בתי חולים...

סופי1

New member
בתי חולים...

שלום! מישהו יכול לתת לי בבקשה רשימה של כול בתי החולים בארץ ובאיזו עיר הם נמצאים? תודה...

ronen222

New member
אולי עוד משהו

רשימות של בסיסים סודיים אוגדות וכאלה יש הודעה חשובה לגולשים לפני כל שליחת הודעה איך את שואלת בכלל שאלות כאלה בתקופה כזו

orend123

New member
אין שום פסול

למה לעשות סיפור מכל דבר? אין שום פסול לתת את רשימת בתי החולים ומספרי הטלפון שלהם. הדבר מופיע בפורטלי אינטרנט גדולים וטובים אחרים. מצרף קישור לאתר זולו שכולל את רשימת בתי החולים. http://www.zooloo.co.il/ADV/Hospital/

סופי1

New member
ronen222

אני ממש מצטערת, אבל לא ביקשתי סודות מדינה או משהו כזה, אני יכולה להיכנס למיליון אתרים ויהיו שם יותר פרטים מכתובת, רוב האנשים בארץ יודעים איפה ואיזה בתי חולים יש. לדעת באיזו עיר כול בית חולים נמצא זה דבר בסיסי ופשוט.....

Yev

New member
איך שאני אוהב את ההודעות האלה...../images/Emo13.gif

הם כל הזמן קוראות אותי מצחוק...
כל פעם שהפלצנות משתלטת על הפורום...
פעם זה איך עושים ביפר וכו...
קל מאוד להשיג את הרשימה(אם אני לא טועה כבר נתנה הפניה). אם את רוצה, אני כמעט בטוח שאני לא טועה, אבל בדף האחורי של הטפסי נט"ן/אט"ן יש רשימת כל בתי החולים, אם את רוצה תעייני שמה. מקסימום אפשר להתקשר ל 144 לשאול מספרים של כל בתי החולים, ולברר כתובות ויש גם אתר של מפה, ששמה דרכו גם אפשר למצוא את כל בתי חולים.. אז לא סודי ולא בטיח...
תקחו את הדברים בפרופרוציות...

inbale

New member
תנסי כאן

אני לא בטוחה שזה מה שרצית אבל תמיד כדאי לבדוק בקישורים שלנו. בלי להשוויץ בכלל יש לנו מבחר גדול ומשובח של קישורים.

למעלה