בתולית בעסק

Kamrin

New member
בתולית בעסק

רק לאחרונה יצא לי להתעניין בכל העניין...אני עדיין לא ממש יודעת אם אני מלכה בדם או שמא סאבית בנשמה. זה הגיוני שגם וגם? אני יודעת שזה לא מעניין אותי כאורח חיים 24/7 אלא רק בקטע של סקס. האם BDSM הוא דרך חיים או באמת רק עוד דרך להנות מחיי סקס מגוונים יותר? עדיין מבולבלת, תוהה ומתעסקת אשמח לשמוע מנסיונכם ק.

Master Eagle

New member
אני לא מאמין בסוויצ'ים

לדעתי האישית בלבד, מי שהוא דום/שולט/אדון/מאסטר, הסמנטיה באמת לא משנה, אמיתי, לעולם לא יוכל לקבל פקודה. זה אצלו בדם. אם יש מישהו סאב/סאבית שמנסה תקופה מסוימת להיות בצד השולט, זה לגיטימי, אבל ברגע שהוא נהנה גם מהצד השני, הנשלט, לדעתי זה מראה על אופיו האמיתי. נכון פומלית?

Pixy led

New member
אבל...

אתה לא חושב שיש אנשים שבאמת נהנים משני צדי המטבע? הטבע האנושי מגוון כל-כך...

Master Eagle

New member
להנות מדברים מסויימים כל אחד יכול

לפתח, אבל תכונה של אדנות, שליטה - זה משהו שנולדים איתו כנראה

Z o d i a c

New member
היי מותק,

ברוכה הבאה קודם כל
. הדבר הכי יפה ב-BDSM הוא היכולת שלך לבחור מה מתאים לך, איך, כמה ולמה. היו לי עבדים שהתחילו דווקא כאדונים ולבסוף מצאו כי להיות עבד מתאים להם יותר. לגיטימי. אני אומר - קודם כל תתנסי, תטעמי, תחווי, אחר כך תחליטי.

jasmine55

New member
סוויצ'ית או מלכה

תנסי להיות משני צדדי המטבע ולבסוף תבחרי את מה שאת מרגישה יותר נוח איתו ....

האמת היא....

שגם אני לא מאמינה בסויצ'רים. אני חושבת שהמרחק בין שולט לנשלט הוא גדול מדי מכדי שמישהו יוכל לנוע על הסקלה הזו ולהנות משני הצדדים:)))) אבל... בעובדה שאת לא ממש יודעת אם אני מלכה בדם או שמא סאבית, ניתן לטפל די בקלות:))) נסי סאשן שאת שולטת עם מישהו שאת, מחבבת, מעריכה, נמשכת, וסומכת עליו:) נסי סאשן שאת נשלטת עם מישהו שאת, מחבבת, מעריכה, נמשכת, וסומכת עליו:) תבדקי את עצמך אחרי כמה ימים באמצעות השאלה הבא: לאיזו סיטואציה אני יותר מתגעגעת? איפה אני רוצה יותר להיות? מה עושה לי יותר טוב? עם מה אני מרגישה שלמה? בהצלחה! נ.ב לשאלתך לגבי 24/7, מנסיוני, זה נראה מופרך לחלוטין אבל אחרי שמכירים מישהו שהוא גם הנפש ה - BDSMמית התאומה שלנו, רוצים להשאר לידו עוד הרבה זמן, לאט לאט זה גולש החוצה מחדר המיטות וקוראים לזה:" 24/7 בגרסת השפויים במגבלות המציאות":)

sapirac

New member
welcom home

מניסיון אין כמו התנסות לכול אחד יש משהו שמעניין אותו באופן אישי מטענים שונים ושאיפות טיפים: 1. נסי כמה דברים 2. אל תפסלי מראש שום אופציה . 3. תהיי פתוחה לרעיונות של בן\בת זוגך. 4. ב ה צ ל ח ה

Kamrin

New member
תודה לכולכם על התגובות

נתתם לי חומר למחשבה...היום בליה אני אתנסה בצד הנשלט עם מישהו יקר לליבי...אחזור לדווח

למעלה