בתוך ראשי...

קורלציה

New member
בתוך ראשי...

לא רגוע,,,זה אמור היה להיות סגור, הרגשות הללו, כבר לא שיכות, פג תוקפם, ובכל זאת, כל פעם שאני מתקדם קצת, היא שולפת ציפורנים, מזכירה את קיומה, קיום שלא רצה בי, קיום שלא רוצה בי גם היום, לא יכולה לראות אותי משתחרר, מזהה זאת בי בשניות, בטון הדיבור, בחיוך שמשתלט לי על הפנים,,,את השאר היא מוציאה מהילדה, משם זו כבר התעללות, משחקת בי כצעצוע, קצת נוסטלגיה, הרבה רגשי אשמה, מספיק בשביל להרוס לי, להזכיר לי,מי בשליטה,לא יותר, היא הרי לא רוצה בשבילה, רק לדעת שהיא יכולה. רק לדעת שמילה זו מילה....גם עם מזמן איבדה את משמעותה.

קוקו....(מסובך לי לכתיבה)

תשמע קודם כל אתה מוזמן לכוס של
(יופי עכשו כבר לא לבד), תראה אני 5 שנים אחרי ורק עכשו ממש עכשו בחודש האחרון התחלתי להרגיש סוף סוף (בדקות היחידות פעם בשבועיים) שאני יכולה לעמוד כמה מטרים ממנו לענות לו מילה פה מילה שם בלי שהעצבים יעלו ומבלי שכל הגוף יזוז מאי נוחות, תלמד להתעלם ממנה, תחליט שהיא שהיא לא והיא פשוט לא שם, כבר מזמן אני נוהגת בצורה זאת אך מילולית עדיין היה לי קשה לא היה לי נעים אפילו לשמוע את קולו, החלטתי שהוא לא קיים הוא בשבילי אויר, לא רואה ולא שומעת רק כשמדובר על הילדים עונה מהר ולענין ונגמר הסיפור, אם הוא צועק או מדבר אליי בצורה לא נעימה כמו שתארת זאת מהצד שלך, אני פשוט טורקת את הטלפון, לא מגיע לי לשמוע קול שכזה ולא מוכנה לקבל זאת יותר, אני יודעת על מה אתה מדבר תאמין לי או לא מבינה ועוד איך, אבל אני עושה הכל הפוך, גם כשהיה לי חבר והייתי מאוד מאושרת, תמיד מתכסה במסכה נטולת פיענוח, אין חיוך אין עצב בלי כלום, מראה לו כלום ריקנות נדה, לפעמים אני קולטת שהוא מתפוצץ כי הוא לא מבין אם טוב לי או רע לי ויש לו בעיה עם זה, חוקר את הילדים חופשי כל הזמן מאז שהתגרשנו והיו ממש פיצפונים, מי איתי מה עושה איתי איפה ישן ועוד, ואני ההפך בשיא השלוה אחלתי לו שפע איחולים לבבים שיצליח ואמן ויתחתן, והוא כמובן שלו, מת לחזור להמשיך לי את הגהנום, אך לא לא ניתן להם להשפיע קוקו.. אל תתן לה את העונג הזה, בחר כרצונך לחייך כל הזמן או לא להתיחס לכלום פשוט היה אתה תהנה מעצמך ואל תנסה אפילו לחשוב מה היא רואה חושבת או מתכננת, ברגע שתפסיק לחשוב מה היא תדע שאתה משוחרר. מאחלת לך שלוה ואושר מ

קורלציה

New member
היו ימים שככה זה הרגיש...

אתה תקח הילדה ואני את נשמתך...אבל אותה זה לא עוצר... רק אותי.

מה עוצר אותך?

למה אתה צריך להתיחס אליה ולעצור את חייך אתה חייב לחיות את חייך כפי שהיא חיה את חייה כבר דיברנו כאן המון בנושא (או בפורום השכן) רק ביום שאתה תפסיק להתיחס אל המילים שלה היא תפסיק כי היא תראה שזה כבר לא עובד עלייך. חזק ואמץ והמון המון סבלנות

אפשרות הבחירה

פעם, לא מזמן, כתבתי משהו כתבתי לחבר טוב אבל אני מאמינה שזה נכון לכל אחד מאיתנו אז אני מצרפת את זה לכאן ומאחלת רק טוב אפשרות הבחירה אהב את עצמך לפני שתאהב אחרים קבל אותך. מבלי לקבל על כך אישור מזרים או קרובים, היה נאמן לדעותיך, כמו גם ללבטיך ופחדיך או אז תגיע להחלטות נכונות. תגיע לשלמות,,, הדרך אינה קלה - ידידי מלאת מהמורות ומכשולים, אך אם תאמין בעצמך תאמין ביכולותיך תאמין שניתן ומותר לממש כמיהותיך תצליח לך דרכך ויהיו "נפילות" כואבות יותר, כואבות פחות ותקום, תיישר הבגדים תנער האבק ותאמר "ממשיכים" כי ברגע שתדע מה טוב - בשבילך אתה בדרך הנכונה. ונכונה לך הצלחה היה מאושר בחלקך על שניתנה לך אפשרות הבחירה. לבחור בטוב על פני הרע

רציתי, ניסיתי...

מאד רציתי לשלוח מסר ניסיתי אפילו ניסיתי לשלוח מייל אבל, גורנישט, המחשב שלי החליט לעשות חרם על כל האופציות הקיימות בתפוז אז אומר לך, ניצת, כאן ועכשיו (תדמייני שיש כאן חייכן) שמחה שהתוודעתי לפורום לנפשות הפועלות ואת כל שאר הדברים שרוצה להגיד, אצטרך להמתין עד "יעבור זעם" ומחשבי היקר יחליט להתיר לי שוב שימוש מלא בו (ושוב, סמיילי כזה, שמחייך מכל הלב)

מילאתי אחר ההנחיות במדויק ו...

נ ד ה שום דבר המחשב בסירובו עומד אז ...אתאזר בסבלנות ונראה מי יתעייף ראשון...הוא או אני

צוחקתתתתתתתת

ותהרגי אותי למה עכשיו אני מזמזמת את יאללה, לך הביתה מוטי שלום ותודה

ואל תתקשר אליי אני לא עונה...

אוהבת איך שהילדים שלי שרים את זה (רק שלא ישירו להם את זה..) אחלה שיר אחלה זמרת ומאז הארוויזיון משגעים אותי עם הדמיון שלא נכון לדעתי, (אז ניצת אם תראי את שרית בחנות תדעי שזאת לא שרית - היא לא בקטע)

עוף כנף

New member
מתלבטת, העתקתי..

העתקתי את דברייך לפורום השכן (לא יודעת לבצע העתקת הודעה - שרשור). אז סליחה. ומה שכתבת כל כך נכון לכל אחד !!!

קורלציה

לרגשות כנראה אין פג תוקף.אתה מרגיש - משמע אתה קיים ובכל זאת קח נשימה עמוקה,הנח את מה שהיה והסתכל קדימה. כן זה קשה , ביחוד שיש מי שמזכירה לך, החלט עם עצמך שאינך מוכן להיות צעצוע ועל אחת כמה וכמה אינך מוכן להכנס ללופ של רגשות אשמה. אל תשכח להזכיר לעצמך בזמנים כאלה שאינך מביט אחורה ,רק קדימה.אם אין בררה התנתק ממנה,היה קונקרטי כך שהשיחה תהיה רק בעניני הילדה וכל דבר מעבר - לא. לי אישית עזר תהליך שחרור רוחני שעברתי בזמנו,עזר לי להיות חזקה ולא לתת לו להכנס לתחום שלי ולערער אותי רגשית (ובפרט שאני זו שיזמה והוא ניסה בכל האמצעים למוטט את ההחלטה שלי). בכל אופן אנחנו פה להזכיר לך.

יש לי רעיון לספר טוב שבדיוק קוראת

הספר הזה מומלץ לאלה המחליטים ללמוד להיות בשליטה ולצאת מלחצים שם הספר " שיטת סילבה, לשליטה שכלית " חוזה סילבה/פיליפ מייל קניתי אותו לראשונה לפני 13 שנה בדיוק אך אף פעם לא הייתי מספיק רגועה עם עצמי ויודעת מה אני רוצה ורק עכשו התפנתי להתחיל אותו וזה היה בים היום לים הגלים היה ממש כיף שפשוט כמעט נרדמתי.

למעלה