בת´ הורטון

shaikee

New member
בת´ הורטון

Daybreaker אלבום חדש של בת´ הורטון שעושה פולק-רוק מעודן ונפלא בד"כ ...תזכיר לכם את ניק דרייק ג´ון מרטין ודומים..

בת´ אורטון ../images/Emo99.gif

שמעתי את הסינגל הראשון מתוכו, Concrete Sky, אחד השירים הכי יפים ששמעתי עד כה השנה. ריאן אדמס תורם את קולות הרקע. מומלץ בחום. האלבום יצא (או לפחות אמור היה לצאת) ב-29 ביולי.

תיקון קטן

לא יודע מאיפה הבאתי את התאריך הזה. האלבום אכן יצא, אבל כבר ב-16 ביולי. לפחות בחו"ל.

בת´ ממש חמודה:) שמעתי עכשיו את

central reservation שלה
יש בה משהו עניו וקייצי כזה (בבת אחת
) ושאלה לי אליכם (לא להתפלא-אני טכנופובית!) איך שמעתם את השיר דרך האתר? אני לא מצאתי
צריך QUICKTIM או משהו? (הכל ג´יבריש בשבילי) אם יהיה למשהוי כוח להסביר...אני אתן לו בלון
באמת !

אממ...

באתר הרשמי אפשר רק לראות את הוידאוקליפ לשיר. צריך בשביל זה Quicktime. צירפתי לינק לאתר ממנו מורידים Quicktime. את השיר עצמו הורדתי מ..אממ..תוכנה שלא אזכיר את שמה, מפאת אי-החוקיות שבדבר.
אבל, לא לאבד תקווה. מצאתי אתר אחר שנותן אפשרות לשמוע, באופן חוקי לחלוטין, קטעים נבחרים מהאלבום החדש של בת´. לינק מצורף. np: beth orton - carmella

אוי!! תודה רבה לך!!../images/Emo140.gif

גם קישור, וגם QUICKTIME ...
שניי בלונים אפילו...(4 אבל מי סופרת...) אתה איש נדיב. דרךאגב- לפני שני האלבומים האחרונים, בת´ עשתה דברים יותר אלקטרוניים? שמעת אותם?

אממ.. קודם כל תודה ../images/Emo9.gif

ודבר שני, בת´ תמיד הייתה מאופיינת בפולק אקוסטי, עם מעט אלקטרוניקה. מה שכן, היא למעשה החלה את דרכה בשיתופי פעולה עם הכימיקל בראד´רס, כשהיא התארחה באלבומם הראשון, Exit Planet Dust, בשיר Alive: Alone. לאחר מכן המשיכה לשתף עמם פעולה גם באלבומם השני, Dig Your Own Hole, כשתרמה את קולה הערב לשיר Where Do I Begin. ולבסוף, באלבומם האחרון של הכימיקליים, Come With Us, בת´ מתארחת בשיר The State We´re In. אבל אני לא חושב שבת´ עשתה דברים יותר אלקטרוניים בעצמה. מה ששומעים באלבום החדש, זה מה שאפיין גם את שני האלבומים הקודמים שלה. אם את רוצה דוגמה לאיך בת´ נשמעה בעבר, נסי את David Gray. בייחוד בשירו Babylon ממש אפשר למצוא דמיון לבת´. זה לא אומר שהיום היא זנחה לחלוטין את האלקטרוניקה. באלבומה החדש מתארחים, בין השאר, הכימיקל בראד´רס, שהחזירו לה טובה סוף סוף.

Esmena

New member
בת אורטון תזכיר לי את ניק דרייק?(

מבט מזלזל). לא, אל תיראו אותי ככה. אסור לי להיות מרושעתכה. מה אני שמעתי? דגימות, קליפ אחד( כן, שמעתי קליפ. היה כיף) בפליפסייד. אז הם שיעממו אותי למוות כמעט , אז מה. לפי תגוביתכם, כנראה שמשהו לא בסדר *איתי*. אולי פשוט לא שמעתי את הדברים הנכונים?

אלה שתיי האפשרויות? או שאת לא

*בסדר* או שאנחנו ?
(דרך אגב את ניק דרייק לא שמעתי) אני יכולה רק לכתוב את דעתי: בת´ היא לא משהו מרעיש עולמות ומשאיר אותך עם פה פעור (
) ותובנות חדשות על החיים. היא יותר כמו משב רוח חמים שנשאר באוויר או מתגנב מאחורייך (אלה הדימויים שיש לי להציע :)) יש לה מין קול נונשלנטי ומלא ענווה בבת אחת, והיא פשוט נעימה שעושה תחושה של עצלתיים . בלי פוזה ובלי יומרות ובלי להיות זמרת אקוסטית טיפוסית של MTV ששרה על יחסים
(נראה לי) *אבל האמת היא שהאלבום שיש לי לא השאיר טעם לרוץ לחפש עוד-הוא הספיק לי. (באמת התנצלות כנה על כל הדימויים
יצא קצת רעוע-אבל אני עייפה מכדיי לנסח מחדש)

Esmena

New member
דימויים זה נהדר.

כדאי לך לשמוע ניק דרייק. ( זמרת אקוסטית טיפוסית- כהמשך להודעה ההיא שלי על דיויד בואי וטורי Vs.bjork ?) בכל אופן קיבלתי ולקחתי לצומת לב. (הסבר על סטינה נורדנסטאם ופועלה, בקרוב). והאפשרויות הן, או שאני לא בסדר, או שבת´ אורטון:)

(הערת סוגריים)

(זמרת אקוסטית טיפוסית...כן בערך בהקשר למה שכתבת-התכוונתי לטיפוסיות כמו נטלי אמברולייה , כאלו עם מבט קרוע למצלמה ושפתיים משורבבות
)

shaikee

New member
ניק דרייק זמר פולק...

ניק דרייק הוא זמר פולק-רוק אנגלי שחי (לצערנו מעט מדי זמן) הוא הוציא משהו כמו ארבעה תקליטי אולפן וזהו...הוא היה חלוץ אמיתי ומילות שיריו בעטו לכל עבר מחאה וביקורת...(ושירי אהבה וצער העמוקים מכולם). .הוא היה אוטסיידר וכמו בת´ הורטון (להבדיל) יצר את אומנותו מחוץ לכללי המשחק הרגילים של הענף והגיש אותה עדין אקוסטי הרמוני מין צעקה שקטה ..

dylan

New member
ניק דרייק ע-נ-ק

האמן שאני הכי אוהב אחרי דילן.. הוא הוציא רק שלושה אלבומי אולפן (ויש עוד 4 שירים שהוא הקליט אבל אני לא בטוח איך משיגים אותם..), ואני ממש ממליץ לקנות את שלושתם (כל אחד עולה רק 40 ש"ח). הוא לא זכה ממש להכרה בחייו, האלבום הכי מצליח שלו מכר רק 15,000 עותקים. הוא מת ממנת יתר של כדורים נגד דיכאון בגיל 26. np - yard of blonde girls - jeff buckley שיר גדול.. אין לי מה להוסיף.. בקשר לג´ף באקלי (מוזר שאף אחד לא הזכיר אותו בין האלטרנטיבים האהובים עליו..), אמן ענק שמת בגיל 30 אחרי שהספיק להוציא אלבום אחד בחייו.. עוד אחד יצא מאוחר יותר.. (גם אבא שלו, שהיה אמן גדול מת בגיל דומה.. 28)

dylan

New member
גררררר האינטרנט הזה..../images/Emo46.gif

אז.. זה ניק..

star breather

New member
אני חייבת להגיד את זה.

סליחה רבה על השטחיות, אבל - הוא כ"כ יפה!! יווווו..! כן, זהו. ההתקף עבר. מחסור, אתם יודעים..
גורם לדברים משונים. *חיוך מטופש* הוא בהחלט יפה. np - the gathering - in motion #2 עוד יותר יפה. drink my tears as I cry..

Esmena

New member
../images/Emo16.gifאכן כן.איש יפה שעשה מוזיקה יפה.

(כנ"ל עם הגודל). נדמה לי שאפשר למצוא את השירים האלה בקופסא Fruit Tree,יחד עם השלושת האלבומים, בדיסק יחד עם גירסאות אחרות לשירים מהתקליטים. מצד שני, אני ממש לא בטוחה. נער הפופקרין בוודאי ידע. ואת, את כוכב קטן ומשעשע:)

suedehead

New member
:)

ראיתי סרט עליו בסנימטק לפני כמה חודשים. זה היה כל כך לשמוע שירים שלו במערכות כמו בקולנוע, ולראות תמונות שלא ראיתי. ואת אחותו ... ולשמוע שירים שלו שפתאום הטכנאי מוריד את הכל חוץ מהכלי קשת, או משאיר רק את הקול של ניק דרייק...בכיתי :)

למעלה