בתור הורים...

בתור הורים...

אולי אתם תאמרו לי איך אני אמורה להגיב במצב שאבא שלי גם לא אבא... מאז שאמא נפטרה התפקיד שלו בתור אבא גם מת. כל מי שהיה במפגש צ`אט כשהייתי יודע שאבי היה בחו``ל עם בת זוגתו... וביום ראשון האחרון הוא חזר. הוא חזר קר כמו קרח. נהיה אפטי לדברים שקרו או/ו קורים... דיברנו על שגב והוא אמר את המשפט הקר ביותר ששמעתי אי פעם מפיו: מה אני אמור עכשיו? להקשיב לך? כאילו אין ביננו קשר של אב ובת... אמנם לא קשר דם אך עדיין מכונה קשר. /tapuzforum/images/emo7.gif מעבר לענין הזה היום כמו בכל חג הוא הודיע לי חגיגית שאחפש מקום להיות בו. במקרה הזה מדובר בשבת של החג כי אני לא מספיקה להגיע להדלקה בבית, בד``כ מדובר בחגים שלמים, כגון ר``ה, סעודת פורים, ליל הסדר, חג סוכות ושבועות... וכל פעם אני נדהמת מחדש מהאומץ! הוא רק חזר מחו``ל כבר מביא את כל החברים שלו ושל בת זוגתו ודואג לומר לי לפנות את מקומי... איזה חוצפה! /tapuzforum/images/emo46.gif ועכשיו הבנתי שכדאי שאמצא מקום לשבת... /tapuzforum/images/emo7.gif איך אתם בתור הורים לילדים שאיבדו את אחד מהוריהם הייתם נוהגים איתם? במישנה זהירות? בהבנה? או כמו אבי? מה הייתם מצפים שילדכם יאמר לכם? יגיב לבקשתכם - קביעתכם? אני כתגובה בוכה כרגע במיטה...רוצה שאלוהים יקח את נשמתי..! /tapuzforum/images/emo7.gif חשובה לי דעתכם, אשמח אם תענו.. חנוכה שמח מלא באורות!!

BennyKa

New member
חביבתי את צריכה עזרה - ומהר

אבל אני לא בטוח שאנחנו זה הכתובת אני חדש כאן אז לא הייתי בצ'אט שאת מזכירה ןלא מכיר את הסיפור שלך מה שבטוח הוא שאת לא אשמה במה שקרה לאימא שלך וולאבא שלך אין את היכולת להתמודד בעצמו אז הוא בורח. בכל אופן אם אין לו יכולת לטפל בעצמו על אחת כמה וכמה איך לו את היכולת לתת לך. את חייבת עזרה נפשית מהר ועכשיו. אם יש חך איה קרוב משפחה מבוגר - אח גדול אחות , דודה דוד, אולי סבא סבתא לא משנה זה יכול לעזור את בטוח צריכה להתיעץ עם איש מקצוע - פסיכולוג / פסיכולוגית - זאת לא בושה זאת חןבה גם חברה קרובה יכולה להועיל - אנני יודע בת כמה את אבל יתכן שאימא של חברה כזאת תוכל לתת לך גם תמיכה אנא ממך אל תמתיני את מוכרחה לשבור את המעגל הזה ולצאת לחיים משלך ליבי איתך ......נ

יקרתי ../images/Emo24.gifקשה לשמוע וקשה להאמין ..

אומנם בצאטים האחרונים לא היתי ,אבל ממה שאני זוכרת ,אתם משפחה דתית,למה שלא תערבי את הרב של אביך?אני מקווה שהרב ימצא דרך לפקוח את עיניי אביך ,כי כרגע אביך מסונוור נראה לי ,אישה חדשה ,אהבה אחרת ,חיים אחרים, שבהם חשוב לו להצליח ... את יקרתי,בחורה נבונה ובוגרת תנסי לגלות אמפטיה ,(וזה קשה גם לי ,בלי המוערבות הרגשית) תנסי לתת לאביך את המרחב שכרגע דרוש לו .. אופפפפפפפפ, אני מנסה להכנס לנעלי אביך ולחשוב מה עובר עליו , אבל הוא מכעיס אותי וכל שיש לי חשק כרגע זה לתת לא טלטלה רצינית שיתפקח ויביט בך ובאחיך ,יחשוב למה גורם לכם ... אסור לך להשבר ..בכי כמה שדרוש לך מחי הדמעות , וצאי לעולם מחוזקת ,אחיך לוקחים ממך דוגמה , מחבקת אותך ומאחלת לך המון אור ואהבה ....טלי

במקום לבכות קומי התנערי

לכי לדבר עם אשת הרב ושהיא תדבר עןם הרב או שהרב יקבל אותך אישית אני בעד שתחפשי משפחה מאמצת באיזור שלך בחברה המוערבת הייתי שולחת אותך להתייעץ עם המועצה לשלום הילד למרות שאת כבר גדולה אבל בסביבה בה את חיה תשי לדבר עם הרבנית ואחר כך עם הרב אולי הרבנית תוכל למצוא לך משפחה מאמצת או לשנות את מנהגיו של אביך

צגיחדי חמודהה

אולי את יכולה להשתלב במשפחה האומנת של אחים שלך? ככה תהיי עם האחים ובסביבה תומכת? דברי עם עו"ס שלכם

yamkachol

New member
היי יתומה לשתי אמהות,

התנהגותו של אביך מוכרת לי. אני מבינה כהתנהגות של "אדם קר". אני מכנה זאת "קר כקרח..." זה עצוב, קשה, ומתסגל. התנהגותך מתאימה למצב הקשה, המעליב, המאכזב הזה. זו אמנם לא התנהגות של "אבא אלמן" - אך מצד שני - זה מה יש.... וכדאי ללמוד לחיות עם זה. ברור לי, שבתור אבא אלמן - התנהגות זו, פשוט לא באה בחשבון. לא הגיונית לי. למצפוני. לרגשותי. מצטרף להצעות של קודמי בשירשור. מאחל לך בהצלחה במציאת חלופה שתקל עליך. כל טוב לך, וחג אורים שמח - ומאיר. נראה לי מאוד מתאים איזה טיפול מקצועי שיעזור לך להתמודד עם התנהגות אביך.

למעלה