בתור אנשים שאוהבים HIM

milkshakit

New member
כן, זה האוסף להיטים שלהם

אף אחד לא אמר שהם גותים, הם היו אולי רק בתחילת דרכם, אבל מאז הם נהיו יותר קלילים. לדעתי הם אכן שינו סגנון משנה לשנה.

and love said no זה לא אלבום..זה רק

אוסף של בלהיטים שלהם..והאתר הרשמי לא נראה כמו באוסף כי יצא להם דיסק חדש בערך בקיץ שעבר אז התאימו את העיצוב לאלבום החדש..

Blade Of Fire

New member
כמו שאמרתי-

svenia היא הלהקה הכי קרובה.... לדיסק היחידי שלהם בינתיים קוראים Black Heart והטקסטים מאוד דומים לטקסטים של HIM, והסולן לא כה רחוק ממהקול של וילה יש את lacrimosa שהם מערבים גם אמצעים אלקטרונים, השירים מאוד ארוכים (7 שירים לאלבום) והם שרים בגרמנית. להקה טובה, כל הדיסקים שלהם הם בערך אותו דבר. הלהקה האחרונה שהמלצתי עליה היא beseech... שזה הגות' מטאל המקורי-סולנים עם קול עמוק שגובל בגרואול, טקסטים דיכאוניים במקצת, יש להם גם אישה ששרה לפעמים (בד"כ בדואטים) והאלבום שאני הכי ממליץ עליו הוא האלבום האחרון שלהם, drama. בקשר למה שהולך יותר בכיוון של WT והלהקה השניה שהזכרת (
) אלו להקות הגות' הכללי שאני המלצתי ורוב הלהקות שקשת המליצה: stream of pasion nemesea lacuna coil epica Nightwish after forever mortal love visions of atlantis the gathering leaves' eyes ashes you leave ויש עוד הרבה. רק צריך לבקש.

milkshakit

New member
ואם כבר עוד להקות פיניות

שירים בודדים: Poisonblack - With Her I Die בלדה שפשוט עושה לי צמרמורת... שלמות
Charon - Little Angel שיר פשוט מצויין, מעולה!@#!

יש בטאגליינס שירשור שמדבר על

להקות הדומות להימ, יש שם כמה המלצות שלי. :] לאב מטאל הוא סגנון שקיים רק בתיאוריה, הימ מגדירים את עצמם ככה, והעיתונות לפעמיםן משתמשת בביטוי גם (ולעיתים רחוקות גם כלפי להקות אחרות, את שמן כתבתי בשירשור הנ"ל), לכן יש מעט מאוד להקות שדומות להימ, אנשים שאוהבים הימ בדרך כלל נוטים יותר לכיוון הגות'י או הכיוון הפאנקיסטי. אני אוהבת גות' :] (ופאוור, ועוד כמה
)

אוקיי קיבלת כאן המלצות מעולות..

אני לא אחזור על כל מה שכתבו כאן.. אז אוסיף כמה משלי..
Jack off jill Kidneythieves Static X Moonsorrow Nevermore Alter Bridge Avendeged sevenfold Black label society Bullet for my valnetine Orphaned land My Dying Bride אני מקווה שחלקן לא יהיו כבדות מידי בשבילך..

אבל זה חינוכי ../images/Emo9.gif

ישש ההופעה עוד כמעט שבועע!!
חוץ מזה.. היא כתבה בעצמה: " (לא חייב בסגנון שלהם, אפשר בכללי)" אז הרשתי לעצמי להתפרע..

Blade Of Fire

New member
את מצטטת אותי

מצטט את ההודעה הראשית? וואו. זה כמו לנסות לעשות דא'גלינג עם כדור אחד.... וכן.. הופעה עוד שבוע... מעניין אם אני אגיע בסוף או לא.... למען האמת יותר בשביל דיסטורטד מאשר לאורפנד לנד....

חע אבל זה מה שהיא אמרה..

האמת שאני לא כ"כ מכירה את דיסטורטד.. משום מה החמור לא נחמד ולא כ"כ מוצא שירים שלהם..
אבל שמעתי שהם טובים.. אניואיי הולך להיות מעולה אני כבר מצפה לזה..

וואוו המון תודה! אני הולכת לחפור!!

ולברר מה בדיוק כל אחד ממה שרשמתם שווה

HimXAndXHer

New member
בכייף, אם

את רוצה עוד תגידי ^.^ הלהקות שהמצלתי לך עליהן הן רק הפייבורטיות שלי, אבל אם את רוצה עוד יש לי מבחר להמליץ לך
. [למה אני נשמעת... חברורית ונחמדה? Oם]

HimXAndXHer

New member
נהה XP

זה היה משבר חולף, עכשיו אני שוב אנטיפתית ומגעילה. [בצחוק, יא?]

Elpar

New member
איפה להתחיל...

למרות שחלק ממש ממש שונים מHIM, אז ככה: Rammstein,Bon Jovi, Skid Row, Linkin Park, AC DC, Guns N' Roses, In Flames, Franz Ferdinand, System of a Down, Sonata Arctica, The Scorpions, Disturbed, Dio, Dir En Grey (Japanese Band), Dream Theater, Hobbastank, KoRn, Limp Bizkit, Metallica, Nightwish, Mudvayne, Opeth, Orphand Land, Deadwood, Seek Ironi, Slipknot, Stained, Red Hot Chili Peppers. יש מבין כל אלה כמה ישראליות גם... ואממ גם את "הפעם האחרונה" נסי לשמוע, לא יודע אם תוכלי למצוא הורדות הם חדשים וממש טובים, וכתבתי למעלה באחת הלהקות שהיא להקה יפנית... והלהקה האהובה עליי! אסור לשכוח! חובה לכולכם לשמוע!!! אמסטפ!!!!!!! יש כמה שירים שאפשר להוריד בקאזה ואימיול וכל אלה, יש שני סינגלים שכבר רצים בגלגל"צ ("הכל מילים" ו"רק לרגע אחד") ואם כולכם רוצים לשמוע עוד אז שמעו באתר הבא: www.myspace.com/amstaf ויש שם 4 שירים מעולים! או 5 נראה לי! גדול גדול! זהו נראה לי ^_^ מקווה שבאמת תשמעי

HimXAndXHer

New member
חלק? XD מתוקי, קשה למצוא פה

משהו שכן דומה לHIM... חייבת להעיר: אופת'! רראאר! הייתי בהופעה שלהם באפריל, בארץ..
.

למעלה