בשר גדי

בשר גדי

זה זמן רב שאני מפנטז על בשר גדי בשר שיצא לי לאכול בעבר הרחוק וכמעט לא קיים בשוק היהודי בעצם הישראלי רוב הגדיים בארץ נשחטים באזור חברון ומעט בשוק הדרוזי בגליל למרות שבשר הגדי הוא טעים ועדין אמנם לא מתאים לגריל אלא לבישול ארוך יותר בקדרה או תנור אבל מדהים מעיקבות הפנטזיה השבוע התחלנו להחזיק את הבשר העדין הזה בחנותינו ואני מתחיל לבשל ממנו מתכונים שונים אדווח לכם על ההתקדמות
 

sl 3977

New member
גם אני

הייתי רוצה לנסות לבשל בשר גדי האם בשר גדי יכול לעבור שחיטה כשרה ולהיות כשר? אני שאול מתוך סקרנות בשר טלה לא חסר
 
גדי הוא חיה כשרה

אבל האמת לא טרחתי מאחר והאלוהים היחידי שאני מאמין בו בנושא הבשר הוא וטרינר שיבדוק שהבשר בריא ומתאים למאכל אז שחטתי את הגדיים בבית המטבחיים בשפרעם אבל בלי להפגישם עם שוחט בן דת משה צר לי
 

sl 3977

New member
תגיד

איזה חלק של הגדי הכי פחות שמן והכי ממולץ והכי טעים?
 

sl 3977

New member
גיתי

הגדיים שאתה מוכר באיטליז שלך עוברים שחיטה כשרה? פשוט יש לי קרובי משפחה ששומרים כשרות והם רוצים גם לנסות את הבשר הזה
 

sl 3977

New member
אתמול דיברתי עם דודה

שלי הצעתי לה לנסות להכין בשר גדי והיא טוענת שבשר גדי זה בשר מאוד יבש וקשה כי ככה אמר לה הבן זוג שלה שהוא וטרינר והיא אמרה לי שהוא מבין בבשרים מה דעתכם ?
 
למעלה