בתור לקולנוע

בתור לקולנוע ../images/Emo3.gif

"אני מתגעגעת אליך" "גם אני אלייך מתוקה, אבל את יודעת איך זה בתקופה הזו של השנה, אני בלחץ היסטרי, צריך להספיק עוד המון דברים" "יש לך חצי שעה פנויה עכשיו ?" "אמממממ....כן, האמת שלא אכלתי עדיין היום, ניפגש במקום הקבוע?" "קבענו....בעוד עשרים דקות,אבל אתה לא הולך לאכול, תהיה בפתח בית הקולנוע הצמוד למסעדה". הוא עבד בבנין משרדים מפואר ומרשים, במרכז העיר. היא גרה מרחק הליכה משם. היתה כבר מוכנה ומזומנה לקראתו. רצתה לתת לו להריח כמה התגעגעה אליו. נשארה עם אותו תחתון חוטיני מהבוקר, מרגישה כמה הוא רטוב, ספוג בנוזלים ובריחות שלה. לבשה חצאית צמודה, מהבד הקליל הזה, שמאפשר להרגיש הכל דרכו. חולצת כפתורים צמודה, שני כפתורים עליונים פתוחים, החזה המפואר שלה מוצק, פטמותיה זקורות, מזמינות. הגיעה לבית הקולנוע דקה לפניו, כשראתה אותו מרחוק, התקרבה לתור. סימנה לו במבטה שיבוא אחריה. זו היתה שעת ערביים, התפלאה מכמות האנשים. לא היה אמור להיות תור גדול, כנראה בגלל הלהיט האחרון שהציג שם. הרגישה אותו מאחוריה, מחבק. זיהתה את הריח המיוחד שלו. התקרבו לדלפק, כשהוא צמוד אליה מאחור. הזמינה שני כרטיסים לשורה האחרונה. הרגישה אותו קשה בין אחוריה, נצמד יותר מהמבוכה פן מישהו ירגיש. כשהסדרן בדק את הכרטיסים, בלי כוונה הפנס שלו עבר לשניה אחת בדיוק מעל הזין שלו. ראתה את הזיקפה האדירה שלו, והרגישה איך היא מתרטבת. היה זוג נוסף בשורה האחרונה,באמצע, והפרסומות היו בשיאן. הם תפסו את שני המקומות הקיצוניים ביותר בשורה. היו מבודדים שם למרות העומס היחסי באולם. הסתכלה לו בעיניים, הוא התקרב אליה, מחבק, מלטף, יד אחת יורדת לכיוון החזה, מעביר עיגולים קטנים סביב הפיטמה מעל החולצה, מלטף את השד שלה. השפתיים שלהם נצמדו, לנשיקה לוהטת, חושנית. הלשון שלו מתערבלת עם שלה, היא מחדדת את הלשון והוא מוצץ אותה בשקיקה. היד השניה שלו כבר היתה מתחת לחצאית שלה. אפשר היה להריח את הריח של ההורמונים, של החרמנות באוויר. הזיז לה את התחתונים בשני אצבעות מיומנות, והחל לעסות את הכוס שלה. מרגיש איך אצבעותיו נספגות בנוזלים שלה. הדגדגן שלה היה נפוח, תפס אותו בין שתי אצבעות וליטף אותו. מגרה אותה בדיוק בנקודה שהיא אוהבת. נותן טפיחות קלות עם האצבע על הדגדגן, ופותח את כל כף ידו מעל הכוס שלה. מעסה כך, בתנועות עדינות שמתגברות. היא פולטת אנחה חלושה, והוא כבר מכיר אותה. יודע שהיא ממש תצטרך להתאפק פה בקולנוע כדי לא להרעיש. מחדיר לה אצבע אחת, תוך כדי שהאגודל מעסה את הדגדגן הכל כך רגיש שלה. היא מתפתלת בחושניות על האצבע, מרגיש את השריר שלה מכווץ חזק, מחדיר עוד אצבע והיד השניה מעסה את החזה מבעד לחולצה, האצבעות צובטות בפטמות, ביחד עם אצבעותיה שלה, שהשתלבו בשלו. שני האצבעות שלו עמוק בתוכה, מאוננות לה, בקצב איטי שהולך ומתגבר, מותאם בשלמות לתנועות האגן שלה. הראש שלה שקוע עמוק עמוק בשכמות שלה, מרגיש את הלשון שלה מטיילת על צווארו, את השפתיים שלה מוצצות לו את העור, מאחורי האוזניים, היא גונחת לו בשקט בתוך האוזן "אהההההההההההההההה, אני גומרת.....אני גומרת....אל תפסיק" והוא דוחף את האצבעות יותר עמוק, והאגודל ממוקד בדגדגן, מלטף ומגרה אותו יותר מהר ויותר מהר. הסכר שלה נפרץ, כל הרטיבות מתפרצת ממנה באיטיות, זוכרת איפה היא נמצאת ומתחילה להתחרט שהם לא במיטה שלה עכשיו. שם תוכל פשוט לגמור בהשפרצה גדולה, ולא כך באיטיות. הרטיבות נספגת בבד החצאית שלה, בבד של מושב הקולנוע, ובידו שרטובה כולה. היא לוקחת את ידו, ומלקקת את האצבעות אחת אחרי השניה, מלקקת את כל פנים כף היד, ומתחילה למצוץ אצבע אחרי אצבע, תוך כדי שהיא מלטפת אותו, מרגיש את ציפורניה מטיילות על חזו, ביטנו, מפשעותיו. בקצה הציפורן היא נוגעת באיברו הזקור. מטיילת לכל אורכו, ומגיעה לכיפה. פותחת בשקט את רוכסן מכנסיו, הוא עוזר לה לשחרר את האיבר הקשה שלו, הרותח. מלטפת אותו, בתנועות עדינות איטיות שמתגברות. מורחת את הטיפה השקופה שזוהרת בקצה, לכל האורך, ומוצצת את האצבע. מציצה לעבר הזוג שיושב שם בקצה השורה שלהם. הם לגמרי שקועים בסרט. היא מתכופפת על ברכיה, באה מצידו השמאלי, ומתחילה לנשק את הכיפה. אוחזת בזין היפה, הקשה שלו, ומנשקת ומוצצת לכל האורך. הלשון שלה עולה ויורדת, הוא כל כך חם, הראש שלו שעון לאחור על המושב, והיד שלו אוחזת אותה בשערה, חזק, מקרבת אותה עוד ועוד לבסיס. רוצה שתבלע אותו. את כולו. היא אוחזת עם היד השניה בברכו, נאחזת חזק, ומוצצת אותו, עד הסוף. הוא ממלא לה את הגרון, מלקקת אותו מבפנים ועוברת עם הלשון לכל האורך, מרגישה את הורידים הבולטים שהיא מכירה כבר כל כך טוב. מרגישה את היד שלו אוחזת חזק חזק מעל העורף שלה, מרגישה שהוא קרוב להתפוצצות, שזה עומד להגיע, ישר לתוך הגרון שלה. היא אוהבת את הטעם שלו. ממשיכה למצוץ במרץ, כשהאצבעות שלה עוטפות את הזין, מרגישה אותו קופא לשניה ככה בתנוחתו, מתאפק מאוד מאוד שלא לגנוח בקולי קולות, והפה שלה מתמלא בנוזל שלו. חם ומתוק. הוא כל כך מרוכז בה, אבל מגניב מבט קדימה ולצד. להיות בטוח שאף אחד לא רואה אותם.

לבטים

New member
אוחחחחחחחחח אחותי

נהיית עדינה בשפה אבל מגרה כמו תמיד אהבתי את הסיטואציה, מחרמנת מאוד תכתבי עוד

את יודעת לספר סיפור חם וטוב

בגלל זה אני לא הולכת לסרט יותר סרט רואים בטלויזיה ככה נעים ונחמד להשתולל לא צריך לפזול האם אותנו רואים

תודה...

אותי זה מגרה לדעת שאולי יראו מה אני עושה שיש סיכוי שמישהו מסתכל עליך ונהנה ממה שהוא רואה למרות שמעולם לא מימששתי...הפנטזיה הזו בראש כבר הרבה זמן.

שוקי 22

New member
בקולנוע..

זה קרה לי, הצגה יומית סרט רגיל ישבנו בצד עם עוד 3 זוגות בקולנוע וכמה בחורים. הסרט היה רומנטי וכמובן שהתחלנו להתמזמז, היא היתה עם חצאית הרמתי אותה ובאצבעות זקורות הרטבתי אותה, כבר ראיתי שבחורים שמצידנו מגניבים מבט כשהיא גמרה הם כבר לא הסתכלו על הסרט היה מדהים..

פיייייייייייייייייייייייייייי......

הדלקת אותי עכשיו
סיפור מחרמן ומדליק.... ועוד יותר מיזה, אפשרות של הצצה אלי ולפרטנר שלי... מבלי מחויבות ומבלי להכנס לפרטים. הממממממ................. נתת לי רעיון
Sינטה

למעלה