בתאבון......

בתאבון......

הבטחתי לעצמי כי כל שבוע אעשה משהו חדש במטבח. אז עכשיו יש בתנור בלינצ´ס פיטריות מוקרם....(לפי מתכון שלי) עוד 10 דקות נראה איך יצא... בתאבון

אם המתכון קל, אז שגרי אלינו את

המתכון, אני אוהבת דברים שקל להכין ויוצאים טעים!

אממממממממ......יצא אחלהההה

אני יוצאת מנקודה הנחה שבלינצ´ס כולם יודעים להכין. המילוי פשוט ביותר: 2 בצלים קצוצים דק סלסלת פטריות שמפניון קצוצים דק 50 גרם חמאה טיפולית שום ופטרוזליה של אוסם (החדש בצנצנות) שמנת מתוקה של תנובה גבינה צהובה מגוררת אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עם החמאה עד לצבע השקוף, מוסיפים את הפטריות, מוסיפים לפי הטעם מהטיבולית ומוסיפים מעט מהשמנת רק לשם יצירת הרוטב. מכינים את הבלינצ´סים, ממלאים בתערובת עם קצת גבינה מגוררת. לאחר שסימנו למלא את כל הבלנצ´סים, אנחנו מוסיפים את יתרת השמנת המתוקה לרוטב שיהיה נוזלי ומחכים להרתחה. מסדרים את הבלנצ´סים בתבנית פייארקס ומוזגים מעל את הרוטב ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת. מכניסים לתנור לחימום ומעט השחמה... בתאבון.... יוצא פשוט יאמי....

קרן משם

New member
בעלי עשה פעם

כנראה ללא תיבולית אך העיקרון הוא אותו העיקרון, זה אלוהי!!!!! בכלל אנחנו מהמטורפים על פטריות כך שכל מה שאפשר לעשות איתם כבר ניסינו! תביאי ביס מהבלינצ´ס אתן לך מהלאנגוש....הולך? יאאלה החללללללללללללללללללללפות

תגידי יה תולעת את כן את קרן משם!

חשבתי שאת לא עולה לדבר כי את עייפה וזה היה לפני שעה וחצי אז מה לטלפון בבוקר לא ענית כי בטח ישנת עכשיו לא עלית לפל כי תרצת שאת עייפה אבל את עדין פה יה מכשפההההההה!

קרן משם

New member
אמרתי שאני עייפה?

את לא מבינה את הודעתי ואני תולעת? כתבתי שאתמול הרגשתי חרההההההההההההההההההההההההה ואני משלימה חוסרים בפורום שלי! כעת כבר סיימתי לכן אני גם פה! והיום נסענו לבודפשט לגיסתי לצהריים ..עם הילדים וברכבת (פעם ראשונה שלהם ברכבת מחר תקבלי תמונות!) אם תרצי תעני ואעלה כעל לפל, אני פנויה

יאללה תעלי...

כי עוד רבע שעה אני למיטה בואי נדבר קצת יש לי קצת לספר.. מחכה לך! בהזדמנות זאת ברכת לילה טוב לכל ציפורי הלילה

קרן משם

New member
ובעלי עשה הממממממממ

לאנגושששששששששששששש אין אין כמוהו! שמרים ובלאגנים והוא לא מתעצל! תיכף אקלף קצת שום וים של שמנת וגבינה צהובהההההההההה אוחחחחחחחחחחחחח מתה כבר לביססססססססססססס

../images/Emo12.gifליהי הגזמת

הריח הגיע עד לכאן ב´ואנה תכבדי באיזו חתיכה נשמתי כבר יצאה ולפי הריח יצא לך ממש נפלא

לאנגוש אחותייייייייייייי

ארפי היקר שלי בדיוק עשה לפני כמה ימים שיגעתי אותו חחחחחחחחחחחחחחחח אין בהחלט כמו לאנגוש!

קרן משם

New member
תגידי לי משו

חשבת לרגע, לרגע קט שאני רוצה שותפים גם כשאהיה למטה (למעלה או וואט אבר?!) אז תחשבי שוב!!

קרן משם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ימחורפנת! קפצי לביקור, נמאס לי מהאיגן מיגן! צריכה קצת אוווווווווווווווויר מבטיחה לך לאנגוש כבד אווז (מקורי!) קרומפלישטיסטה ושומלואיגלושקה -מזה אפשר לגמור אחרי חצי מנה! הרבה הרבה פרקלט ומה שתגידי! רק תפסיקי להתבכיין ואל תגידי שלא הזמנתי! קרררררררררררררררררררררררר מינוס10 כעת בלילה אבל יש למה לצפות!

סנדי32

New member
כל הכבוד אישה ../images/Emo45.gif

נישמע מעניין וטעים מממממממממ יאמי מגרה ...... תביאי ביס..... אוהבת גבינה צהובה שנמסה לה בחום לא חשוב אם בטוס או בבלינצ´ס או על מקרונים מוקרם מצידי שיהיה על פשטידה פטריות או תירס....... הייתי ברעננה היום הזמנתי טוסט וקפה הפוך דווקא גם לא רע...<מתנחמת חחחחחחח> אני שונאת את המטבח הכל מה שקשור בלעבוד בו אבל אוהבת לאכול

o.k.

קבלי משימה (נו, לא רק את יודעת להטיל משימות) לשבוע הבא את מכינה... מרק סלרי מוקרם באיטליה (ארץ עם הרבה זכרונות נוסטלגים בשבילי), מתענגים על המרק המעודן הזה, שבו הסלרי אינו מנגן ככינור שני או סתם משמש כתבלין אלא הוא העיקר, ואם לא די בכך, הרי שזו בעצם מנה שהיא ארוחה קלה. המצרכים : 2 שורשי סלרי גדולים, פרוסים לפרוסות דקות. 1 בצל גדול, חצוי ופרוס אגד גדול של גבעולי סלרי, קצוצים 6 כוסות מרק עוף חם (אפשר גם מאבקה) 100 גרם נקניק מורטדלה, חתוך לקוביות קטנות. 3 לחמניות ג´בטה, חצויות לרוחבן כך שמתקבלות 6 פרוסות 50 גר´ גבינת פרמזן מגוררת 1/3 כוס שמן זיית 1 כף עלי טימין טריים מלח, פלפל שחור. הכנה: קולים את פרוסות הג´בטה בטוסטר או בגריל ומורחים בשמן זיית. שומרים במקום חמים. מחממים את השמן בסיר רחב ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את פרוסות הסלרי ומערבבים היטב, כדי שכולן יכוסו בשמן, מוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים. מקטינים את הלהבה ומאדים כ-3 דקות. מוסיפים לסיר את המרק החם, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שהסלרי מתרכך. מוציאים בכף מחוררת כמחצית מכמות העלים ופרוסות הסלרי, מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מחזירים את המחית לסיר ובוחשים, מוסיפים את הנקניק ועלי הטימין ומבשלים בערך 5 דקות. מעבירים את המרך לקערות חסינות אש, מניחים בהן את פרוסות הג´בטה הקלויות, מפזרים מעליהן את הפרמזן, קולים בגריך עד שהגבינה מבעבעת. להשלמת האידיליה הפראית, קבלי המלצה אישית, סנטה מרגריטה, פינו גריג´יו , 2001, כן, יין, לא זול, אבל זו בדיוק ההוכחה שיש אלוהים. בתיאבון, אל תשכחי לספר חוויות.

למעלה