בשר חזיר

power head

New member
בשר חזיר

היי. אני בן 15 ואני אתאיסט גמור מגיל 8.
אמא שלי מרשה לי לאכול לא כשר (פירות ים בשר חזיר), רק פעם בחודש.
שמעתי שיש בארצות הברית חטיפי בשר חזיר משומרים שלא צריך לאכסן אותם במקרר.
אני ממש רוצה לקנות כאלה ולהחביא בחדר שלי.

בקיצור, אני כר בחולון ואני ממש צריך שמישהו יאמר לי באיזה מעדניות לא כשרות בחולון אפשר לקנות חטיפי בייקון (או כל נתח חזיר אחר) משומרים שלא חייבים לשים אותם במקרר

תודה לעונים
נ.ב, יהוה לא קיים!!!!!!!!

GRADLER

New member
בכל חנות בשר של רוסים יש חזיר.

זה מזכיר לי סיפור. פעם ביקרתי בישיבה בפתח תקווה (לא משנה מאיזו סיבה). ומפאת כבוד למקום חבשתי כיפה. כשיצאתי לדרכי שחכתי להוריד הכיפה. בדרך נכנסתי לחנות בשר של רוסים וביקשתי ברוסית כך וכך גרם בשר חזיר. לא הבנתי מדוע מסתכלים עלי בצורה מוזרה ומגמגמים. הדגישו בפני מספר פעמים שזה לא כשר. ואני אומר להם שאני מודע לכך, למה יש לציין פרט זה. לא עלה בדעתם שאני לא מודע לכך שכיפה על ראשי. גם אכלתי את זה עם כיפה ורק באוטובוס גיליתי מה שחכתי להוריד.

Hacker8880

New member
וזה מזכיר לי סיפור

פעם הייתי בשוק השתכרתי כהוגן והייתי ממש בראש טוב ואחרי זה החלטתי לקנות אבטיח ולעלות הביתה,ואז אני עולה לאוטובוס עם האבטיח על כתפי ופתאום כולם קמים לי שאני אשב ולא הבנתי מה הסיפור שלהם,וכך הגעתי הביתה ונכנסתי ואז אני רואה במראה שסמוכה לכניסה לבית שאין על כתפי לא אבטיח ולא כולם כשהיד עדיין מורמת כאילו יש אבטיח...

meidadc

New member
אז רגע

אז בעצם בכל הזמן הזה חשבת שיש שם משהו, כשלמעשה לא היה שם כלום?
טוב, זאת לא הפעם הראשונה.

power head

New member
שווצריה הקטנה אולי???

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בשווצריה הקטנה, למי שמכיר?
(אני אפילו לא יודע אם החנות הזו כשרה או לא. אני רק יודע שהיא של רוסים...)

Hacker8880

New member
כן,אתה אחד מאלה

שאין להם הרבה בין האזניים ושרק השפיפון עולה עליך מהבחינה הזו

mador 26

New member
שיכור עם אבטיח

נראה לי שכל שטות העולה על דעתך אתה מרגיש צורך להשריץ כאן,
את מי זה מעניין? מה הסיפור האידיוטי שלך קשור לנושאים שעליהם
מדובר כאן? זה רק הוכחה נוספת לנכונות הדירוג שלו זכית במשאל

BluePrint

New member
אתאיסטיות זה בין האזניים, לא בין השיניים.

הבשר שאתה מתכוון אליו נקרא Jerky, שזה בשר מיובש (ולא בהכרח חזיר).
טעמתי מזה פעם (פרה, לא חזיר) וכיוון שאני מקבל את הרושם שאתה אוכל לא כשר כדי להראות להוריך שאתה לא כמוהם, אמליץ לך לא להתאמץ בכיוון.
לא כי זה לא טעים (וזה לא טעים, זה כמו ללקק את אשת לוט), אלא כי אתה יכול להיות אתאיסט גם בזמן שאתה מכבד את אמך ואביך, ולהפגין עצמאות בצורה בוגרת ע"י הסברה השיקולים שבגינם אתה מסרב לקיים מנהגים דתיים, ולא הרדיפה אחר בשר חזיר הנתפשת (בעיני) כילדותית.

deathcaster

New member
אם אתה בן 15 ואתה צריך לקבל אישור מאמא שלך

מה לאכול ומה לא ולהחביא אוכל בחדר שלך, הייתי במקומך בורח מהבית.

אני במקומך הייתי חושב על העתיד שלך בצורה יותר בוגרת ומבין שחטיפי בשר חזיר הם מאוד לא בריאים.

וכמו שכתבו מעליי, את המרדנות שלך בדת אל תוציא על הגוף שלך בצורה ילדותית. שב עם ההורים שלך לשיחה בוגרת, הסבר להם שאתאיזם זו השקפת עולמך וזה הכל. ואתה יכול להמשיך להיות אתאיסט מבלי לפגוע בהורים שלך ובאמונתם... מניסיון אישי.

power head

New member
לא מה שאתה חושב......

ההורים שלי מקבלים לחלוטין את זה שאני אתאיסט והם בעצמם חילונים ואפילו אוכלים שרימפס. הם מרשים לי לאכול אוכל לא כשר פעם בחודש כי יש בהם טיפת אמונה והם אומרים שזה לא כל כך בריא. אני לא מורד בדת, אני לא חושב שהיא הגיונית בכלל מהמון סיבות שלא אפשר כאן אותם, כי תהיה פה רשימה שתמלא את השרתים של "תפוז". אני אוכל בשר חזיר כי אני תומך בכלכלה ותזונה בנות קיימה. כלומר, אוכלים כל מה שאפשר, כך חוסכים במשאבים תזונתיים. אני לא יודע אם אתה אתאיס או לא אבל אתה נותן תחושה לא נעימה לשאלה ששאלתי בהתחלה- אני רק חפשתי חטיפי בשר ואתה ועוד עשרה אנשים תוקפים אותי כאילו באתי לשדוד אתכם או משהו כזה....

tgranot

New member
חפש את חנות טיב טעם בחולון

רוב הסיכויים שאם יש אז שם.

שם לב אף אחד לא תוקף אותך ואין לך הרבה סיכוי לשדוד אף אחד מאיתנו, רק מנסים להביא נתון לתשומת לבך: ללא קשר לאמונה , חטיפי בייקון הם לא בדיוק מזון בריאותי. אם הצלחת להגיע בשתותי המחשב שלך הנא , אני מניח שיש לך את היכולת לבצע חיפושים ולבדוק האם הטענה הזו נכונה או לא ומדוע.

deathcaster

New member
ועדיין

א. חטיפי בשר חזיר זה לא בריא.
ב. להחביא אוכל אצלך בחדר, זה ילדותי וטיפשי.
ג. אני אתאיסט כמוך ואני כבר לא גר עם אמא שלי (אבי נפטר שהייתי שנה צעיר יותר ממך) אבל עדיין אני מכבד את אמונתה ולא מכניס לבית שלה מזון לא כשר כשאני בא לבקר אותה.
ד. נו? אז ההורים שלך צודקים, בשר חזיר ובמיוחד חטיפים של בשר מומלח שלו, מאוד לא בריאים. תאכל תפוצ'יפס.
ה. אף אחד לא תקף אותך כאן, להיפך.

דייהטסו

New member
חבל

שאתה מממש את האתאיזם שלך דווקא דרך התאכזרות ליצורים רגישים ואינטליגנטים כמו חזירים. תעשיית החזירים היא הגרועה מבין תעשיות משק החי (גם האחרות זוועתיות...). לדעתי אתאיסטים, בניגוד לדתיים שמחוייבים לקוד מוסרי ארכאי, צריכים לבסס את המוסר שלהם על חמלה, ולהתרחק מאכזריות. אם תנהג בחמלה, תפגין בכך התנהגות בוגרת.

power head

New member
תגובה...

כל תעשיית הבשר בארץ אכזרית. גם פרות סובלות ובכל זאת אוכלים אותם. יהודים שוחטים פרות בעמצעות דקירה בקנה הנשמיה! אני בטוח ששוחטי חזירים הורגים את החזיר בדרך יותר מהירה. אל תצפה ממני להיות צימחוני, יש בי המון חמלה לבעלי חיים אבל אני בן אדם ובן אדם צריך בשר. אני אוכל חזיר (לא רק בצורתו המשומרת) מכיוון שאני תומך בכלכלה ותזונה בנות קיימה- כלומר שאוכלים כל מה שאפשר. אם יש כמעט מליארד חזירים בעולם, אוכלים אותם על מנת לחסוך במשאבים. חוץ מזה לדעתי בשר חזר טעים יותר מבשר פרה ואני לא אומר את זה בגלל שאני אתאיסט.

למעלה