בתור בלשית חובבת...

taltallim

New member
בתור בלשית חובבת...

אני עדיין יודעת לעשות אחד ועוד אחד... (לתשומת ליבך.. יפעת) אבל מודה שהקונפוז מוסיף עזוז כאן לפורום... (שימי לב לחריזה... אביטל!!!) וגורם לתסיסה קלה בקרב הפולניות וגם המרוקאית... אז מי אני שאקלקל את המסיבה???? וחוץ מזה אני רואה שחצי פורום פה משום-מה מאוהב... ועסוק בהתרגשויות שלו עם החיים האמיתיים... וגם זאת לטובה!!!! תלתלים (שמרגישה קצת... נטושה)

KONFUZ

New member
שלום לך תלתלים

רגועה הערב? נטושה למה? המרוקאית היא שלי! והמאוהבות...(כולן באותו אחד?? ;-) ) שנונית אצל הסוס הלבן אוכלת לקרדה... אצל חן חדר לעצמות מוישה הוירוס.. ליר מתעסקת עם ``אחים``..רחוקים... אור-לך..נעלמה ברגע שיערית הופיעה. והעזוז כאן... קונפוז..(האומר ערב טוב תלתלים..)

taltallim

New member
לא נריב על המרוקאית...

כולה שלך... עם המימונה והכל... (אה יערית... כמה נדיבה אני... על חשבון.. - טוב לא משנה) וגם לך ערב טוב... ורגועה הערב... כן כמו בשאר הערבים!!! תלתלים (שתוהה למה העזוז... מפחד???)

יערית

New member
בלש גשש..

את טובה תלתלונה:) אך אני כאן לשרותך,רוצה לדבר על משהו? על מה שכתבת למטה? מה שבראש שלך.. רק תאמרי.. יערית(שלא זונחת חברים)

taltallim

New member
האמת...

אני יודעת שאני טובה!!! את יודעת משהו? אני אפילו עוד יותר טובה מזה... אבל דואגת לשמור קצת לאח``כ... תלתלים (שלא מאמינה לדברים שהיא כותבת כאן...)

יערית

New member
בלש גשש..

את טובה תלתלונה:) אך אני כאן לשרותך,רוצה לדבר על משהו? על מה שכתבת למטה? מה שבראש שלך.. רק תאמרי.. יערית(שלא זונחת חברים)

אור-לך

New member
למה נטושה, תלתלולה?

תראי איך העזוז ישר קפץ לעזרך...(הוא אפילו עזב את המרוקאית שלו לשניה...) אור (שחושבת שאת צריכה להפוך את התחביב למקצוע...)

יערית

New member
אור לך נשמה טובה...

אני לא מרוקאית שלו.. אני יערית ..... האם יש דברים בגו....? רוצה לספר לי? יערית(שחשבה שיש אחוות אחיות כאן)

אור-לך

New member
בטח...

אחוות אחיות!!! פשוט לא רצינו להפריע לפלירטוט הנחמד שלכם... אור (שחושבת שאת לא צריכה להפגע מכל ``יציאה``...)

taltallim

New member
פירגון פולני...

זה משהו מיוחד במינו!!! תלתלים (שחושבת שהקטע האתני הזה... מיצה את עצמו)

KONFUZ

New member
תרגעי י`רגישה.

הלוואי וכל בני האנוש היו כמו אור!!!!! לכי תקעי..א`שטיקלה חריימה..תרגעי ותחזרי רעננה!! קונפוז~

taltallim

New member
קונפיוזן....

``לכי...`` וכו` זה סגנון שלא מקובל עלי לחלוטין... אז כפי שכבר אמרתי בעבר... את הפרעושים וגם את הפישפשים נא לגרד ב מ ק ו ם א ח ר!!!!!! תלתלים (שהולכת לקנות חומרים מדבירים ומשמידים!!!)

KONFUZ

New member
את יודעת נכון..???

שזה לא ממש משנה מה מקובל עליך ומה לא.. תודה לאל ..אני לא בסלון ביתך !! ``לכי`` שתי מיים קרים זה עוזר קונפוז..(משועשע)

taltallim

New member
וגם אתה יודע...

שאני אשתה מה שבא לי מתי שבא לי... ותודה לאל... גם לא תהיה. תלתלים (שהולכת להציץ בסלון... ליתר בטחון!!!)

KONFUZ

New member
מי בכלל רוצה...

ולמרות שזה לא יזיז אפילו ביצה אחת שלך ..ידידי ..תלתלים.. החלטתי מרגע זה להתעלם ממך לחלוטין! תלחמי עם מישהו אחר! אין לי עניין קונפוז~

אור-לך

New member
תלתלולה...

אין, אין עלייך!!! ידעת איזה תחביב-מקצוע לבחור... אור (שנחנקת מרוב סיגריות שעישנה היום...)

אור-לך

New member
רגע, רגע שאני אבין...

אז עכשיו אתה מנסה להתחנף אליי? אל תשכח שאני מהפולניות...אצלנו החיים לא כ``כ קלים...

taltallim

New member
אור לי ולנו...

במקרה שלי... התחביב הוא חלק מהמקצוע... בגלל זה אני כ``כ טובה בו!!! חחחח תלתלים (שהחליטה שאם אין היא לה... אז מי לה?)

למעלה