בתדהמה !!!

ביילי_007

New member
בתדהמה !!!

שלום לכול מי שיקרא הודעה זאת. ברגע שפרץ מהומות אוקטובר, ועד סיומה, הייתי פטריוט ישראלי גאה. אמרתי למען יציבות המדינה, למען בטחונה הלאומי ולמען הדמוקרטיה יש לנהוג בשני מצבים: מצב 1 להרגיע את המצב ואם זה לא יעזור יש לפעול לפי המצב 2 לעשות כל מה שאפשר על מנת להרגיע, הרי היינו קרובים כל כך למלחמת אזרחים - בין ישראלים בני הלאום היהודי וערבי, או יותר גרוע מלחמת דתות בין יהודים למוסלמים. אלו היו השיקולים שלקחתי בחשבון, ראיתי שמצב 1 למרות שהוא היה המעודף, הוא לא היה יכול להתמשך, איפוק מירבי כבר לא היה הדדי ברגע שערבים התחילו לירות על אזרחים בכבישים וירי על שוטרים ובזיזת חנויות ישראליות. למרות שהפגנות אלימות כאילו היו מתקבלות כמצב סביל, כמצב מספר 1, שעדיין לא עבר את הקו אדום. אני חייב להגיד עם כל החלומות שהשלום יגיע הוא נראה עכשיו רחוק יותר, אולי רחוק מחיי אדם ואולי אפילו דור. כל מה שפירטי עכשיו, היה תקף עד עצרתו של גיא רייף. אני עכשיו לצערי ולתהדמתי מאמין יותר לערבים שהיה אפשר לנהוג אחרת. שאולי, ואני מדגיש את ה``אולי`` 13 הרוגים ערבים היו נמנעים. למרות כל הפרשה הארורה הזאת, אני עדיין מאמין שברמה הארצית והמחוזית משטרת ישראל עשתה עבודה קשה ומאומצת ועל זה מגיע קראדיט. לסיכום דברי, אני עדיין חושב שערביי ישראל תקעו סכין בגב האומה - למרות שיש לזה קונוצטיות נוראות - (והמבין יבין). למרות שאחרי גילוי הפרשת רייף - אני מסיק שאולי גם האומה הפנתה גב לערביי ישראל. אני עדיין חושב שצריכים לחתור לשיויון - למרות שלציבור הישראלי יהודי קשה לעכל את הבגידה של ערביי ישראל. בגלל העובדה שאנו חיים במדינה דמוקרטית חופש הביטוי והפגנה מותרת ומעוגנת בחוק, אך חברים, יש הבדל בין הפגנות על כל נושא להתפרעויות אלימות ולקיחת חיי אדם משני הצדדים. אני גם חושב שלערבי ישראל יש אינטרס ברור לחיות במדינת ישראל ולא בשטחה של כל מדינה ערבית, ומי שיגיד אחרת - פשוט משקר - אז לכן אזרחי ישראל במגזר הערבי - איפוק דרוש - איפוק וסובלנות וסבלנות יתן את הדבר המיוחל לו - דו קיום. תודה רבה.

B.Shokor

New member
להרוד זה להרגיע????

הבאת לנו 2 מצבים, בקשר למצב מספר 1 אני אישית מסכים איתך,, אבל מה לגבי מצב מספר 2? אתה אומר שמצב מספר 2 הוא: ``לעשות ---כל מה--- שאפשר על מנת להרגע``,!!! מה אתה מתכוון מאחורי המשפט הנ``ל ובמיוחד מאחורי ``-- כל מה ---``, ברור לי שכל מה זה יכול להיות גם להרוג אזרחים! אני לא חושב שמדינת ישראל במהומות אוקטובר נכנסה למצב ביטחוני מסוכן מאוד בשביל להרוג את האזרחים שלה (למרות שהיא מי שהביאה את המצב הזה לעצמה). (כל מדינה שיורה והורגת את האזרחים שלה, היא בושה על עצמה) חוצפההה.. בו נהיה רצינינם ו``דוגרי (ישר ולעניין), ונדבר אמת, ממשלת ישראל התכוונה להרוג אזרחים ערבים! כן כן רבותיי התכוונה לזה,, רוצים הוכחות, בבקשה.. 1. חיילים הודו בועדת החקירה הממלכותית שקבלו הוראות מאליק רון ומאחרים לירות ולהרוג!. 2. גאיי רייף בעצמו אמר שהוא ירה ולא חשוב לו מי הוא הרג!!!! וראיתם כל מה שעשה בתקופה האחרונה. תסתכלו על יום-האדמה שעבר, מדינת ישראל לא רצתה עוד מהומות, ויום האדמה עבר בשקטטט, נכון או לא נכון? כשנתחיל לחשוב בצורה יותר רצינית ויותר מבוגרת נוכל להבין על איזה סוג פוליטיקה מסריח ביותר מדובר במדינה שלנו! אבל בטח לא נוכל להבין אותו (אלא אם היינו מסריחים), אבל בוודאי נוכל לשנות אותו..

ביילי_007

New member
בבקשה אל תסלף את דברי

שלום, מר. מנהל פורום, אני ממש שמח מאוד שאתה מסכים איתי על מצב 1, לצערי מצב 1 גלש מיד למצב 2 שהוא הרבה יותר הרסני. נכון, שרשמתי ``...כל מה ...שאפשר על מנת להרגע...``, אני לא חוזר בי מדברי. אך שרשמתי את זה התכוונתי הכל במסגרת החוק - ורק שתדע מר, מנהל פורום - בתקופת המהומות הוכרז במשטרת ישראל מצב חרום, {תוכל להסתכל באתר של המשטרה או מקורות מידע שונים}. במצב חרום יש להתנהג כמו במצב חרום - זה לא אומר שלהרוג אזרחים זה לגיטמי - אבל אדם שגולש מהפגנה לגיטמית ומתנהג בצורה עברניית ופושעת כמו שחלק מערביי ישראל נהגו, היה צורך עליון וחשוב לעצור אותם. לצערי נהרגו 13 אזרחים אבל אני בטוח שהם נהגו בצורה אנרכסטית ופושעת וסכנו חיי אדם, ולכן המשטרה עצרה אותם. מר, מנהל פורום, אתה הבאת 3 דוגמאות שממשלת ישראל ניסתה להרוג אותכם, אני חייב להגיד שאני ממש לא מבין מאיפה הפרנויה הזאת, אך תן לי להביא לך דוגמאות היסטוריות, המדינה הנאורה ביותר בעולם ארצות הברית בזמן מלחמת האזרחים נהרגו הרבה אזרחים מירי של צבא הקונפרדציה, אז מה לינקולן רצה להרוג את אזרחיו. ועוד מספר דברים - אליק רון, עשה את עבודתו נאמנה, ועל הצד הטוב ביותר. ממשלת ישראל לא ניסתה להרוג את אזרחיה, ואתה לא הבנת נכון, מה שברור לך לא ברור לי. ויש דבר אחד שאני מסכים איתך - בישראל יש פוליטיקה מסריחה, ואנו כן נוכל לשנות אותה. נ.ב אני מציע לך לצפות בשידורי הטלוויזה על המצב בסינסנטי אוהיו, ארצות הברית, ותראה כיצד המשטרה במדינה הנאורה ביותר מתנהגת, בזמן עוצר. תודה ואם הפרוניה הזאת תמשך אז לצערי הרב דו קיום זה לא אפשרי

B.Shokor

New member
תודה לך, שינית לי את דעתי קצת קצת..

אני מודה ששינית לי את דעתי קצת קצת.. אז נחזור לאחד הנושאים שאיניני מסכים איתך עליו, אני אומר לך שהמדינה רצתה להרוג את האזרחים שלה, ואתה עונה לי ``שהוכרז על מצב חרום``, (תגיד, איך אתה רוצה מהמדינ לברר את מעשיה בפני העולם? אם לא יוכרז על מצב חרום? כאילו אם אמרת לי שאירופה הוכריזה על מצב חרום בישראל הייתי יכול להאמין שהמצב מאוד היה מסוכן אצלנו! אבל כשהמדינה עצמה מכריזה על מה שבא לה, זה לא אומר שההחלטה תקינה ונכונה.. עכשיו אתה יושב בבית ועל הכסא שלך, ויכול להיות שבעוד שנייה תשמע שהמדינה הוכריזה על מצב חרום ותתחיל להרוג אזחרים! המציאו מצב החרום בשביל לעזור לאזרחים, לצערנו הרבה, אצלנו במדינה מצב בחרום היא הדרך להרוג אזרחים.

בת-עמי

New member
יש משהו לא ברור בערביי ישראל

הם לא לגמרי אזרחים הם לא משרתים בצבא הם לא עושים כל מה שכל אזרח ישראלי עושה לפעמים הם העם הפלשטיני ולפעמים איתנו אני בטוחה שאם ירו עליהם זה לא היה סתם ואני לא מסכימה עם הנשק החם והרצח אבל בכ``ז למה הם היו צריכים להתעמת בצורה כ``כ חריפה?????? במהומות אוקטובר הייתי בסוכת שלום(כן אני הייתי בסוכת שלום) עם ערבים ויהודים אז למה אחרי הסוכת שלום הזאת היהודים היו שקטים והערבים ניסו לשרוף להם את היישוב???????? ערבים ישראלים הם לא בדיוק אזרחי המדינה

B.Shokor

New member
הם אזרחים, רק אם יקבלו את..

הזכויות שלהם.. איך את מבקשת מהערבי להיותת נאמן למדינה כשהו לא מקבל את הזכויות שלו? כשלא מותר לו לעבוד בחברת החשמ``ל למשל? כשלא מותר לו לנהוג מטוס למשל? כשלא מותר לו לקבל תפקיד בצבא? או כשערבי נכנס לקניון מורידים לו את הבגדים, התחת, והזיין בשביל לבדוק אותו טוב טוב.. כשישראל הורגת את בני העם שלהם בפלסטין, את רוצה מהם להיות נאמנים למדינה? :) ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
אפשר להגיב?

נגיד שאמרת שכן חחחחחחח (צחוק עוד לא הרג אף אחד) חחחחחחחחחחחח בכל אופן, הם לא אזרחי המדינה כפי שאתם הגדרתם אז תחליטו כי אתם סיבכתם אותי בכל אופן זה מה שאני הבנתי... אז אם הם לא אזרחים והם רוצים להיכנס לקניון לא באו חיילים ורצחו אותם כמו שקרה כשיהודים הלכו לקנות כדים אני חושבת שאיזה מקום ערבי... תודה בזה שרמת הסיכון פה בשביל הערבים היא הרבה יותר קטנה מאשר הסיכון של היהודים כשהם נכנסים לשטח ערבי אתה מסכים איתי?

B.Shokor

New member
לא מסכים בכלל?

למה התייחסת רק לקניונים? למה לא התייחסת לדברים אחרים?

dikla00

New member
ובכן

אני גרה ליד הקניון זו הסוציאציה הראשונה שעלבה במוחי!

בת-עמי

New member
צריך לעשות עם זה משהו

או שהם אזרחים או שלא שנתיים לא נראה לי שהן אזרחים עם ההתבטאויות של הח``כים חוץ מזה הם מובלים לרצח יהודים ואין להם שום זכות להיות ערבים ישראלים אם הם מתנהגים ככה או שכן או שלא בדברים כאלה לא הולכים על האמצע

B.Shokor

New member
ובכן, הפתרון..

שיקבלו את הזכויות שלהם. ושתתחיל המדינה להתייחס אליהם כבני-אדם וכאזרחים.

בת-עמי

New member
ממש לא

צריך לסנן יותר את הערבים ישראלים ולא לתת לאנשים סתם זכויות כי אם הם יהיו אזרחים ממש וישרתו בצבא אנחנו צריכים לשמוח עליהם

B.Shokor

New member
היית מסכימה???

אם היית עובדת כמזכירה בחברת מכוניות למשל, היית מסכימה לעבוד פי 2 משעות העבודה שלך בכל יום? האם היית מסכימה לנקות את הרצפה אם הבוס בקש ממך? האם היית מסכימה לא לקבל הפסקת אוכל במהלך העבודה? האם היית מסכימה שיזרוקו לך את הזכויות שלך בפח הזבל? או האם היית ממשיכה בעבודה?> זה אותו דבר בקשר לערבים-ישראלים.. יש זכויות ויש חובות את החובות שלהם הם עושים כמוך בדיוקק (אגב, אפילו יותר, כי ליהודים יש יותר הנחות מאשר לערבים, כמו למשל, ארנונה לחיילים, קניית דירות, קניית אדמה, פתיחת עסק כלשהו).. ואין להם זכויות..

למעלה