בתי השקעות- תלונות
אני שמח להודיע שאנו נמצאים בשלב הסופי של בחירת בית השקעות. אני מעוניין לשמוע אם היה לכם אירוע מיוחד או תלונות אחרות על 3 חברות: פייר טריידר טלנירי ברוקרטוב כמובן שאם יש לכם גם דברים טובים להגיד זה יהיה נחמד
לא ברור לי משהו...בתי השקעות- תלונות
אני שמח להודיע שאנו נמצאים בשלב הסופי של בחירת בית השקעות. אני מעוניין לשמוע אם היה לכם אירוע מיוחד או תלונות אחרות על 3 חברות: פייר טריידר טלנירי ברוקרטוב כמובן שאם יש לכם גם דברים טובים להגיד זה יהיה נחמד
מבתי השקעות/חברי בורסה, קיבלתםלא ברור לי משהו...
אלה סוכנים של בתי ההשקעות.. אחרי שחותמים על ההסכם עם בית ההשקעות, מה אמור להיות איכפת לי מהסוכן? ואם אני חותם על הסכם עם בית השקעות, לא הייתי רוצה לחתום על הסכם לא עם ברוקרטוב ולא עם טלנירי. אני יכול גם להביא נימוקים, אבל זו החלטה אישית. את פייר טרייד אני לא מכיר (אולי הגיע הזמן לפרסם יותר?.. )
מבתי ההשקעות עצמם התנאים פחותמבתי השקעות/חברי בורסה, קיבלתם
תנאים פחות טובים ?
ראבק..מבתי ההשקעות עצמם התנאים פחות
טובים (עד כמה שזה נשמע אבסורדי). ההסבר שאני חושב עליו הוא שכשאני בא עם קבוצה (כרגע 39)אני מקבל מהראל נגיד תנאים מסויימים שכנראה יהיו יותר טובים מאשר כאשר איש פרטי היה בא. אבל כאשר חברה כטלנירי וכו' מגיעים (הם לא מגיעים, יש להם הסכמים) הם באים כ"קבוצה" של 500 פחות או יותר ולכן הם מקבלים תנאים טובים בהרבה, מה גם שהם חוסכים את כל כאב הראש וכ"א הכרוך בגיוס לקוחות מהראל. לכן הם מקבלים עמלות משמעותית יותר נמוכות והן יכולות לתת לקבוצה כמונו תנאים יותר טובים (כמובן עד גבול מסויים כי זה הכסף שהם מרוויחים -הרווח בין העמלות).
אין צורך להתעצבן או לקלל בערביתראבק..
מה התנאים? שחרר פרטים? מה ההבדל בין התנאים שהראל נתנו לך ישירות לבין אלה שקיבלת מהסוכן? ולא ברור לי הקטע.. אתה לא צריך לרדוף אחרי הראל. אם הם לא רוצים לקוחות, אני אשלח לך בפרטי שמות של של בתי השקעות אחרים. ניסית פעם להשאיר להם הודעה דרך האתר? בחנת את השירות של הראל? יש לך מושג מה פריסת הסניפים שלהם בארץ? כשתרצה להפקיד (/ למשוך) כסף, בררת מה הפרוצדורה?
תשמע עידו, אהוד לקח על עצמוראבק..
מה התנאים? שחרר פרטים? מה ההבדל בין התנאים שהראל נתנו לך ישירות לבין אלה שקיבלת מהסוכן? ולא ברור לי הקטע.. אתה לא צריך לרדוף אחרי הראל. אם הם לא רוצים לקוחות, אני אשלח לך בפרטי שמות של של בתי השקעות אחרים. ניסית פעם להשאיר להם הודעה דרך האתר? בחנת את השירות של הראל? יש לך מושג מה פריסת הסניפים שלהם בארץ? כשתרצה להפקיד (/ למשוך) כסף, בררת מה הפרוצדורה?
המתווכים האלה לא לוקחים עליהם שוםמבתי ההשקעות עצמם התנאים פחות
טובים (עד כמה שזה נשמע אבסורדי). ההסבר שאני חושב עליו הוא שכשאני בא עם קבוצה (כרגע 39)אני מקבל מהראל נגיד תנאים מסויימים שכנראה יהיו יותר טובים מאשר כאשר איש פרטי היה בא. אבל כאשר חברה כטלנירי וכו' מגיעים (הם לא מגיעים, יש להם הסכמים) הם באים כ"קבוצה" של 500 פחות או יותר ולכן הם מקבלים תנאים טובים בהרבה, מה גם שהם חוסכים את כל כאב הראש וכ"א הכרוך בגיוס לקוחות מהראל. לכן הם מקבלים עמלות משמעותית יותר נמוכות והן יכולות לתת לקבוצה כמונו תנאים יותר טובים (כמובן עד גבול מסויים כי זה הכסף שהם מרוויחים -הרווח בין העמלות).
לגבי המתווכים ..המתווכים האלה לא לוקחים עליהם שום
סיכון. העסקה בסופו של דבר נחתמת מול בית ההשקעות, ולכן המתווכים מבחינתם יכולים לרדת כמעט עד לשיעור העמלות שהם מקבלים מבית ההשקעות. חוץ מזה, אם בתי ההשקעות היו נותנים לך תנאים טובים יותר הם היו מתחרים בסוכנים שלהם ובסופו של דבר גורמים לעצמם נזק. קח לדוגמא את חברות התעופה שמוכרות ללקוח את הכרטיסים במחירים יקרים יותר מאשר סוכני הנסיעות.
אני סוחר דרך ביטריידרבתי השקעות- תלונות
ניסיון עם ביטריידר חיוביבתי השקעות- תלונות
אני חתמתי עם ברוקרטובניסיון עם ביטריידר חיובי
התלונה היחידה זה שהאורדרנט לפעמים לא עובד. במצבים כאלו צריכים לטלפן.
ברוקר טוב חברה רצינייםבתי השקעות- תלונות
יש עוד חברה שלא ציינת וחבל לא לבדוקברוקר טוב חברה רציניים
בעיקר במניות
תוספתיש עוד חברה שלא ציינת וחבל לא לבדוק
את כל האופציות. מה ששונה בבית ההשקעות הזה הוא שבעל רשיון מטעם הרשות לניירות ערך לניהול תיקים ולעניות דעתי דבר זה מראה אמינות רבה בתחום. Thetrader.co.il הייתי מציע לכם לבדוק גם אותם
האם קיימת רשימה של בתי השקעות?תוספת
לעומת שאר בתי ההשקעות שציינת שאין להם רשיון
אני לא מכיר רשימה כזו. מה שאניהאם קיימת רשימה של בתי השקעות?
10 בתי השקעות מספיקים לך?האם קיימת רשימה של בתי השקעות?
10 בתי השקעות מספיקים לך?
כל אלה הם בתי השקעות שנותנים לך אפשרות לסחור לבד: גאון השקעות סולומון שוקי הון מגדל שוקי הון לידר שוקי הון (? לא בטוח) הראל שוקי הון אלה מנהלי תיקים: כלל פיננסים בטוחה אלטשולר שחם אקסלנס נשואה אנליסט אלה מתווכים לבתי השקעות: ביטרידר טלנירי THETRADER (? לא בטוח) לגבי מנהלי התיקים אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה כשהתקשרתי לחברות האלה, הם אמרו לי שאין להם מערכת מסחר שמאפשרת לך לסחור לבד אלא הם רק מנהלים תיקי לקוחות והם מדברים איתך אם יש לך מעל 200000 שקל (כלל פיננסים לפי הפרסומת שהיתה להם עם אריה מליניאק מסתפקים ב100000 שקל בלבד). בכל מקרה הנל אינו יעוץ, אני כשביררתי התקשרתי כמעט לכל הרשימה הזאת וביררתי תנאים, ביקשתי שיפקססו לי חוזה לפני שבכלל הלכתי לפגישה איתם, ולבסוף בחרתי את החברה שאני עובד איתה היום. יאיר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.