בתיכון הוא אף פעם לא איכזב

שמר2

New member
בתיכון הוא אף פעם לא איכזב

איפה הייתי לפני כמה ימים?

שמר2

New member
הוא אמור להיות אטרקציה?

כי ליד עיר מגורי בכרך הגדול יש הרבה כאלה, אר ששם הם לא לגמרי מיותרים. בכל מקרה זה לא אמור להיות קשה, פשוט אני חושב שזו תמונה יפה. ודרך אגב אתה מכיר גם חדרי אירוח פשוטים בכפרים דרוזיים? אני מחפש אחד מסויים מאוד, ויש לי מיקום אבל לא שם מדוייק.

haggibar

New member
לך לעין אל-אסד

אצל מוניר אבו סאלח. חדרים פשוטים ומארחים ידידותיים ביותר.

שמר2

New member
תודה

עין אל אסד בטוח תקלע לדרכי מתישהו בקרוב, וזה אחד המקסימים שבכפרי הגליל הקטנים. בכל מקרה אני מחפש מקום מסויים בכפר אחר, ליד הגשר שאמנון הזכיר... הייתי שם ללילה בהול וחטוף, אהבתי ורוצה להמליץ, אבל מה? שכחתי לקחת כרטיס ביקור, ובכלל איזה חקלאי הפנה אותי לשם...

אני אוהב את הגשר הישן, דווקא

צימרים באזור: 1. חורפיש - נימר נימר - פילוסוף, סופר, לשונאי והכי חשוב בן-אדם! 2. חורפיש - אצל ג'דבאן, ג'דבאן - פעם ראש מועצה, היום מורה. 3. פקיעין - "המעיין" - אירוח נפלא. 4. פסוטה - שכחתי את שמו, בחור נוצרי, מפקד משטרת ראש פינה - איש נחמד וצימרים עלאכיפאק כל טוב לך...

שמר2

New member
בקשר לשניים הראשונים

התארחתי אצל איש מאוד נחמד (ובנו) שיש להם בית תלת קומתי (חציו מתחת למפלס הכביש) ממש מדרום לכביש החוצה את הכפר, מול סניף הדואר והכניסה לגרעין הכפר העתיק. יש לו כמה "טרקליני" אירוח מסורתיים וכמה חדרי אירוח גדולים מאוד ופשוטים. הוא דיבר עברית מעולה, כך שאולי הוא הלשונאי, בכל מקרה איש נחמד מאוד. שכחתי לקכת כרטיס ביקור, ועם הזריחה כבר היינו על הרגליים, גם כשהגענו, אחרי תלאות רציניות ואין ספור שריטות ודקירות, לא ממש קלטתי יותר מדי פרטים. עכשיו אני רוצה להמליץ למכרים, ולא מוצא פרטים.... ודרך אגב, מסעדת פנינת ההר מומלצת מאוד! לא כ"כ בגלל הבשר (7 בסולם עזרא ובניו) אלא בגלל הסלטים והשירות!

שמר2

New member
דווקא אתה???

לא רק שבודאות הייתה שם, אלא שבאותה נקודה בדיוק... ואיך אני יודע... חפש בראש השער (אלא אם כן ברור לך איפה, ועניתה בציניות).

א.א.אפל

New member
אכזיב בלי א'=כזיב..

ים תיכון= ים של חורש ים-תיכוני מסביב
ועוד בנחל כזיב תיכון

lordgino

New member
אתה היית זה

שחיפש בנחל אבטיחי אליהו וכיוון שני חבר'ה לעין ברזית?

שמר2

New member
חחחחחחחחחחחחח

לא.... הייתי שם ביום מסויים שבו הסיכוי לפגוש אנשים הוא קלוש מאוד, וגם את המעט שפוגשים, הם מסוג האנשים שלא צריכים הכוונה. וחוץ, ח. בר זית היא על המסלול, לא ממש צריך לכוון אליה. בכל מקרה, על מה הסיפור?

lordgino

New member
כשעצרתי ללינה במכתש צוריאל

לפני שלושה ימים, המקום כבר היה תפוס עם שני חבר'ה שאמרו שפגשו בנחל מישהו שחיפש שם אבטיחי אליהו והוא כיוון אותם לעין ברזית.

lordgino

New member
זה לא בדיוק "מכתש"

זה מקום די קטן וחבוי בין העצים, מוגן מרוח. אם יתמזל מזלך ותגיע לשם ראשון מבין המתכוננים ללון שם תוכל לנטוע את אהלך על משטח הבטון הקטן שיש שם וכך לא תאלץ לשבור את הגב על אבנים וחלוקי נחל... חוץ מזה יש שם פח אשפה, ובבוקר, תוכל לרדת לנחל מרחק 5 דקות הליכה, ושם בתוך מטע התפוחים יש ברז בו תוכל לשטוף את הפינג'ן של הקפה של אתמול ואת הסיר של הפסטה.

ihtiyar

New member
"מכתש צוריאל"

מישהו עוד עלול לחזוב שזה באמת מכתש
מה עוד שכך כתוב על השלט בתחילת הירידה. למי שלא מכיר, מדובר על הפיתול של נחל כזיב, צפנית למושב צוריאל (ליד מעלות). כשהחלה העליה הגדולה מבריה"מ (ז"ל), חידשו לתקופה קצרה את ה"עבודה היזומה", ואחד הפרוייקטים היה כאן. במסגרת העבודות ניתנו שמות למספר מקומות בסביבה: "מכתש צוריאל", "מערת הקשתות", "חניון האבנים המתגלגלות" וכד'.

שמר2

New member
מכתש צוריאל או התמונה?

התמונה היא מנחל כזיב התיכון. מכתש צוריאל מסתבר כמקום חנית לילה למטיילי מעם לים.

למעלה