בש"ש בPHP .

ELIELI22

New member
בש"ש בPHP .

שלום אני בניתי אתר לפני 3 חודשים .. ולאחר שהבנתי את כל המגרעות שקימות בו ואת החסרונות שבשפת לקוח . החלטתי ללמוד שפת שרת לטובת תכנות . אני עדיין מתלבט בין asp ל PHP ... ומחפש תשובות ... בגלל שראיתי שהודעת המנהל היא נורמלית אני מרשה לעצמי לשאול שוב כאן ? מה הן ההמלצות למרות שהפורום פה קצת משוחד אני מאמין . בכל אופן אם אני ארצה ללמוד PHP היכן להתחיל ? התקנתי כבר MySql הפעלתי את הdb וגם אני בדרך לתכנון הdb החדש לאתר שלי ויש לי גם בראש את כל הטבלאות טבלאות הref + אני רק אבנה אותן בDB . אך לפני שאני בונה אני רוצה לדעת אילו שליפות PHP מסוגל לבצע ואיך הוא עובד עם הנתונים .. כמו כן אני רוצה להזין את הנתונים שלי אך ורק דרך מסך שבנוי PHP ולא insert ישירות לdb . אני אשמח לעזרה מכל סוג שהוא .. תודה אני מאד אוהב את הפורומים בתפוז לדעתי הם הפורומים היעילים ברשת מקווה שגם פורום זה עוד הצלחה של תפוז . מוזמנים גם לקפוץ לביקור . יום טוב .

nezek2003

New member
תתחיל בזה

$link=mysql_connect(); $result=mysql_query(" ",$link); $res=mysql_fetch_array($result,MYSQL_ASSOC); i think you should start with these basic php-mysql interface functions i think you will get a lot from their exmaples on the php.net site

ELIELI22

New member
קודם כל תודה.

שלום וקודם כל תודה, אני אכנס לאתר בהזדמנות תכננתי כבר את כל הdb ומכיוון שאני מכיר אורקל יותר מ mysql אז לא ידעתי מה הם שמות המשתנים המקובלים בmysql .. בoracle לדגומא יש vrchar number date וכו וכו אז חוץ משדות ופונקציונאליות לאידעתי איך לתכנן . את המשפט שכתבת אני צריך להכניס לקובץ טקסט שהסיומת שלו PHP או שיש איזשהו compile או build שאני צריך לעשות ? יום טוב א.א.

nezek2003

New member
אין קומפיילר

אתה מריץ אותו מהאקספלורר רגיל והשרת מריץ אותו ונותן לך פלט באקספלורר

למעלה