בתחת

בתחת

בנות חמודות וחסודות שלי......... יש נושא שאני יודע שהוא בעייתי, למרות שפורום הזה נראה כאילו אין לכן שום בעייה בכל מה שקשור אליו -- מדובר בסקס אנאלי כן כן בתחת ...... אז אנחנו הגברים נשמח לשמוע את דעתכן בנושא ....... יותר נכון אני אשמח לשמוע .......

אבל.....

אנטימיות ? ?? ?? הרי זה האקט הכי פחות אינטימי שיש ...... זהו אקט של סקס נטו בלי משחקים אין פה שום דבר שקשור לאהבה ! ובטח לא לאנטימיות . אבל אני גם מבין אותך רוצה לגרום לבן זוגך להנות בדרך קצת שונה ....ושאת מרגישה בטוחה איתו ויודעת שהוא לא יפגע בך! אז בגדול את בעד! כן ?

ככה זה אצלי, אז מה אתה צועק?

רצית לדעת איך זה אצל אחרים אז תצא מצרות נקודת מבטך. לא אני לא רוצה לגרום לבן זוגי להנות ,אני נהנית מזה ואף "גומרת" מזה ואני לא עושה דברים שלא גורמים לי הנאה בסקס כמו בדרך כלל גם בחיים.

*g99

New member
אני ממש מסכימה איתך פיונת,

תראה,זה מקום מאוד צר..לא כל אחת יכולה להנות מהחדירה לשם. אז צריך להתרגל,אפשר להשתמש בתכשירים בכדי להקל על החדירה אבל עדיין קיים שם לחץ עצום. גם אני כמו פיה עושה רק מה שאני נהנת ממנו,ואם הבן זוג אוהב את האישה שאיתו, הוא צריך לפרגן שהאישה תעשה רק מה שנעים לה,כשם שהאישה תפרגן לגבר שיעשה רק מה שנעים לו.

אז .......

אני ממש שמח שאת "גומרת" מזה !!! אבל בנינו פיה מכשפה או כל שם אחר שלא תתני לעצמך לא תוכלי לשכנע אותי שזה עושה לך טוב !! פשוט פזיולוגית את בחורה !!! קשה לי קצת להבין מה שם בדיוק גורם לך אושר (אני חושב שזה יותר פסיכולוגי - אבל אנחנו לא בפורום הזה R WE? ) בכל אופן מעניין מה יותר צר נקודת מבטי או...........

*g99

New member
אם תנסה אולי תדע.. חחחח../images/Emo8.gif

אבל שוב,זה ממש אישי לכל אחת,לה זה עושה טוב,לאחרת זה כואב..לשכנע? זה לא נראה לי משהו שהיא תוכל לעשות,זה משהו שהיא מרגישה.. ובטח שאי אפשר לשכנע מישהו שבטוח שזה לא הגיוני..

*g99

New member
רגע,פיספסתי משהו..

כל מה שאני עושה עם בן זוגי נעשה מאהבה.. בשבילי סקס נטו,זה עם גבר שאין לי כלל רגשות אליו ולו אין כלל רגשות אלי,אבל אהבה זה עם אדם שאוהב אותי ואני אותו..מי שאוהב אותי יכבד אותי ולא יעשה מה שמכאיב לי,ואני בטח שלא יעשה משהו שיפנק את בן זוגי בזמן שאני סובלת (את זה בן זוגי לא יתן שיקרה). זו דעתי.

הפנטזיה של אישתי

היא שאביא למיטה שלנו 2 כושים בגובה 1.90 מ לכל הפחות, שרירים, עם אבר באורך של 28 ס"מ לכל הפחות ובעובי גם כן לא מועט ושיזינו אותה בבת אחת מקדימה ומאחורה (גם לי יש לא קטן והיא אוהבת אותו מאחורה)

למעלה