בתי הכנסת

בתי הכנסת

איזה בית כנסת קרוב יש בבוכמן למי שרוצה להתפלל וגר ברחוב לוי פינת שבטי ישראל האם מתוכננים עוד בתי כנסת באיזור?

Angel972

New member
יש ברחוב הנביאים

אבל יש עוד .. תלוי באיזה איזור את גרה.

cr

New member
בנביאים- למעלה.. - מספר 22 ליד המקו

מקווה

Angel972

New member
יש ברחוב הנביאים

אבל יש עוד .. תלוי באיזה איזור את גרה.

dana015

New member
יש גם בד"כ באולם הספורט

שליד חטיבת הצנחנים...בשנה שעברה היה צפוף, אבל שמענו את השופר מבחוץ...

בעניין בתי הכנסת

הנביאים זה באמת רחוק מבוכמן בחג ובשבת. אין יותר קרוב לרחוב הלוי פינת שיבטי ישראל?

seegall

New member
עד כמה שידוע לי...

יש בית כנסת ברח' נחל זוהר פינת נהר הירדן ויתכן שיתפללו בחגים גם באולפנה שבנחל צלמון - אבל כדאי שתבברי קודם לכן.

למה את לא משרשרת להודעה שלך?

יותר נוח מאשר לפתוח כל פעם הודעה חדשה,לא?

../images/Emo28.gifגם יש קוסם בפורום../images/Emo28.gif

חשבתי רק מלאך...
תגידי יש לך נוסחת קסמים מיוחדת לניחוש המספרים הנכונים בלוטו? מחר היום האחרון...אז מהר

תיחוש

New member
אם את מתכוונת למבנה

אז אין בכל השכונה ולא יהיה גם עוד הרבה זמן כי כל תכניות הבניה עוכבו עקב בג"ץ של התנועה הרפורמית. מתפללים כיום בשני גני ילדים: גן אדיר ברחוב שמעון וגן תבור ברחוב בנימין. בחגים יכול להיות שהמנין בגן תבור יעבור למקום אחר, אפשר לפנות אלי במסר לעדכון. בתי הכנסת כמובן יקבלו בברכה כל מי שירצה להגיע לתפילה או לתקיעת שופר

עוד הרבה זמן? כמה

אני מבינה שאתה יודע קצת יותר ממה שאמרת האם אתה יכול להרחיב מדוע יהיה עיכוב ומה הקשר של התנועה הרפורמית לעניין הרי במפה של מודיעין יש סימון ונקבע שיהיהו בתי כנסת בבוכמן כמו בשאר השכונות לא?

תיחוש

New member
התנועה הרפורמית

עותרת לבג"ץ כנגד כל הקצאת קרקע לבית-כנסת "רגיל". זוהי האסטרטגיה שלהם עד שיקבלו מגרש והקצאות לבנייה.

תיחוש

New member
נכון

אך נראה לי שאפשר לספור על אצבעות יד אחת את מספר חברי התנועה הרפורמית בבוכמן. לעומת זאת כ-160 משפחות מתפללות בצפיפות נוראית ובחוסר יכולת לקייים כל פעילות קהילתית. מה עוד שלרפורמים אין בעיה לנסוע בשבת לבית-כנסת במקום מרוחק ממרכז שכונה והקהילה הדתית מוגבלת למרחק הליכה.

למעלה