בשתי מילים: גועל נפש!!!

ליקושש1

New member
בשתי מילים: גועל נפש!!!

טוב שמעו אני אתמול פותחת את העיתון של ידיעות אחרונות במדור של 7 לילות, ומה רואה סוג של כתבה קצרה על רובי שהכותרת שלה היא:..."עדיף רובי ריבלין" (מי שלא הבין התכונו לספי ריבלין). והמשכתי לקרוא אותה ואיזה כתב מסריח אחד במשך כול הכתבה רק משמיץ את רובי ואת 2 הדיסקים האחרונים שלו!!!!! ממש ביזיון.......... הוא אומר שלקח לאלבום האחרון את סטיבן דאפי רק כדי שיעזור לו לכתוב כמה שירים ויפקח על מינוני האלכוהול ושהוא הולך לעשות אלבום רציני עד הסוף, והיו לזה 2 תוצאות ככה הוא אומר: 1. כמה טקסטים ולחנים לא ממש רעים של דאפי- שלרגע נדמה היה שהצליח למתן במעט את הכישרון העצום של וויליאמס להרוס כול דבר שהוא נוגע בו. 2. הסכמה בין השניים על שיתוף הפעולה באלבום הבא, שנווצרה אחרי שוויליאמס הערמומי קלט את קרוב נקודות התורפה שלו ביניהם לאייטיז טראש, טקסטים דביקים, עיבודים משעממים וד''ר פפר בלי גזים. ועל רודבוקס הוא אומר שזה תערובת של טרנדים עבשים, איטיז גרוע, קאנטי ועוד כמה דברים גרועים אפילו בסטנדרטים של הראל מויאל- שלא מתחברים בשום אופן לאלבום קוהרנטי. בטח לא למשהו שאפשר להאזין לו בלי לקוות שמישהו יבוא לעקל לכם את המערכת.ועוד מוסיף שווילאמס לא מתחשב בעדיתם המקצועי של הקולגות שלו כמו: פש שופ בויז ועוד.... ואז הוא אומר שאני בכלל לא מאמינה שרובי אומר את זה:" איבדתי את האמון שלי במה שאני יודע, העתיד לא זקוק שלי יותר". אנחנו יכולים רק להתפלא שלקח לא כול כך הרבה זמן להבין את זה. כך הוא סיים. ומי שמענין אותו זה העיתונאי שחושב את עצמו מבין במוזיקה הוא: רועי בהריר. ואם סתם במקרה רובי שומע דבר כזה ויחשוב שככה חושבים עליו בארץ הוא בחיים לא יגיע לכאן!

sasha2222

New member
צודקת

אני חדשה פה, זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה על משהו, כי בינתיים רק קראתי. ואת ממש צודקת! זה נורא מגעיל, שימצאו מישהו אחר להיטפל אליו!

hilonet14

New member
אויייי מעצבןןןןןן

יש איזושהי דרך להגיב לכתב המעצבן הזה!?!? אימייל משו??? הוא עיצבן אותיייייייייייייי ולחדשה... סשה נכון?? ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!! אני הילה בת 14...!

Berliner star

New member
יש אנשים

שלא יודעים מוזיקה טובה מהי.. והוא אחד מהם. יכול להיות שהוא אישית לא מת על רובי ובגלל זה כותב את כל השטויות האלה. הדבר שהכי מרגז פה זה לא הקטע שהוא מבקר את המוסיקה של רובי אלא זה שהוא אומר שרובי לכהוליסט ,הורס כל דבר שנוגע בו ולא עושה מוסיקה טובה. עובדה שלאט לאט אני מגלה עוד ועוד אנשים בארץ שמעריצים את רובי, חלקם ממזמן וחלקם מאז- Intensive care. הכתב הזה פשוט נסחף אחרי גל של ביקורות קוטלות על רובי ועל רודבוק. השורה הזאת שאמרת שאת לא חושבת שרובי אמר אז היא כתובה בשיר השני באלבום רודבוקס, בתוךך שיר!!!!!!!!!!- I lot all faith in what I know, the future doesn't need me so (וחוץ מזה זה אומר- איבדתי אמון בכל מה שאני יודע) מה הוא לא יודע את ההבדל??? לפעמים אין מה לעשות וצריך חרוזים או סתם משהו נחמד לכתוב, או אולי הרגשה של רגע! ורובי לא איבד שום אמונה במה שהוא עושה כי הוא אמר שהוא מאוד מרוצה מרודבוקס והוא חושב שזה אחד האלבומים הטובים שלו אם לא הטוב ביותר. בקיצור לא צריך לתת לכל אחד לכתוב את דעתו כי לא רק שזה לא נכון לפעמים זה גם לא נעים ואפילו מעליב.

Berliner star

New member
lost*******

מה יש לי היום? חחחחחח אני מצטערת כניראה הייתי עצבנית מידי על הכתבה הזאת.. =]

a Warming Sign

New member
אין הרבה מה להתרגש../images/Emo13.gif

זה היה ברור שהאלבום יתחלק לשונאים ואוהבים והתקשורת תבחר בצד הפחות נעים.אם הם היו חושבים שהאלבום מצויין הם לא היו טורחים להדפיס עליו אות אחת,התקשורת אוהבת להשמיץ
בכל אופן,זה תפקיד הכתב מה לעשות..הוא כותב את הדעה שלו באופן קיצוני,אין מה להתרגש מזה,יש אנשים שלא אוהבים את האלבום. מה שבאמת לא ברור לי זה למה הוא מלכתחילה עשה ביקורת אם הוא לא סובל את רובי
,אין בזה שום טעם אם הוא לא בא בראש פתוח, וגם אין מקום להשמיץ את הקריירה שלו כי מדובר בצעד שונה לחלוטין ממה ששמענו ממנו עד היום. כנראה שהיה לו קשה להבחין בשינוי הענק שנעשה כי הוא לא אמר על זה מילה, וזה נובע רק מטמטום וחוסר הבנה מוזיקלי
לתגובות למערכת יש אימייל: [email protected] תתנסחו באופן מכובד ותסבירו מה מפריע לכם כדי שיתייחסו לזה ברצינות

לא להתרגש מכל עיתונאי קטן

הרי אף אחד לא יודע מי זה רועי בהריר, אבל כולם יודעים מי זה רובי וויליאמס, העיתון שבו הוא כתב ילך מחר לפח, אנחנו נמשיך ונהנה מהדיסק לנצח..

למעלה