בתולי בותקו ! ולכל החרמנים פה - להרגע !!! התכוונתי ל - The Rocky Horror Picture
T TheMadKow New member 2/10/04 #1 בתולי בותקו ! ולכל החרמנים פה - להרגע !!! התכוונתי ל - The Rocky Horror Picture
S SarcaSeriouS New member 2/10/04 #2 מטוס זעיר ללא טייס עצבני לך! איפה נלעמת בזמן האחרון? או שמא זה הייתי אני? ד"ש לרוקי.
D DecayCell New member 2/10/04 #3 טיהי, איזו הופעה מעולה הייתה אני הבאתי איתי וירג'ין חביב, והוא חזר משם מצולק נפשית לאחר שילדון סטרייט כלשהו "התחיל" איתו באגרסיביות-מה. על כל פנים, אני די משוכנע שראיתי אותך שם...
טיהי, איזו הופעה מעולה הייתה אני הבאתי איתי וירג'ין חביב, והוא חזר משם מצולק נפשית לאחר שילדון סטרייט כלשהו "התחיל" איתו באגרסיביות-מה. על כל פנים, אני די משוכנע שראיתי אותך שם...
T TheMadKow New member 3/10/04 #4 אז היית אומר לי שלום ! איך אני יכול לזהות אנשים ? באמת ?! אני יהיה גם בסנימטק..
ג גברת שוקו1 New member 3/10/04 #6 חחחח אז...איך היה? נשארת לאפטר פרטי? עשו לך סקרפייז? הבנת משהו מהסרט? (כי אני לא )
T TheMadKow New member 5/10/04 #7 היה אפטר פארטי ? בטח שהבנתי, אני כבר מצטט אותו בע"פ פשוט עד אז לא היה לי אי ך להגיע לקולנוע 'כוכב'.
R resputin New member 5/10/04 #9 אני חושב שכן, לא יודע אם בא לי או לא... מי עוד בא? , אם יהיה צ'ווה אני אבוא (שלא נדבר על ההפתעה שתחכה לי שם )
אני חושב שכן, לא יודע אם בא לי או לא... מי עוד בא? , אם יהיה צ'ווה אני אבוא (שלא נדבר על ההפתעה שתחכה לי שם )