בתוך

בתוך

בתוך

רק אחרי שהיא הבינה שהוא עזב(לבלי שוב) רק אחרי שיותר היא לא שמעה ממנו או ראתה אותו היא עיכלה רק אז היא הבינה את משמעות הקלישאה המפורסמת ``אתה מעריך את הדבר רק אחרי שאיבדת אותו``, שאין לקחת יותר דברים כ ``מובן מאליו``. במצבה הנוכחי,הן אלו המילים שמבטאות את מצב רוחה,המחשבות,הרגשות,ומה שמתחולל כרגע בחדרי ליבה. על נשמות שלי אתה שולט, על דקויות שבי פורט עת במבט אותן תמצא ובלחישה אחת רפה. אם בתנועה שהיא מוצנעת, מלה שנאמרה בלי דעת, חיוך חטוף או מסויים אתה באלה,בכולם. אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין לי מה... אני גשרים לכל מיליך כוכב נופל בלילותך בי יש נתיב כל ישותך אני טובעת בדמותך על אכזבות מהן כוחי ניטל וחלומות שלי קשים,אבל כשתדרים עצמו מאוד אותך פיללתי לי בסוד היו שרפות בי ויותר הפכתי מישהו אחר אני חומקת בשתיקה אתה הייה לי..מצבה --אשמח לתגובות-- /יעל טבת

בתוך

``לא לקחת דברים כמובן מאליו`` זה נר לרגליי מסכים לכל מילה. כיצד זה שאנו יודעים מה נכון, ועושים את זה מאוחר מדי? אולי כי יותר משאנו לומדים מאחרים, אנו לומדים מעצמנו, לומדים מטעויות... ואולי רק כך נוכל להיות בני אדם שלמים יותר, לא מושלמים, רק שלמים... ואולי כך נוכל באמת להעריך... אבל חבל. אנו שוגים, אחרים שוגים - אך בפועל, לפי כל מה שאני רואים - אנו לא לומדים... יאללה, ללמוד אנשים! להפנים! להתפתח! ולמצוא את ההומאוסטזיס הנפשי המבוקש...

אגו-טריפ

כמו שאמרת , אנחנו שוגים, אחרים שוגים. אבל כמו שאומר הפתגם העתיק והחכם(לכאורה) ``חכם לומד מנסיון של אחרים, טיפש לומד מנסיון של עצמו`` ובכן, אם כך יצאתי טיפש המון פעמים, כי עד שלא חוויתי את הדבר על בשרי, לא למדתי ובטח שלא הפקתי לקחים... אבל, אחרי שחוויתי--גם אם זה היה קשה-- רק אחרי, כן למדתי, כן החכמתי, וגם הפקתי את הלקחים

רואה רחוק רואה שקוף

הפקת הלקחים היא הלקח החשוב ביותר משגיאות אנו לא טפשים, אפילו אם אנו עושים לכאורה טעויות טפשיות הבחירות שלנו יוצרות אותנו כבני אדם, לטוב ולרע אמנם יש לנו נטייה ללמוד מטעויות של עצמנו ופחות ללמוד מטעויות של אחרים (אפילו, שומו שמיים, להשיג בידור מטעויות של אחרים) אבל אולי, אם נלמד גם להקשיב לאחרים, לא רק לשמוע נלמד מטעויותיהם. גם לי יש מספיק טעויות שיכולות ללמד אחרים כל שעלי לדעת - שאכן מישהו מקשיב שם... כולל אני עצמי... אגו טריפ.

למעלה