בתול בן 30

פשוט1984

New member
בתול בן 30

צהריים טובים,

הפוסט הקודם של פה היה בקשת עצה לגבי נערות ליווי שתגאול אותי מבתולי...אבל ירדתי מהקטע של נערת הליווי בגלל ים של כתבות שקראתי על הניצול שלהן והסכנות הבריאותיות.

אז...
האם יש פה מישהי שרוצה להכיר בחור בן 30 , נורמטיבי לחלוטין אך ביישן וחסר ניסיון מיני?

הייתי מנסה גם

בפורום חסרי ניסיון מיני.
עם מישהי שגם לה אין ניסיון אפשר להתקדם לאט, לא צריך לעמוד באיזה רף ציפיות גבוה ויש הבנה הדדית גדולה יותר.

פשוט1984

New member
been there, done that

ניסיתי, הבנות שפנו אלי בסופו של דבר השתפנו מבלי שנפגשנו או משהו כזה...הגענו למסקנה ביחד שאנחנו צריכים פרטנר מנוסה

seymore butts

New member
לדעתי כדאי לך לחשב מסלול מחדש

תשנה ניק ותתחיל לכתוב בפורום כמו זה, סטוצים ואחרים.
לכולנו חסרונות אבל מי שקצת מנוסה (וניכר שאתה לא) יודע שלא חייבים לחשוף את כולם ישר על ההתחלה.
אז תכתוב קצת בפורומים, תגיב ויגיבו לך, עם הזמן ייווצרו לך התכתבויות בפרטי שחלקן יכולות להוביל להיכרות שאינה וירטואלית, ואז תמצא את ההזדמנות לחלוק עם הגברת שבצד השני את עובדת חוסר נסיונך. אל תתפלא אם יתגלה פתאום שגם לה יש כמה דברים לספר על עצמה, ובמקרים מסויימים הם אפילו עלולים להוציא לך לחלוטין את ההתלהבות מרעיון המפגש.

בכל מקרה היעדר ניסיון מיני הוא לא כזה פגם נוראי ומספיק בחורה אחת שנמשכת אליך מספיק כדי לתקן אותו. אני בטוח שברוב המקרים לא זה מה שיבריח את המועמדת הפוטנציאלית לגאול אותך מבתוליך. רוב הנשים כאן יכולות בוודאי לספר על פרטנרים שהיו להן עם חסרונות גדולים בהרבה.

שיהיה בהצלחה !

Sharoman

New member
אני דווקו הייתי מציע לך פורום הכרויות

או הכרויות לגיל 30+.
פורום חסרי נסיון מיני ממש לא המקום למצוא בת זוג.
בטח לא לגבר חסר נסיון שלרוב לא יהיה סבלני או קשוב מספיק לנשים שם.

למעלה