בתאבון.. (לא כשר לפסח)
משהו שמצאתי במסגרת הניקיונות לפסח ... משהו כמו מחפירות ארכיאולוגיות, חבל שאתם לא יכולים לראות את הצבע של החוברת הזאת. היא יצאה לאור בקיץ 83 ע``י ידיעות אחרונות ומשום מה מצאה לנכון להסתובב בבית שלי, ולשרוד מאז 17 פסחים!!! המלצה: תנסו לקרוא בקול ומהר בפני קהל...
מישמיש/ מילים: יורם טהר לב לחן: סשה ארגוב ___________________ מישמיש מישמיש אולי תגיש שליש כוס של מיצ-מיש -לא מלא. עסק ביש-מיש פה מסתתר מיש- מש קטנצ`יק -עם עלה. מי בוחש פה מי ממשמש פה? אין פה מיש ביש- -ביל בישול. פה זה עסק! ורק של שסק! מישמיש יש מ- -מש ממול. הלו איש. הלו איש, תן לי חצי קילו מיש קח בכיס אחד בקשיש עוד מעט יהיה מפיש. מוני מוני בוא קח כמוני שני קרטונים -לא חמש. זאת הגברת תגיש לה תרד, לעוזרת -תן משמש. גברת לובה לאן זה שוב את? זה מתנובה -זה לא זיפת. לכי, לכי, כי תתלכלכי יש לך לחי -כמו שזיף. גלם איש, קח פטיש ותפתח ארגז מישמיש. שוב שפכת על הכביש והכל הלך קפוט! המכבש הטיפש בא אלינו לקשקש הוא דרך על המשמש ועשה ממנו קבץ`. מישמיש מישמיש אולי תגיש שליש כוס של מיצ-מיש -לא מלא. עסק ביש-מיש פה מסתתר מיש- מש קטנצ`יק -עם עלה. ___________ אני אהבתי אותו, ניסיתי לקרוא מהר והסתבכתי קצת
מקווה שגם אתם... שבת שלום לכולכם, ופסח כשר ושמח!!! ואל תשכחו שאם אתם רוצים לגלוש בפסח, אתם חייבים לנקות את המחשב מכל העוגיות!!! = cookies
אני כבר ניקיתי אותו, אבל נראה לי שכל פעם שאני נכנסת לתפוז, אוטומטית הוא `מתלכלך`
) להת`, סיב.
משהו שמצאתי במסגרת הניקיונות לפסח ... משהו כמו מחפירות ארכיאולוגיות, חבל שאתם לא יכולים לראות את הצבע של החוברת הזאת. היא יצאה לאור בקיץ 83 ע``י ידיעות אחרונות ומשום מה מצאה לנכון להסתובב בבית שלי, ולשרוד מאז 17 פסחים!!! המלצה: תנסו לקרוא בקול ומהר בפני קהל...