בשר בקר קפוא

דוריתת

New member
בשר בקר קפוא

תמיד מדובר על זה שהכי בריא וגם הכי טעים להפשיר בשר בזמנו החופשי, במקרר.
כיוון שמונח לפניי עכשיו גוש ענק של צלי, ששכחתי להפשיר ואני רוצה לבשל - התחלתי לחפש באינטרנט.
להפתעתי מצאתי את זה, דברי משרד הבריאות :
""כאשר רוצים להשתמש בבשר אפשר ואפילו רצוי לבשל את הבשר כשהוא עדיין קפוא.
בצורה זו הבשר אינו מאבד נוזלים וגם ערכו התזונתי נשמר טוב יותר".

היתכן ?

תודה
 
מסתבר...


 
למעלה