בתור אחד

R E D E V I L

New member
בתור אחד

שכל גיל ההתבגרות שלו התלווה בשירים של בלינק אני מרחם על הדור שלכם שאתם צריכים לשמוע את ה"מוזיקה" שהם עושים עכשיו. בתכלס בלינק תמיד תיזכר כלהקה ששינתה לי את החיים והכניסה אותי לפאנק לפני כ-6 שנים ואני תמיד יאהב אותם על המוזיקה שהם עשו ועל התקופה הנהדרת שהם נתנו ועל איך שגדלתי על השירים שלהם. אפילו עכשיו שאני בכלל לא שומע את הדברים החדשים שהם עושים מהסיבה הפשוטה שזה לא אותו דבר כבר אני עדיין מתכוון לקעקע עכשיו את הארנב שלהם כדיי לזכור אותם תמיד על הזמנים הטובים שהם נתנו. יהיה זכרם וזכר תקופת הזהב שלהם ברוך.

B182

New member
היי זה בדיוק המצב שלי

אני עכשיו רק מעריכה ת'להקה. הם הכניסו אותי לפאנק עד כמה שהיום אני חושבת שזה אבסורד כי הם לא ממש מנגנים פאנק (ביחס למה שנאי שומעת...). ואגב בקשר למה שכתבת - "שלכם שאתם צריכים לשמוע את ה"מוזיקה" שהם עושים עכשיו." אף אחד לא חייב לשמוע שום דבר. זה עיניין של תרבות העדר, כל אחד יכול לנסות להוציא את עצמו ממנה...
בהצלחה עם הקעקוע, כבר ראיתי לא אחד עם הקעקוע הזה וזה אחלה בחלה!

R E D E V I L

New member
דבר ראשון

באמת סבבה שיש פה מישהי מעל גיל 14 והשיר האהוב עליה הוא לא ALWAYS או מה שזה לא יהיה.. אני פשוט נכנס לארכיון ומסתכל 3 שנים אחורה... איזה נוסטלגיה.

Box Car

New member
האמת שאתה ממש צודק....

אני בן 16......לפני איזה 3-4 שנים התחלתי לשמוע בלינק והם הכניסו אותי לפאנק........שמעתי אותם וסיקרן אותי כל הסגנון....... המוזיקה שלהם של פעם הייתה באמת הרבה יותר טובה והם באמת שינו חיים של הרבה בני נוער.....הרבה מאוד שירים מאנמה מלווים תקופות טובות מהעבר שלי..... ואם אתה מדבר בקשר לארכיון של הפורום אז: זאת אולי אחת הסיבות שמעט מגיבים פה....לי אישית אין מה לדבר על בלינק עם אנשים שמכירים שתי שירים (פיליג דיס ואיי מיס יו) רק בגלל שהם שודרו באם טי וי ואומרים כל שנייה "בלינק רולז" ומחשיבים את עצמם למעריצים......אולי בגלל זה הרבה מאוד אנשים שהיו מעריצים לא מגיבים פה עכשיו...... כל המעריצים שבאמת מבינים נמצאים באתר הרשמי...... וכל זה בלי להעליב אף 1........

Box Car

New member
אממממ.....לא

תחשבי יותר לכיוון של בחור ג'ינג'י מסוקס (ולא זה לא שמעון פרנס)....

michalas

New member
רגע, אתה גם אתיופי?

תכלס..מסכימה עם כל מילה שלך..
עכשיו פרסומת סמויה---> בואו לפורום באתר ייאי ייאי (שיט, כשיחזור לעבוד)

B182

New member
וואי דימה חחח

אני ממש לא יודעת מה הכינויים שלכם פה P-: אבל רגע, מה אני משחקת אותה פה בהתנצלות כבר דיברתי איתך אתמול בערב...חחחח

Box Car

New member
רשמי בערך

זה האתר הישראלי היחיד נראה לי של בלינק......

RoyBlinkBoy

New member
באמת מה הסיפור למה לא עובד הפורום?

דימה חח זה ההודעה הכי רצינית שראיתי אותך כותב...

B182

New member
הוא בתיקונים

זה מה שחן ונופר אמרו לי... נקווה שיחזור בקרוב, הוא חסר לי. לפחות יש לנו את הפורום הזה בנתיים. אבל בחיים לא הייתי מחליפה זה הרבה יותר שווה שם! יאיי

hen182

New member
מסתבר שאתם רושמים המון

והדאטה בייס התנפח יותר מדי, ואי אפשר לטעון אותו בקרוב יתוקן

Box Car

New member
אמממ....כה

חחחחח....כה לפעמים גמני יכול להיות רציני...... ולכל אלה שאומרים :"בגלל שאתם מבוגרים יותר אנחנו נחותים" וכל השטויות האלה.....זה לא קשור לגיל.......זה קשור לזה שלהכיר שיר אחד ולכתוב פה ושם "בלינק רולז" זה לא נקרא להעריץ.....זה נקרא סתם לעשות רושם ולנסות להרגיש "קול"..... עובדה שרוי הוא בגיל של כולכם.......לו אני יכול לקרוא מעריץ אמיתי.....הוא מכיר את הלהקה ושמע את כל השירים שלה......יש לו הרבה ידע על הלהקה.......וזאת הוכחה שלגיל אין שום קשר........ ועוד משו........חלק מההערצה זה גם לדעת להעביר ביקורת על הלהקה כשמרגישים שהיא הסריחה.......זה די דפוק להגיד:"ווואי איזה יופי" רק בגלל שזאת הלהקה.....

N 1 F 8 R 2

New member
דימה:[

גמני בגיל של רוי ואני לא כזאת? או שאני מכירה רק את איי מיס יו ואומרת בלינק רולז..

Box Car

New member
גם את.....

אחרי שכתבתי את רוי נזכרתי גם בך......אבל פשוט לא היה לי כוח להוסיף....

B182

New member
אממ...

האמת שג'ינג'ים לא עושים לי את זה אבל אצלך זה מקרה חריג . . .

zoe gra

New member
פששש

הוו סלח לי איש יקר, אבל מה בדיוק הבעיה עם ילדות בנות 14 ו/או always ? לא,כי זה פשוט קצת קשה לי להבין. כן אני בת 14,מה לעשות. וכן,אני אוהבת את השיר always וזה אפילו ואבל [!] לא השיר היחיד מהדיסק החדש שלהם שאני אוהבת. תאמין לי,שאני מכירה את בלינק –הרבה- לפני שיצא הדיסק החדש שלהם ואני אפילו לא מכירה את השירים שלו מהאמטיוי! היית מאמין?! אני לא מבינה מה קטע של לקבוע לפי גיל/שיר,והגישה של :'אתם נחותים ואני הנעלה' מוגבלת שכמותי אה? אה, ותודה על הרחמים.מה היינו עושים בלעדיך. יומטוב.:]

למעלה