בתי השקעות- תלונות

מצב
הנושא נעול.

ehudw

New member
בתי השקעות- תלונות

בתי השקעות- תלונות
אני שמח להודיע שאנו נמצאים בשלב הסופי של בחירת בית השקעות. אני מעוניין לשמוע אם היה לכם אירוע מיוחד או תלונות אחרות על 3 חברות: פייר טריידר טלנירי ברוקרטוב כמובן שאם יש לכם גם דברים טובים להגיד זה יהיה נחמד

ehudw

New member
../images/Emo41.gifלכולם!!! רק 30 שניות מזמנכם

בתי השקעות- תלונות
אני שמח להודיע שאנו נמצאים בשלב הסופי של בחירת בית השקעות. אני מעוניין לשמוע אם היה לכם אירוע מיוחד או תלונות אחרות על 3 חברות: פייר טריידר טלנירי ברוקרטוב כמובן שאם יש לכם גם דברים טובים להגיד זה יהיה נחמד
לכולם!!! רק 30 שניות מזמנכם
. . . . . . . . . . . .

idoba2

New member
לא ברור לי משהו...

בתי השקעות- תלונות
לא ברור לי משהו...
אלה סוכנים של בתי ההשקעות.. אחרי שחותמים על ההסכם עם בית ההשקעות, מה אמור להיות איכפת לי מהסוכן? ואם אני חותם על הסכם עם בית השקעות, לא הייתי רוצה לחתום על הסכם לא עם ברוקרטוב ולא עם טלנירי. אני יכול גם להביא נימוקים, אבל זו החלטה אישית. את פייר טרייד אני לא מכיר (אולי הגיע הזמן לפרסם יותר?.. )

ilanc7

New member
מבתי השקעות/חברי בורסה, קיבלתם

לא ברור לי משהו...
אלה סוכנים של בתי ההשקעות.. אחרי שחותמים על ההסכם עם בית ההשקעות, מה אמור להיות איכפת לי מהסוכן? ואם אני חותם על הסכם עם בית השקעות, לא הייתי רוצה לחתום על הסכם לא עם ברוקרטוב ולא עם טלנירי. אני יכול גם להביא נימוקים, אבל זו החלטה אישית. את פייר טרייד אני לא מכיר (אולי הגיע הזמן לפרסם יותר?.. )
תנאים פחות טובים ?

ehudw

New member
מבתי ההשקעות עצמם התנאים פחות

תנאים פחות טובים ?
טובים (עד כמה שזה נשמע אבסורדי). ההסבר שאני חושב עליו הוא שכשאני בא עם קבוצה (כרגע 39)אני מקבל מהראל נגיד תנאים מסויימים שכנראה יהיו יותר טובים מאשר כאשר איש פרטי היה בא. אבל כאשר חברה כטלנירי וכו' מגיעים (הם לא מגיעים, יש להם הסכמים) הם באים כ"קבוצה" של 500 פחות או יותר ולכן הם מקבלים תנאים טובים בהרבה, מה גם שהם חוסכים את כל כאב הראש וכ"א הכרוך בגיוס לקוחות מהראל. לכן הם מקבלים עמלות משמעותית יותר נמוכות והן יכולות לתת לקבוצה כמונו תנאים יותר טובים (כמובן עד גבול מסויים כי זה הכסף שהם מרוויחים -הרווח בין העמלות).

idoba2

New member
ראבק..

טובים (עד כמה שזה נשמע אבסורדי). ההסבר שאני חושב עליו הוא שכשאני בא עם קבוצה (כרגע 39)אני מקבל מהראל נגיד תנאים מסויימים שכנראה יהיו יותר טובים מאשר כאשר איש פרטי היה בא. אבל כאשר חברה כטלנירי וכו' מגיעים (הם לא מגיעים, יש להם הסכמים) הם באים כ"קבוצה" של 500 פחות או יותר ולכן הם מקבלים תנאים טובים בהרבה, מה גם שהם חוסכים את כל כאב הראש וכ"א הכרוך בגיוס לקוחות מהראל. לכן הם מקבלים עמלות משמעותית יותר נמוכות והן יכולות לתת לקבוצה כמונו תנאים יותר טובים (כמובן עד גבול מסויים כי זה הכסף שהם מרוויחים -הרווח בין העמלות).
ראבק..
מה התנאים? שחרר פרטים? מה ההבדל בין התנאים שהראל נתנו לך ישירות לבין אלה שקיבלת מהסוכן? ולא ברור לי הקטע.. אתה לא צריך לרדוף אחרי הראל. אם הם לא רוצים לקוחות, אני אשלח לך בפרטי שמות של של בתי השקעות אחרים. ניסית פעם להשאיר להם הודעה דרך האתר? בחנת את השירות של הראל? יש לך מושג מה פריסת הסניפים שלהם בארץ? כשתרצה להפקיד (/ למשוך) כסף, בררת מה הפרוצדורה?

ehudw

New member
אין צורך להתעצבן או לקלל בערבית

ראבק..
מה התנאים? שחרר פרטים? מה ההבדל בין התנאים שהראל נתנו לך ישירות לבין אלה שקיבלת מהסוכן? ולא ברור לי הקטע.. אתה לא צריך לרדוף אחרי הראל. אם הם לא רוצים לקוחות, אני אשלח לך בפרטי שמות של של בתי השקעות אחרים. ניסית פעם להשאיר להם הודעה דרך האתר? בחנת את השירות של הראל? יש לך מושג מה פריסת הסניפים שלהם בארץ? כשתרצה להפקיד (/ למשוך) כסף, בררת מה הפרוצדורה?
אין צורך להתעצבן או לקלל בערבית
לגבי התנאים, נתבקשתי לא לפרסם אותם מכיוון שזו עסקה פרטית ביננו לבין הסוכן, אני בהחלט אגיד לך בפרטי. אין לי מה לשמור את זה בסוד. אני משתדל לא לדבר במספרים ולהגיד בערך מכיוון שהמספרים האלה משתנים ועד שאין לי משהו כתוב אני לא רוצה להגיד כדי שלא יאשימו אותי שהבטחתי ואני בסוף אצא לא בסדר מהסיפור הזה. אני מקווה שאחרי כל המאמץ שהשקעתי לא אצא לא בסדר (למרות שתמיד יש לאנשים טענות, גם כשמנסים לעשות בשבילם משהו טוב). עידו, תמיד תוכל למצוא דברים שלא בררתי או דברים שלא עשיתי טוב, אבל אל תשכך שאני בן אדם אחד שגם מתעסק עם לענות באופן שותף לאנשים על שאלות שלהם בנושא (בפרטי) מהצד השני עם נציגי החברות. לקחתי על עצמי את זה ואני לא מתלונן וגם לא מחפש שיודו לי, פשוט מצפה שלא תבוא אליי כאילו עשיתי דברים לא בסדר... כל שאלה ששאלו אותי עניתי או שבררתי וחזרתי לבן אדם. מבחינת השירות הם חזרו אליי מהר כשהשארתי הודעה באתר, וניסיתי גם להתקשר אז הם ענו מהר, מעבר לזה לא בחנתי את השירות אך נראה לי שאין חכם כבעל נסיון ובגלל זה ניסיתי לשאול את האנשים בפורום. לגבי משיכה והפקדה מדובר בהעברה בנקאית פשוטה ובעמלה של 15 ש"ח. שאר השאלות אני אברר.

dimitry

New member
תשמע עידו, אהוד לקח על עצמו

ראבק..
תשמע עידו, אהוד לקח על עצמו
את כל הנושא אז במקום לדרוש ממנו משהו תגיד לו תודה והמתן בסבלנות. אם למישוה יש הצעות לנושאים שאהוד צריך להעלות מול בית ההשקעות, אני מציע לפתוח פה שירשור. כמו שכתבתי לאהוד הפרטי, לי לדוגמא חשוב מאוד שאנשים שכבר נמצאים בבית ההשקעות אליו אנו עוברים יקבלו אוטומטית את אותם התנאים כמו כולם. הכלו או כלום! אם יש לאחרים מה להוסיף אני מאמין שזה יהיה לטובת כולנו. בהצלחה

קרלטון

New member
המתווכים האלה לא לוקחים עליהם שום

סיכון. העסקה בסופו של דבר נחתמת מול בית ההשקעות, ולכן המתווכים מבחינתם יכולים לרדת כמעט עד לשיעור העמלות שהם מקבלים מבית ההשקעות. חוץ מזה, אם בתי ההשקעות היו נותנים לך תנאים טובים יותר הם היו מתחרים בסוכנים שלהם ובסופו של דבר גורמים לעצמם נזק. קח לדוגמא את חברות התעופה שמוכרות ללקוח את הכרטיסים במחירים יקרים יותר מאשר סוכני הנסיעות.

webguy

New member
לגבי המתווכים ..

סיכון. העסקה בסופו של דבר נחתמת מול בית ההשקעות, ולכן המתווכים מבחינתם יכולים לרדת כמעט עד לשיעור העמלות שהם מקבלים מבית ההשקעות. חוץ מזה, אם בתי ההשקעות היו נותנים לך תנאים טובים יותר הם היו מתחרים בסוכנים שלהם ובסופו של דבר גורמים לעצמם נזק. קח לדוגמא את חברות התעופה שמוכרות ללקוח את הכרטיסים במחירים יקרים יותר מאשר סוכני הנסיעות.
לגבי המתווכים ..
לא לדאוג .. אני עכשיו בביטרייד ...הכסף בעצם הפקדתי אצל מגדל ( שנייהם אפילו נמצאים באותן בניין ..הקופה של מגדל באותו פרוזדור ) ... אבל חותמים על חוזה מול המתווך ..!! לבצוע פעולות אפשר לצלצל למתווך או למגדל ישירות ..וזה מה שאני עושה שהאורדנט מפשל .. את הפעולות שלי וכל הרשימות אני מקבל ממגדל .. אם אני רוצה כסף מהחשבון צריך לצלצל ולשלוח פקס חתום עם הבקשה ...בעת החתימה איתם בפעם הראשונה משאירים שם בנק חשבון סניף לשליחת הכסף ...רק לשם הם ישלחו עם בקשה דרך הפקס ... מי שרוצה להעביר כסף לחשבון אחר ממה שרשם יצטרך ללכת למקום מושבו של המתווך ולהזדהות ולחתום ...ככה זה עובד בביטרייד ..!! יש תקיעות במגדל באורדנט אני יוצא ונכנס בחזרה מייד ...למסחר במניות זה בהחלט מספיק ..!!! נפילות לזמן ארוך נדירות ..אבל שיש פאניקה ...יכולה להיות בעיה ...וזה אצל כולם ... כי נוצר לחץ על השרת של האורדנט ..!!! גם בבנק יש נפילות ..!! מי שרוצה להיות מקצוען שיקח אורדנט זה עולה כסף למי שפועל בקטן .. ובכלל .. שתדעו אין שום ביטוח בעיסוק במניות ...גם אם בחרתם את המערכת הכי משוכללת ...מזל תמיד צריך.. שיהיה לכולם בהצלחה

nirshats

New member
אני סוחר דרך ביטריידר

בתי השקעות- תלונות
אני סוחר דרך ביטריידר
אין יותר מידי תלונות , חוץ מזה שהם קצת מבולגנים. כשרוצים מהם משהו בד"כ מגיעים לפקידה שלא ממש מבינה מהחיים שלה והיא כבר מעבירה אותך למי שהיא חושבת שיכול לעזור לך.... אבל בסך הכל הם בסדר

moco10

New member
ניסיון עם ביטריידר חיובי

בתי השקעות- תלונות
ניסיון עם ביטריידר חיובי
התלונה היחידה זה שהאורדרנט לפעמים לא עובד. במצבים כאלו צריכים לטלפן.

popoi78

New member
אני חתמתי עם ברוקרטוב

ניסיון עם ביטריידר חיובי
התלונה היחידה זה שהאורדרנט לפעמים לא עובד. במצבים כאלו צריכים לטלפן.
אני חתמתי עם ברוקרטוב
למעשה הכל מנוהל בהראל. חוץ ממתי שיש לי תלונה או בקשה אני יכול לדבר ישירות עם המנהל של ברוקר טוב, שמולו פתחתי את החשבון והוא גם נתן לי את מספר הסלולרי שלו. הם פועלים מהר גם כשמפקידים אצלם כספים וגם כשמושכים מהם כספים. סה"כ חוץ מפעם אחת שלקח להם הרבה זמן לענות לטלפון, הם מתנהלים בסדר גמור, ואני מאוד מרוצה.

מיכהא

New member
ברוקר טוב חברה רציניים

בתי השקעות- תלונות
ברוקר טוב חברה רציניים
בעיקר במניות

haji34

New member
יש עוד חברה שלא ציינת וחבל לא לבדוק

ברוקר טוב חברה רציניים
בעיקר במניות
את כל האופציות. מה ששונה בבית ההשקעות הזה הוא שבעל רשיון מטעם הרשות לניירות ערך לניהול תיקים ולעניות דעתי דבר זה מראה אמינות רבה בתחום. Thetrader.co.il הייתי מציע לכם לבדוק גם אותם

haji34

New member
תוספת

את כל האופציות. מה ששונה בבית ההשקעות הזה הוא שבעל רשיון מטעם הרשות לניירות ערך לניהול תיקים ולעניות דעתי דבר זה מראה אמינות רבה בתחום. Thetrader.co.il הייתי מציע לכם לבדוק גם אותם
תוספת
לעומת שאר בתי ההשקעות שציינת שאין להם רשיון

dimitry

New member
אני לא מכיר רשימה כזו. מה שאני

האם קיימת רשימה של בתי השקעות?
אני לא מכיר רשימה כזו. מה שאני
מציע לך זה שתפנה ל- ehudw בפרטי. אהוד כרגע בשלבים הסופיים של אירגון קבוצה של אנשים מהפורום שתעבור לבית השקעות במרוכז בתנאים טובים יותר ממה שמציעים בד"כ ליחידים.

yair24

Member
10 בתי השקעות מספיקים לך?

האם קיימת רשימה של בתי השקעות?
כל אלה הם בתי השקעות שנותנים לך אפשרות לסחור לבד: גאון השקעות סולומון שוקי הון מגדל שוקי הון לידר שוקי הון (? לא בטוח) הראל שוקי הון אלה מנהלי תיקים: כלל פיננסים בטוחה אלטשולר שחם אקסלנס נשואה אנליסט אלה מתווכים לבתי השקעות: ביטרידר טלנירי THETRADER (? לא בטוח) לגבי מנהלי התיקים אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה כשהתקשרתי לחברות האלה, הם אמרו לי שאין להם מערכת מסחר שמאפשרת לך לסחור לבד אלא הם רק מנהלים תיקי לקוחות והם מדברים איתך אם יש לך מעל 200000 שקל (כלל פיננסים לפי הפרסומת שהיתה להם עם אריה מליניאק מסתפקים ב100000 שקל בלבד). בכל מקרה הנל אינו יעוץ, אני כשביררתי התקשרתי כמעט לכל הרשימה הזאת וביררתי תנאים, ביקשתי שיפקססו לי חוזה לפני שבכלל הלכתי לפגישה איתם, ולבסוף בחרתי את החברה שאני עובד איתה היום. יאיר

ehudw

New member
../images/Emo70.gifהזדמנות אחרונה

כל אלה הם בתי השקעות שנותנים לך אפשרות לסחור לבד: גאון השקעות סולומון שוקי הון מגדל שוקי הון לידר שוקי הון (? לא בטוח) הראל שוקי הון אלה מנהלי תיקים: כלל פיננסים בטוחה אלטשולר שחם אקסלנס נשואה אנליסט אלה מתווכים לבתי השקעות: ביטרידר טלנירי THETRADER (? לא בטוח) לגבי מנהלי התיקים אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה כשהתקשרתי לחברות האלה, הם אמרו לי שאין להם מערכת מסחר שמאפשרת לך לסחור לבד אלא הם רק מנהלים תיקי לקוחות והם מדברים איתך אם יש לך מעל 200000 שקל (כלל פיננסים לפי הפרסומת שהיתה להם עם אריה מליניאק מסתפקים ב100000 שקל בלבד). בכל מקרה הנל אינו יעוץ, אני כשביררתי התקשרתי כמעט לכל הרשימה הזאת וביררתי תנאים, ביקשתי שיפקססו לי חוזה לפני שבכלל הלכתי לפגישה איתם, ולבסוף בחרתי את החברה שאני עובד איתה היום. יאיר
הזדמנות אחרונה
אולי (אפילו הגיוני) שידי לא הגיעה לכולם. לכן סוכנים שרוצים לשפר את ההצעה הקיימת- נא לפנות אליי פרטי. הזדמנות גם לאנשים הפרטיים להצטרף לקבוצה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה