בשר טרי

בשר טרי ../images/Emo21.gif../images/Emo259.gif

(גנבתי לעצמי מהפורום השכן
) רובנו נמצאים בסטטוס ה- ג' הרבה זמן. חלקנו יותר מדי זמן הייתם יוצאים עם מישהו שרק התגרש? או שעדיין בסטטוס פרוד (מסיבות טכניות, לא אלו שעוד עלולים להתחרט!) שמודה שהספיק רק כמה דייטים לפני שפגש אתכם? יש לזה סיכוי להימשך לאורך זמן? הכוונה לאלו שמחפשים קשר רציני כמובן שלסטוץ או "קשר קליל" הסטטוס לא משנה, אפשר לחטוף אותם ישר מהרבנות...

הגונב מגנב פטור

מלענות על השאלה?
זה נכון שמי שרק עכשיו התגרש ו/או יצא ממערכת יחסים ארוכים זקוק לתקופת צינון בדרך כלל, תקופה שבה הוא מעכל את מה שקרה, מחזיר לעצמו את הביטחון העצמי שלרוב הולך לאיבוד בדרך, מנסה דברים שמנע מעצמו במהלך הנישואים, זה מה שקורה בדרך כלל, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל ויהיו גם כאלו שהם בשר טרי טרי ומוכנים ובשלים לזוגיות חדשה יותר מבשרים מיושנים ומעושנים קלות <ואני בכלל לא מתה על בשר באופן כללי תמיד מעדיפה גבינות
>

../images/Emo99.gif לא סתם הצעתי לך נישואים

גמני לא מאוהבי הבשר, אבל גבינות, פשטידות וכו'... יאמי! (אני מאלו שבמסעדת בשרים מחסלת את הסלטים
) חבל שאת לא בשר טרי

אפשר לשדך לך?

במקרה אני יודעת על איש שיווק בכיר של יצרנית גבינות מסויימת שנמצא בשוק הגו"ג...

רגע שניה

אני עדיין ממתינה לתשובה של בקי מאתמול בינתיים שיקח מספר
<מה שבטוח מכינה פסטה הערב עשית לי חשק לרוטב גבינה
>

Prince315

New member
גבינות

זה לא אוכל!!! מקסימום משהו שיש להסיר מבין השיניים...

Prince315

New member
יש לך אחד

לכאב ראש? מה את רוצה? את לוקחת שור ותאומים, מה יוצא?

Prince315

New member
מתנצלת לאכזב

אותך... לא משתמשת במרכך. יש לי לא מעט טיפים לטיפול בתלתלים. לתלתלים לא טוב מרכך!!!! נכון שזה מוזר, לכאורה אמור לרכך את השיער על מנת שיהיה אפשרי לסרק את הפודל הזה. אבל טעות גדולה!!! זה מייבש את השערה.. יש לי מספרה מיוחדת בתל אביב, שהמומחיות שלהם, זה תלתלים... הולכת בקרוב, הגיע הזמן לתספורת דו שנתית.. את מוזמנת... זה טקס אחד שלם.. כמו כל יציאה מהמקלחת עם תלתלים

../images/Emo2.gif בלי מרכך???

שמפו לתלתלים מרכך לתלתלים קרם לחות עשיר לתלתלים אחרת האפרו מבהיל את הסביבה...

Prince315

New member
טעות!!!

שמפו וזהו!! תתפלאי איך השיער שלך מקבל חיים בחזרה... כנסי בפייס ל"תומרשף" מספרת. זאת המספרה שלי.. יש שם מלא טיפים לטיפול נכון... <נשמע כמו חיית מחמד..חחחח>

../images/Emo2.gif

אבל אבל אם בלי מרכך ורק שמפו איך בדיוק את פורמת את הקשרים שמצטברים שם וכבר לא מזכירה את שאר הדברים שיכולים להדחף שם עד החפיפה הבאה

למעלה