בשר חדש בפורום

DOTalone

New member
בשר חדש בפורום

היום אני סוגר מעגל של שנה, שנה של היפכחות לעולם. בכיפור שעבר נגלתי לאתר דעת אמת עקב הלצה של אחי על כתבה שהתפרסמה בוואלה על רב שחזר בשאלה, ומרגע זה התחיל המירוץ האישי שלי לבניית האדם החדש שבי. אדם שכולו מעוצב אך ורק על פי מחשבותיו ודעותיו וכן כמעט שינתי את האופי שבי ואת דעותי ב-180* המירוץ הסתיים למעשה לפני כמה חודשים, אבל חלקים ממנו ירדפו אחרי לכל החיים. טוב חפרתי מספיק. שלום אני קורא בפורום הזה כמעט שנה(גילתי אותו במהלך המירוץ בערך בסוכות שעבר), היו תקופות שקראתי כל הודעה וכל תגובה היו תקופות שנעלמתי לכמה זמן ובחודשים האחרונים התלבטתי מאוד אם להתחיל להיות פעיל והיום נפלה ההכרעה. אני כבן 20, חייל ג'ובניק משרת ביחידת מחשבים כלשהיא. למעשה הורדתי את הכיפה מהרגע שסיימתי תיכון (טוב ישיבה תיכונית - לא אוהב לקרוא לזה ככה) שלא המשכתי לישיבת הסדר \ גבוהה אחרי מרבית חבריי ותחנוניו של הר"מ שלי. למעשה עד לתיכון הייתי יחסית דתי לייט (יותר נכון דתי אבל בלי כפייה בהרבה נושאים) אבל בזמנים כלשהם בתיכון הר"מים סחפו אותי והצליחו להלהיט אותי לעבר מטרתם הסופית קיבועי באיזה משרפה(ישיבה חרדית שמקבלת דתי לאומי והופכת אותו לחרדי). כל חיי וגם היום חלקית, עברו בבועה(התנחלות דתית לאומית חזקה) תהליך החזרה שלי אולי היה יחסית קל ונוח לי מצד משפחתי. הם למדו לחיות עם זה ועם דעותי האתיאיסטיות. רשמתי מספיק לעתה, אני יודע שכאן זה מקום עם קשיי התקבלות (ככה זה שכל יומיים מחב"ת צעיר מפציץ את הפורום) - תלמדו להכיר אותי אם לא אני ילמד אותכם. חדשנות שלכם היא כלפי כל יוזר חדש בפורום, ואני מבין אותכם אני חרד גדול לזהותי ומציאת פרטים עלי. כאחד שמתעסק בתחום (בתור תחביב) וגם מתעסק בעולם ההגנה מפניו(בתור מקצוע). החלטתי לרשום בפורום כאן ביוזר חדש שפתחתי היום למרות שיש לי עוד איזה 2 יוזרים רשמים בתפוז שאני כותב בהם אבל האח הגדול עוקב וצריך להסתיר ראיות. אז ברוכים הנמצאים, ובברכת בתאבון לכולם נסיים.

מזכיר לי את עצמי (רק שלא הייתי גובניק)

(מענין אם האח הגדול יכול להשתמש בטקסט כמו זה שבכותרת להביא לי את הפרסומת הנכונה). דווקא שמעתי על דעת אמת מאמא שלי היא ראתה אותי גולש שם והזהירה אותי שזה לא ישפיע עלי. גם אותי הוא שינה. לפני זה הייתי צריך כל הזמן להתאמץ ולהאמין בצדקת הדרך. הוא סיפק לי ארסנל של טיעונים נגדים שאולי עלו לי בראש אבל לא הצליחו להתגבש למערכת הגנה יציבה. אני כבר לא זוכר את כל המאמרים הנגדים בעל פה, אני גם לא צריך. כשמחבת מתלבש עלי אני מסתפק ב"אולי אתה צודק". בשלב הראשון צריך לנגן כאילו ספר התווים מונח מולך. בשלב השני צריך לנגן כאילו מעולם לא קראת בו כי זה הכל בא ממך.

למעלה