בתול בן 19

shlomigisp

New member
בתול בן 19

היי אני בתול בין 19, ואני רוצה להתנסות בסקס קודם עם משהי שלא יהיה לי שם רגש אליה, (אבל לא זונה כן?). איך אני יכול למצוא מישהי שתהיה מעונינת לעשות איתי סקס ואולי ללמד אותי כמה דברים תוך כדי (איזה אתר הכרויות חינם או פורום או אולי אפילו מישהי מפה). תודה.

[email protected]

ראשית זה לא בושה להיות בגילך בתול

כל אחד מתפתח בקצב שלו...האם אתה יוצא למקומות שמאפשרים אינטרקציה עם נשים?

בוקר טוב!

האם יש לך אינטראקציה עם בנות בגילך?
אם לא, אני ממליצה לך לעשות דברים בנידון- התנדבות, קבוצת ספורט כלשהי, תחביב שמערב עוד אנשים או פשוט לצאת עם חברים ולהכיר עוד אנשים.
סקס הוא תקשורת וגם אם אין שם קשר רגשי עמוק, עדיין צריך ליצור קשר. (שלא כמו בסרטי פורנו..)
&nbsp
אגב, למה אתה רוצה חוויה בלי רגש?
לדעתי האישית סקס בלי רגש יכול להיות מאוד מכני והרבה פחות נעים.

shlomigisp

New member
הסיבה העיקרית שלא שכבתי עם בנות

זה כי אני מגיע מבית דתי. אני כן מחפש קצת לצאת מהדת, אבל יותר חשוב לי לכבד את ההורים שלי ואני לא יכול פתאום להביא להם חברה לבית. עד היום מכל מיני סיבות לא ממש היתה לי אינטרקציה עם בנות, אבל מעכשיו יש יותר סיכוי לזה. (אם כי עדין זה יהיה קצת בעייתי עד שאני יעבור מהבית של ההורים). לכן אני מחפש מישהי בלי קשר, גם כדי לא להיות בתול, וגם פשוט כדי לעשות סקס.

אתה חושב על לא נכון לדעתי

ולהיות בקשר עם מישהי לא מחייב להביא אותה הביתה- אפשר גם ללכת אליה.
&nbsp
סקס זה הרבה מעבר ללהכניס את הזין שלך לכוס של בחורה.
זה להיות יחד עירומים, זה להנות ולהתענג מהגוף של הפרטנרית ומהגוף שלך, זה ללמוד מה עושה נעים אחד לשניה, זה לדעת איך לבטוח ולשחרר ולגרום לפרטנרית לעשות אותו הדבר.
זה לא מחייב אהבה רומנטית (למרות שזה משדרג מאוד!) אבל זה מחייב קשר ותקשורת.
אם סתם תכניס את הזין לכוס של מישהי אז טכנית לא תהייה בתול- אבל מעשית תמשיך להיות בתול לגמרי.
זה כמו שתשב פעם אחת מאחורי הגה ותיסע כמה מטרים- זה עדיין לא אומר שאתה יודע לנהוג..

Sharoman

New member
חייב להסכים עם מיצי

קודם כל אתה מתסכל את עצמך בגלל עניין מפגר של הגדרות.
בתול זאת לא מילה רעה, זיין כן.
סקס בלי שום רגש או חיבור יהיה עלוב, מכני ובקושי תקבל ממנו הנאה כלשהיא שגם ככה לעולם לא תגיע לסוליה של של סקס עם אדם שמכיר אותך, דואג לך וממש רוצה להיות איתך.
אם כל מה שאתה מחפש זה לאבד את הבתולין שלך אני ממליץ לך בחום על זונה.
משום ששם אתה מקבל בדיוק מה שאתה מחפש, להגיד שזיינת מישהיא חסרת חשיבות שלא חשבת עליה רגע אחד קודם ולא תקדיש לה אף לא מחשבה אחת נוספת.
ואם אתה באמת מחפש חוויה זולה וחסרת חשיבות באדם אחר אז שלפחות יהיה לה איזשהוא פיצוי על כך.

מצד שני, אם אתה רוצה ליצור חיבור עם אדם כן אכפת לך ממנו אפילו במידה מועטה אני מציע לך להרחיב את הפעילות החברתית שלך, להיפגש עם חברים, לצאת למקומות מלאי אנשים, לכתוב בפורומים של נושאים שמעניינים אותך וכד'
אבל רצוי שתבין, שאם מראש היחס או המחשבה שלך כלפי מישהיא יהיה חסר חשיבות או התחשבות היחס שלה כלפיך יהיה זהה.
וכך לעולם לא תצליח להשיג את מטרתך.

למעלה