בשר טרי

Prince315

New member
ריבאונד

כנראה שההצלחה או האי הצלחה תלוי נסיבות ותלוי אישיות. לכשהתגרשתי לפני שנתיים וחצי לא הרגשתי שאני מחפשת לכבוש את כל העולם, רציתי משהו שלו, רגוע, תומך ומפרה... <קוטבי למערכת הנישואין שהייתה לי> החזקתי מעמד שנתיים, למרות שהייתי בשר טרי והוא היה גרוש כבר 10 שנים. לפעמים הכדור נכנס לסל במכה ראשונה, לפעמים רק מהווה סוג של נחמה רגשית וזמנית... אם הוא היה מרגש אותי במידה כזו שהייתי מוכנה ללכת על זה, הייתי מנסה... מקסימום, הדלת תמיד פתוחה.....

purplegold

New member
לפעמים החיים מזמנים הפתעות

לפני 10 שנים הייתי הרוס אחרי קשר שעמד לפני חתונה והתפרק, יצאתי לדייט מתוך מטרה להכיר ולהנות בלי ציפיות מיוחדות. עברו 10 שנים ואני היום גרוש מאותה דייט. אז זה לא נשאר לנצח אבל הרווחתי את העשור המדהים ביותר של חיי.

אייבורי

New member
אין תשובה נכונה

אמנם הסיכויים לא מזהירים חלק באמת מהבשר הטרי, עדיין לא הבשיל לקשר אבל החיים מלאים דוגמאות של אנשים שיצאו מקשר ונכנסו לתוך נעלי בית מוכנות מראש [חלק אפילו מדדו את הנעלים עוד קודם] והם חיים ביחד ובזוגיות מדוגמנת היטב. בקיצור, אין חוק וסדר

טוב נו

אם מודדים את הנעלים עוד קודם מאמינה שזה עוזר לתהליך הפרידה לצד אחד לפחות מה קורה אבל לאותם אנשים שלא עוברים את השלבים הטבעיים של פרידה ופירוק משפחה לאחר כמה שנים?

אייבורי

New member
שום דבר מיוחד

כמו כל בני האדם תשמעי, יש תמיד תקווה סמויה כזאת שיהיה צדק, שהמודדים טרם הזמן שלא עברו את השלבים ש"חייבים" לעבור יסבלו על קיצור הדרך. אני דווקא בגישה, שתהייה להם האהבה הכי גדולה ומוצלחת [אלא אם הם פגעו באנשים שאוהב ואז שימותו כולם] יש כאלו שהזוגיות נשארת ויש כאלו שמתפרקת. ובכלל, נשבר הזין מכל האמירות ניו-אייג, חייבים ללמוד להיות לבד בכדי להיות ביחד. דרעקקק לא חייבים שום דבר צריך ללמוד להיות ביחד בזוג ועם הלבד אפשר בהחלט לוותר. [אייבורי אושו בשעת מצוק]

ווקשה

הבאת עוד משפט מעצבן לרשימה שלך: "חייבים להיות לבד בכדי ללמוד להיות ביחד" "חייבים לאהוב את עצמך בשביל שאחרים יאהבו אותך" מסכימה איתך שלא חייבים להיות לבד בשביל ללמוד להיות ביחד אבל אם כבר נמצאים לבד, בהחלט צריכים ללמוד איך להתמודד עם זה ולא להכנס לדכאונות מיותרים

שרשירית

New member
לא

פרוד זה מחוץ לתחום. שכחתי מסצנות הגירושים ואין לי עניין לקחת בהן חלק. גרוש טרי, ברוב המקרים מתאים לסטוץ בלבד ולא מעבר לזה. אפשר להבין, הוא צריך לטעום מכל הבופה לפני שהוא מתחייב בשנית. מכיוון שאני גרושה כבר יותר מדי שנים פרוד או גרוש טרי לא מתאים עבורי.

../images/Emo6.gif הרגת אותי

אני עכשיו מדמיינת בופה ארוך עם מלא מגשים, על כל מגש שוכבת אשה. בעצם, זו פנטזיה של כל גבר, לא?

שרשירית

New member
ואחרי מערכת יחסים של שנים

וכמה טיפולים פסיכולוגיים, לתקופה מסוימת, זו גם פנטזיה של כל אישה.

למעלה