בתוך הבלוז...

בתוך הבלוז...

קורה שאתם פוחדים ללכת? באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? מה מבהיל אתכם? כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? כשכולם רצים, אתם _____________ בלוז - מה מזכיר לכם ? מה אתם נוהגים לשאול הרבה? לֶמה אתם מייחלים? אל מי אתם מתפללים? "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? תרצו לטוס אל הירח? אוהבים את הביטלס? את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? כשאתם משתגעים, אתם _____________ להיות או לא להיות? להשתכר - כן/לא? להשתנות - צריך/אסור? ולסיום, מהו הבלוז שלכם

אדם ק

New member
...

קורה שאתם פוחדים ללכת? קורה... באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? כזה של חורף... אבל לא שחור... מה מבהיל אתכם? המילים שלה... כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? שקט... רק שיהיה שקט... קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? לא הבנתי... כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? לוידע... כשכולם רצים, אתם: לוידע תלוי בשביל מה... בלוז - מה מזכיר לכם ? איך שאבא מנגן מה אתם נוהגים לשאול הרבה? שאלות... אין משו ספטציפי... לֶמה אתם מייחלים? מה? אל מי אתם מתפללים? לא מאמין בכלום... לא מתפלל... אני לא רואה בזה דרך או פיתרון... "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? חבל תלייה... הזדקנות... תרצו לטוס אל הירח? נראה לי שכן... יכול להיות טוב... אוהבים את הביטלס? כה... את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? המממ.... לוידע.... כשאתם משתגעים, אתם: אני שומע מוזיקה, מכבה את הפלאפון, ונרגע לבד... להיות או לא להיות? להיות ברור!... למרות ש... תלוי איפה... (לפעמים) להשתכר - כן/לא? לא... להשתנות - צריך/אסור? תלוי... לפעמים צריך (בשביל עצמי ולא בשביל אחרים!) ולפעמים ממש לא! ממש אסור! ולסיום, מהו הבלוז שלכם - להיות לבד...

ליאןןן

New member
....

קורה שאתם פוחדים ללכת? קורה באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? אפור של חורף מה מבהיל אתכם? אני כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? תקווה חדשה, חיוך מוכר, התחלה? קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? כן. כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? החברים הקרובים, כשאני נותנת להם כשכולם רצים, אתם בדר"כ מסתכלת מהצד בלוז - מה מזכיר לכם ? כחול עמוק כזה, משו לא ברור מה אתם נוהגים לשאול הרבה? למה, ואיך? לֶמה אתם מייחלים? ... אל מי אתם מתפללים? "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? לא חשוב. תרצו לטוס אל הירח? לא דחוף לי אוהבים את הביטלס? מעריכה את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? אותו כשאתם משתגעים, אתם מסתגרת בחדר, או יוצאת לשבת בגן עם מוסיקה להיות או לא להיות? להיות. לא לוותר אף פעם. להשתכר - כן/לא? כשמתחשק להשתנות - צריך/אסור? מאוד תלוי ולסיום, מהו הבלוז שלכם?

פחיחצה

New member
...

קורה שאתם פוחדים ללכת?כל הזמן באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? חום כהה של עדעשות המשקפיים מה מבהיל אתכם? כל דבר שאני איכשהו מצליחה לקשר בתוכי ראשי המעוות לאובדן כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? את האושר קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? חחחח כן כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? כשכולם רצים, אתם נוסעים באוטו בלוז - מה מזכיר לכם ? סקסופון מה אתם נוהגים לשאול הרבה? למה זה מגיע לי? לֶמה אתם מייחלים? לאושר ושלווה אל מי אתם מתפללים? "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? לא משהו ספציפי אבל אושר שלווה ובחירה 1 נכונה תרצו לטוס אל הירח? כן אוהבים את הביטלס?כן את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? אבא של טול כשאתם משתגעים, אתם מקיאים להיות או לא להיות? הנה השאלה מה נעלה יותר להשתכר - כן/לא? תלוי להשתנות - צריך/אסור? בשביל עצמך צריך בשביל אחרים אסור ולסיום, מהו הבלוז שלכם

moshe butt

New member
.... -בא לי להרוס... ../images/Emo190.gif

קורה שאתם פוחדים ללכת? ממ...כן דיי הרבה בזמן האחרון
באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? אדום שחור וכחול
מה מבהיל אתכם? שמבהילים אותי....
כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? מישהו...
קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? כן
כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? חברים
כשכולם רצים, אתם נשארים מאחור
בלוז - מה מזכיר לכם ? לא יודע...
מה אתם נוהגים לשאול הרבה? "למההה?"
לֶמה אתם מייחלים? לאור, אושר ואהבה
אל מי אתם מתפללים? אלוהים <?>
"שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? מוות
תרצו לטוס אל הירח? תאמת לא...
אוהבים את הביטלס? לא...
את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? לא יודע.
כשאתם משתגעים, אתם מסתגר בחדר, שומע מוזיקה ומנסה להירגע.
להיות או לא להיות? לא להיות...
להשתכר - כן/לא? תלוי
להשתנות - צריך/אסור? צריך... ולסיום:
מהו הבלוז שלכם מה? מה את רוצה? שקטטטט...שששש...

...

קורה שאתם פוחדים ללכת? מהמובן של להמשיך. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? מן אפרוריות כזאת. חורף.. מה מבהיל אתכם? להוציא דברים מההדחקה. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? אור. חיוך של איזה אדם קרוב. קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? כן. כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? בד"כ מתמודדת עם זה לבד. כשכולם רצים, אתם שוכבת ואוכלת רחמים. בלוז - מה מזכיר לכם ? שלווה עטופה בנגיעות מפעם. מה אתם נוהגים לשאול הרבה? איך? למה? לֶמה אתם מייחלים? לרוגע, לתחושה מספקת. אל מי אתם מתפללים? משתנה. "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? קבר. תרצו לטוס אל הירח?
. אוהבים את הביטלס? מחבבת.. את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? מישהו קירח ושמן. כשאתם משתגעים, אתם מאבדת את עצמי. להיות או לא להיות? להיות ולשנות. להשתכר - כן/לא? כשזה נשאר דבר שיוצא מהשגרה, כן. להשתנות - צריך/אסור? תלוי עבור מי אתה משתנה. ולסיום, מהו הבלוז שלכם? לבד. שקט משעמם שכזה. אבל תחושה פנימית מספקת.

RtOoNmY

New member
...../images/Emo122.gif

קורה שאתם פוחדים ללכת? כן באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם?שחור מה מבהיל אתכם?שקורה משהו למישהו כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות?אותו קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? תמיד מביטה על הכל כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם?הוא מנסה.. לרוב מצליח... כשכולם רצים, אתם עומדים בלוז - מה מזכיר לכם ?את השיר
מה אתם נוהגים לשאול הרבה?הרבה שאלות.. על כל דבר לֶמה אתם מייחלים? אל מי אתם מתפללים? "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? תרצו לטוס אל הירח?לא אוהבים את הביטלס?כן את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול?את תום חח
כשאתם משתגעים, אתם_______ להיות או לא להיות?תלוי להשתכר - כן/לא? להשתנות - צריך/אסור? ולסיום, מהו הבלוז שלכם

בלוזלוזלוז.

קורה שאתם פוחדים ללכת? הרבה. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? שחור...ככ הרבה שחור בבת אחת. מה מבהיל אתכם? שיש רעשים חזקים פתעומיים כאלו.. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? אותה.. או סתם חבר שבא לבקר כזה. קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? המון פעמים.. כשכולם רצים, אתם.. כאילו, בשיעורי ספורט? >< מי משתתף, גאד?! בלוז - מה מזכיר לכם ? סרט..מוזיקה.. מה אתם נוהגים לשאול הרבה? מה עובר עלייך בזמן האחרון? לֶמה אתם מייחלים? לא'דע... >< אל מי אתם מתפללים? לאף אחד..נראה לי.. "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? המ..מוות..? אוהבים את הביטלס? לא ממש.. את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? חחחחח. איזו שאלה מוזרה. כשאתם משתגעים, אתם.. אני צריך לרצוח משהו\ מישהו. חבל.. להיות או לא להיות? להיות..אחרי הכל. להשתכר - כן/לא? אם לא היה לזה טעם נורא ככ, כן. להשתנות - צריך/אסור? צריך..רק לטובה. [: ולסיום, מהו הבלוז שלכם

אני בתוך הבלוז...

קורה שאתם פוחדים ללכת? כה באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? כל בוקר שונה מה מבהיל אתכם?שהוא רוצה להרים ידיים כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות?אותו קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו?כה כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם?בדרך כלל-אני עצמי כשכולם רצים, אתם _____________מחכים בלוז - מה מזכיר לכם ?אקוסטית מה אתם נוהגים לשאול הרבה? למה? לֶמה אתם מייחלים?שזה ישתנה ויהיה לנו טוב אל מי אתם מתפללים? לה' "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים?לא יודעת תרצו לטוס אל הירח?לא אוהבים את הביטלס?כה את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול?לא יודעת כשאתם משתגעים, אתם _____________מרביצים לקיר חחח להיות או לא להיות?להיות והרבה להשתכר - כן/לא? לא להשתנות - צריך/אסור?צריך ולסיום, מהו הבלוז שלכם? לא יודעת

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

קורה שאתם פוחדים ללכת? לפעמים באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם?כחול מה מבהיל אתכם? שמפחידים אותי כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? חברים קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? הרבה כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? חברים כשכולם רצים, אתם _____________רץ איתם בלוז - מה מזכיר לכם ? כושים? מה אתם נוהגים לשאול הרבה? מה השעה לֶמה אתם מייחלים? חופש אל מי אתם מתפללים? "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? המון תרצו לטוס אל הירח?כן אוהבים את הביטלס? יאפ את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? כשאתם משתגעים, אתם _____________שומע מוסיקה טובה או עושה ריצה להיות או לא להיות? להיות להשתכר - כן/לא? כן להשתנות - צריך/אסור? לטובה

little WhiSper

New member
......

קורה שאתם פוחדים ללכת? קורה. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? כל בוקר קצת שונה, בד"כ גוונים דהויים. מה מבהיל אתכם? עצמי, העתיד, חוסר ודאות. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? משהו טוב, תקווה קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? יש גם פעמים כאלה... כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם?.... |: כשכולם רצים, אתם _____________מתים כבר להגיע בלוז - מה מזכיר לכם ? אישי, עצב אישי כאב אישי שמחה אישית, רגשות שונים ואישיים.... מה אתם נוהגים לשאול הרבה? שאלות בלי תשובות לֶמה אתם מייחלים?שיגיע גם היום שלי. אל מי אתם מתפללים? שאלה טובה... "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? תשובות. חיוכים אמיתיים. כל דבר שרציתי. תרצו לטוס אל הירח? לא אוהבים את הביטלס? קצת את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול?אדון קירח. כשאתם משתגעים, אתם _____________ לא מוצאת את עצמי. מאבדת שליטה. להיות או לא להיות? זאת השאלה! להיות. להשתכר - כן/לא? כן ולא. לפעמים לאבד שליטה... להשתנות - צריך/אסור? רק רק רק ורק בשבילך עצמך. ולסיום, מהו הבלוז שלכם ? לא יודעת, אני בתוכו.

TairAtias

New member
אני מת מקור.

קורה שאתם פוחדים ללכת? לא באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? צבע של עייפות מה מבהיל אתכם? הכל כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? פמלה אנדרסון קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? המון פעמים כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? אף אחד כשכולם רצים, אתם עושים ביד בלוז - מה מזכיר לכם ? את המורה האלוף שלי לגיטרה מה אתם נוהגים לשאול הרבה? איזה יום היום לֶמה אתם מייחלים? הופעה של אביב גפן/היהודים בכפר סבא אל מי אתם מתפללים? אל עצמי "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? כלום תרצו לטוס אל הירח? ברור אוהבים את הביטלס?קצת את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? אותי כשאתם משתגעים, אתם צורחים להיות או לא להיות? זאת השאלה להשתכר - כן/לא? כן להשתנות - צריך/אסור? בלתי אפשרי

izzys

New member
....

קורה שאתם פוחדים ללכת? קורה. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? מעורפלים כאלה. לפעמים מתבהרים. מה מבהיל אתכם? לקום ולשנות. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? חיבוק. קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? קורה. כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? בסופו של דבר אני. כשכולם רצים, אתם מהססים. בלוז - מה מזכיר לכם ? מוזיקה עם המון רגש. מה אתם נוהגים לשאול הרבה? מה לא. לֶמה אתם מייחלים? שקט. אל מי אתם מתפללים? אלוהים אחד. "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? לאו דווקא מוות, אולי שינוי. תרצו לטוס אל הירח? בכיף. אוהבים את הביטלס? אכן. את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? אדון קירח. כשאתם משתגעים, אתם מחפשת איזה שקט. להיות או לא להיות? להיות בכל הכוח. להשתכר - כן/לא? לא משהו. אבל לבריאות. להשתנות - צריך/אסור? תלוי בנסיבות. ולסיום, מהו הבלוז שלכם
שאלה טובה.

וואי תודה...

קורה שאתם פוחדים ללכת? בערך באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? כל יום צבע אחר מה מבהיל אתכם? אנשים לפעמים כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? מישהו קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? לא כל-כך כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? - כשכולם רצים, אתם הולכים בלוז - מה מזכיר לכם ? מהלך אקורדים בגיטרה... מה אתם נוהגים לשאול הרבה? למה לֶמה אתם מייחלים? ל\המון דברים אל מי אתם מתפללים? אלוהים "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? את החלום שלי מתגשם תרצו לטוס אל הירח? לא, מפחיד... אוהבים את הביטלס? לא את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? - כשאתם משתגעים, אתם בהופעה להיות או לא להיות? להיות להשתכר - כן/לא? רק כשצריך להשתנות - צריך/אסור? בדברים מסויימים כן ודחוף... בדברים אחרים לא... ולסיום, מהו הבלוז שלכם

-../images/Emo20.gif-

קורה שאתם פוחדים ללכת? המון. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? כתמתם - של התחלה.. מה מבהיל אתכם? חושך, שדים, להיתפס. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? פרח. קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו?
. כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? Nobody כשכולם רצים, אתם _____________ מתים כבר להגיע.. להצטרף. בלוז - מה מזכיר לכם ? שנות ה70. סקסופון. מה אתם נוהגים לשאול הרבה? למה. לֶמה אתם מייחלים? להמשיך. אל מי אתם מתפללים? לאף אחד כבר. "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? סגירת מעגל, שלווה. תרצו לטוס אל הירח? לא. אוהבים את הביטלס? כן. את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? שחר אבן צור. P: כשאתם משתגעים, אתם _____________ בוכים לכרית? להיות או לא להיות? להיות. רוב הזמן. להשתכר - כן/לא? תלוי. להשתנות - צריך/אסור? רק בשביל עצמך כדאי. ולסיום, מהו הבלוז שלכם? חושך, לבד, מוזיקה.

../images/Emo113.gif../images/Emo215.gif

קורה שאתם פוחדים ללכת?
לא במיוחד באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם?
בדרך כלל תכלת תקווה כזה מה מבהיל אתכם?
כשלון, לא להצליח וליפול חזק כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות?
חיוך של מישהו שיחבק חזק, שיחבק אוהב קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו?
בהתחלה כן, ואז יוצאת מהאשליות כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם?
החברים מנסים, אבל בדרך כלל זה רק כשאני מגיעה להחלטה כשכולם רצים, אתם
חושבים אם באמת כדאי לרוץ אחרי השטות החדשה בלוז - מה מזכיר לכם ?
כחול.. מישהו שר עם כל האהבה שלו מה אתם נוהגים לשאול הרבה?
(חח מה הסיכוי יאנה פוטנה?) למה לֶמה אתם מייחלים?
שיגיע גם היום שלי אל מי אתם מתפללים?
לאלוהים. או לאדם מסוים במצב מסוים "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים?
יום שהוא בעיקר שלי. של הגשמת חלומות, של הרבה יחס אוהב מהאנשים הנכונים תרצו לטוס אל הירח?
זה יכול להיות מעניין, אבל לא לחוץ לי אוהבים את הביטלס?
אמממ חביב לי.. אבל לא ברמת הערצה כמו שאחרים מעריצים את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול?
חח לא ממש מדמיינת כשאתם משתגעים, אתם
לוקחת סיגריה להירגע.. או סתם מנסה לפתור תמצב להיות או לא להיות?
להיות להשתכר - כן/לא?
לא מלהיב במיוחד, אבל תלוי עם מי להשתנות - צריך/אסור?
תלוי איך.. ובשביל מי\מה ולסיום, מהו הבלוז שלכם
שירים שמעבירים בדיוק את הרגשות

../images/Emo55.gifמה אני יודע?

קורה שאתם פוחדים ללכת? יותר פוחדת לקום. באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? מסך עשן מה מבהיל אתכם? אני. כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? משהו בוהק ואמיתי קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? קורה. כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? לרוב מתמכרת לתחושה של השקיעה כשכולם רצים, אתם מחכה בלוז - מה מזכיר לכם ? שקט, אולי אפילו תקווה. מה אתם נוהגים לשאול הרבה? מתי? לֶמה אתם מייחלים? לרגע אמיתי. אל מי אתם מתפללים?החרש למעלה [אומרים שהוא שומע כל אחד.] "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? לעצום עיניים. ולא להתעורר תרצו לטוס אל הירח? לא תודה, אני מספיק מנותקת אוהבים את הביטלס? בקטנה את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? איש קטן וקירח כשאתם משתגעים, אתם מכבים את האור, ומתמכרים למוזיקה להיות או לא להיות? הייתי מעדיפה להיות, אבל אני בוחרת להיעלם להשתכר - כן/לא? אני לא שיכורה מוצלחת. ככה שלא ממש להשתנות - צריך/אסור? צריך, אבל הלב לא מוכן ולסיום, מהו הבלוז שלכם? רגש רגעי ונשימות עמוקות

נשמת

New member
../images/Emo79.gif

קורה שאתם פוחדים ללכת? כן באיזה צבע צבועים הבקרים שלכם? אפור כהה מה מבהיל אתכם? היקשרות ובעיקר אכזבה כשתפתחו את הדלת, מה תרצו לראות? את אלוהים, לכמה ימים קורה שאתם שוכחים להביט? ננעלים על משהו? בטח כשאתם שוקעים מאחור, מי מחלץ אתכם? בעיקר מוזיקה, והמחוגים לפעמים... כשכולם רצים, אתם _____________ מחכים בתור, ב ה ח ל ט. בלוז - מה מזכיר לכם ? רוגע מה אתם נוהגים לשאול הרבה? 'למה' לֶמה אתם מייחלים? לקצת שקט ואמון, ביטחון. אל מי אתם מתפללים? לחירש למעלה "שיגיע גם היום שלי" - מה אתם מדמיינים? שלווה תרצו לטוס אל הירח? לא, מה אבד לי שם... אוהבים את הביטלס? לא שומעת אותם את מי אתם מדמיינים על הכסא הקטן, שר רוק'נרול? תום עוד כמה שנים כשאתם משתגעים, אתם _____________ נעלמים להיות או לא להיות? ועוד איך להיות להשתכר - כן/לא? לפעמים להשתנות - צריך/אסור? צריך, לחזק מה שרעוע

למעלה