בשר וחלב
אערבב קצת "בשר וחלב", ואשאל כמה שאלות לגבי דיגיטליות ורפלקס... קודם כל, אם מישהו התנסה בעדשות הבאות , אשמח לשמוע חוות דעת (ted, shoot
): 1. Sigma 28-200, f3.5-5.6, DL עבור קנון (אני מתאר לעצמי שהעדשה הזו היא לא איזה פלא אופטי, אבל השאלה היא איך היא בהשוואה לעדשת קיט?) 2. Sigma 70-300 DL macro (גם עבור קנון) ובקשר לשאלה ה"דיגיטלית": אני שוב חוזר להתלבטות של להחליף את הפוג'י 602 באולימפוס E10. עד שכבר התחלתי לרדת מהרעיון, התקשר אלי הבן אדם והציע להחליף ראש בראש (עם תוספת כסף מצידי - מתקזז מול הציוד שהוא מוסיף). הוא מבחינתו נותן לי מצלמה עם הרבה אביזרים, שככל הנראה הייתי צריך לקנות בכל מקרה. יתרון שיש ל-E10 - מסיבית יותר (אני מטייל הרבה, טיול שטח, וכמה שיותר מסיבית המצלמה - יותר זמן תשרוד אצלי
), עינית TTL (רק בשביל עינית TTL אני מפעם לפעם עוד נוגע בקנון שלי) ועוד כמה דברים. מצד שני המסך הדיגיטלי שלה בתצוגה החיה לפני הצילום הבנתי שהוא קצת איטי, הרבה רעש (זה באמת הרבה?), ועוד כמה דברים שקצת מציקים - למשל השמועה שהפוקוס שלה איטי בחושך, ושבכלל העינית שלה די חשוכה. אם יש מישהו שממש התנסה בצילום עם המצלמה , אשמח לשמוע חוות דעת. סליחה שאני מציק שוב עם אותה השאלה פחות או יותר (בשביל לכפר הוספתי עוד שאלה, בשביל לא לתפוס יותר מדי מקום..
) אריק
אערבב קצת "בשר וחלב", ואשאל כמה שאלות לגבי דיגיטליות ורפלקס... קודם כל, אם מישהו התנסה בעדשות הבאות , אשמח לשמוע חוות דעת (ted, shoot