינימום שבמינימום כדי ללמד אותנו על הנושא ועוד ועוד ועוד... אני אפילו לא יספר על מהלך השיעורים או איך ניראים השירותים

I love Nsync

New member
שכחתי להוסיך באנגים ואלכוהול בטיול

השנתי, מוות קליני משתיה של אלכוהול, התעלפויות, ומחששה שכל המורים יודעים עליה ואף-אחד לא עושה כלום בשביל לסגור אותה

אני לא אגיד שאצלנו זה יותר גרוע....

כי זה לא.. בעצם, לא בא לי להשוות.. אולי זאת רק תקופה.. אנא עארף.. אבל יש גם דברים טובים.. לא הכל ככה..!! למשל היה כתוב בעיתון לא מזמן שבתחום הסיירות או איך שלא קוראים לזה.. התמצאות בשטח או משהו.. אז במשלחת של ישראל יש המון מעירוני ב' ושבעירוני ב' מאוד טובים בזה.. וחוץ מזה יש לכם מגמת ספורט טובה אני יודע.. וזה לא כזה נורא.. בכל מקרה שבת שלום..!!

לא הולכת לסנגר על הבית ספר, אבל....

כל מה שאת מציינת {ובהגזמה גמורה יש לומר.....} קורה,לצערי, בהמון בתי ספר ברחבי הארץ. כולל גברתי הנכבדה בעירוני א'. אני לא הולכת להתווכח איתך על למה זה קורה, או מי אשם...אבל אם כל כך רע לך שם,למה את לא עוברת לעירוני א'
או לתיכון עלה בלוד
או לתיכון במכבים רעות
או לאחד מבתי הספר האחרים שבהם אין אלימות
זה היה עדיף במקום ללכלך על הבית ספר שלך
הילדים שלי בחיים לא היו מעורבים בארועי אלימות. לא הם ולא חבריהם. מעניין מאיפה את כל כך בקיאה בכל תולדות האלימות בבית ספר... אולי במקום ללכלך תתנדבי ל "נבחרת"

א י ו ש י

New member
ואני חושבת אולי יש דברים בגו../images/Emo4.gif

למה לא לבדוק??? הלוא מה שקורה בין כותלי ביהס יודע הנוער יותר טוב מכל מה שקורה. אני בטוחה שילדייך לא מעורים במקרים הללו כי הם לא מסתובבים במקומות הללו בבית הספר כמו פינת עישון וכד'... אבל זה לא אומר שמה שכתבה כאן אותה בחורה לא קיים ואני לא בטוחה שזה מוגזם שווה לבדוק!!! ולפי חתימה והפורומים שהיא פעילה נראה לי שאכפת לה מסביבתה והיא לא באה לעשות בלאגן או ללכלך... לא תמיד עדיף לטמון את הראש בחול זה שילדיך לא בתוך כל זה ויש להם חברים טובים לא אומר שכל מה שהיא ציינה לא קיים. וגם אם רק מספר קטן של תלמידים עשה את זה יש מקום לבדיקה. נכון לא כל ביהס על הפנים ואין טעם להכליל אבל אם הייתי אמא לילדים בבית הספר הזה הייתי חוקרת לעומק אם יש אמת בדבריה

ברור שיש דברים בגו../images/Emo70.gif

לא סתם גו...הרבה גוגואים
אבל הנערה הזאת בחרה להתמקד אך ורק בשליליות שבבית ספר שלה, ולא בדברים החיובים. אני לא יכולה להבין אנשים שיורקים לבאר שממנה הם שותים
לא טוב לך...תעברי בית ספר
למה ללכלך
זה שהילדים שלי לא נכללים ברשימת הילדים הבעייתים, זה לא אומר שאני לא יודעת מה נעשה בבית ספר. תאמיני לי שאני יודעת, ועוד ממקורות ראשונים, כל המורות מבקרות אצלי כמעט מידי יום. אני רק חושבת שזה לא מוסד עברינים כמו שהיא בחרה להציג אותו ככה. ואם תיקראי כמה הודעות שלה למעלה, תראי איך היא תיארה אותו.

chili3

New member
מילקי אל תשכחי שהיא נערה, את לא

באמת מצפה מנערה לכתוב דברים טובים על בית הספר שלה,ובטח כשהיא נתקלת בדברים כמו שהיא ציינה. אני בטוחה שלא מספיק רע כדי לעבור בית ספר. זה גיל כזה. עוד עשר שנים, היא תגיד שבית הספר דווקא היה בסדר. מסכימה עם דליה, שיכול להיות שהיא כותבת את הדברים כדי שמישהו יעשה משהו.

א י ו ש י

New member
למה אמירת הדברים=ללכלך???

אם יש דברים בגו אז הדבר לא לכלוך כי זאת האמת!!! מסכימה איתך שדבריה הן הכללה גורפת מסכימה שבית הספר הוא לא מוסד סגור ולא מקום לעברינים צורת התבטאות לא לענין, מכלילה שעושה עוול לתלמידים טובים שיש ביהס ולצוות מורים טוב. אבל יש שלילי ואי אפשר לטאטאו מתחת לשטיח הוא קיים והיו דברים שהגיעו אף לעיתונות ממה שהבנתי כך שזאת לא המצאה. לעבור בית ספר זה פתרון אבל זה לא ישנה את המצב לאחרים לעומת זאת לצעוק את הדברים, להוציאם החוצה כדי שיראו שיש דברים שלא מדברים עליהם אולי יזיז משהו ודברים יתוקנו למען אחרים!!!

d a l i a l

New member
זה באמת לא נעים לשמוע, אבל...../images/Emo4.gif

גם הבת שלי לומדת בעירוני ב' ומספרת על אותם מקרים, שחלקם, אגב, אף הגיע לעיתונות. וגם היא, כילדייך מילקי, לא מסתובבת באותם חוגים שבהם קורים המקרים האלה. היא הולכת בשמחה לביה"ס, יש לה חברים וחברות איכותיים ומעורבים הן ב"נבחרת" והן בקבוצת שוחרי התרבות. אף אחד לא אמר שאין אלימות במקומות אחרים. בודאי שיש. חלקם מגיעים לתקשורת וחלקם מוצנעים ומגיעים ישירות למשטרה... אבל על עירוני ב' שומעים יותר אולי בגלל האינטנסיביות שבה קורים שם הדברים. ולאחרונה באמת היה מקבץ מדאיג של מקרים. לכן לא הייתי פוסלת את דבריה של I love Nsync. זו פשוט דרך ההתבטאות של הגיל הזה, אבל אולי מה שעומד מאחורי דבריה היא קריאה לעזרה. מישהו אולי צריך להתעורר ולעשות משהו לפני שנגיע לדבר הנורא מכל...

למעלה