בשר אדום זה סקסי?

בשר אדום זה סקסי?

טוב יאללה מנגל לא? אז צריך להגיע ובכלל אם כל האוכלי חינם אוכל לנסות לגרור עוד כמה תרומות את הלכתי לשם בכוונה ברורה לא להיות מעורב בהכנות ורק לאכול. כרגיל, לא מפתיע היא במטבח מפקחת על ההכנות, מכינה את הקציצות למנגל, בשר אדום תמיד עשה לי את זה... והיא גם כן, זאב מה לעשות כמובן שמצאתי עצמי מסייע בהכנת הקציצות מת על המגע של בשר טרי בידיים מביט בה לרגע ... בשר טרי וצעיר מלאה ויפה גרררר איך שאני אוהב למנגל תגידו לי בשר אדום, זה סקסי?

אש חמה

אז בעצם מה קורה יש לי עוד שלוש עבודות להגשה ואני מכין פה קציצות? מחייך אליה ילדה יפה כזו עם גוף כזה חמוד... היא משדרת כזו בגרות למרות גילה הצעיר. מכינים קציצות ומביטים בעיניים יש שם איזה ברק נדלק מובהק אז חרזתי ואחרי המנגל שכמובן שמצאתי את עצמי צולה בו את הבשר קיבוצניק מה עושים, רק חסר הגולדסטאר נגמר הקומזיץ צריך ללכת להכין את העבודות אבל מה לעשות הילדה הזאת... בשר אדום זה סקסי? נשארנו הילדונת ואני לנקות אחרי שכולם הלכו אז פתחנו בקבוק יין קידוש והתחלנו לרחוץ כלים מים משפריצים להם קצת ומתחילים לצחוק הלך המוזה אסיים מתי שאגמור תודה לאוהבת

אש חמה שתיים (בבוקר)

אז משפריצים קצת מים וצוחקים בתמימות תופס ומחבק אותה בצחוק חיבוק שובבי זאבי ושועלי ודובי תמימה הילדה .... היד שלה החליקה לי על הירך בתמימות אימצתי אותה אלי חזק יותר אנרגית שפעול זה דבר מעניין צריך לפעמים להשקיע רמה מסויימת, לעיתים גבוהה, אבל ברגע שהגעת לרמה הזו התגובה היא מהירה ובמקרים של תגובה עם חמצן בלתי ניתנת למעצר או אף מובילה לפיצוץ הילדונת על השולחן נירוסטה הקר מתפתלת קצת מהקור על עורה החשוף (שכן חולצתה נמצאת אי שם בכיוון הכללי של הכיריים) וקצת מידי החוקרות את צווארה ושדיה המלאים והרכים. כה זקים ולבנים הם זועקים להשתחרר משיעבוד החזיה - ואני הרי משחרר ידוע של מדוכאים פועל במרץ לסיום הדיכוי חסר הלב. החזיה הצטרפה לחולצה בכיוון הכללי של הלא ידוע ולא איכפת לי. רוכן מעליה ומלקק לאט לאט את צווארה מעביר את זקני בין שדיה צחוקה מתגלגל ברחבי המטבח מנשק אותה בין הגבעות הצחורות גבעות? הרים... תופס פטמה ומלקק סביב מוצץ לאט... היא תופסת לי את הראש ודוחפת למטה לעזאזל חשבתי ילדה תמימה בטח יכולה לעשות לי בית ספר מושך את החצאים והתחתונים - אנרגית שפעול זוכרים התגובה בלתי נמנעת מלקק לאט לאט את הירך הרכה שלה ומלטף את הגוף הנפלא הזה השרוע מולי תחתי מלקק אט אט מעלה אל הגבעה החביבה הזו שם יד בשיער שלי... ידעתי שטעות לגדל שיער משיכה פראית מצמידה אותי אל שפתיה הלחות ואני שותה אותן בשקיקה איזה טעם יש לילדה הזו.... אט אט מלקק במעלה הבטן העגלגלה שלה ומלטף את ירכיה אצבעותי חודרות אליה אט עמוק היא לא נשארת חייבת וגונחת בקול ידה נשלחת לאיברי ומלטפת לאט היא מלקקת את האצבעות ומחזירה יד רטובה מלטפת אט לאורכו מלטפת את אשכי ומעבירה יד בין ישבני שיט השולחן הזה קררר לא יכלה להפוך אותי על איפה שהיא שכבה כך שיהיה לי חמים? אוףף איךךךךך לשון חצופה יש לידה הזו מרגיש את הידיים שלה מחליקות לי על החזה לאט והלשון שלה עוקבת ידה מעסה לי את האשכים בעדינות לשון חמה ורטובה עוברת אט על מפסעתי זה די נעים עוד שניה אני נרדם פה.... לא ישנתי יומיים כבר יש לה תוכנית אחרת הזין נבלע בפיה התעוררות הקפצה חדירה למערכת? מלקקת ומוצצת בשילוב מדהים כמו מקהלה השרה בהרמוניה בהגמוניה עם הסימפוניה צריך ללכת נמשיך כשאגמור (גינגס חאן לא מחכה לאיש אתם יודעים)

שועל לללללללללללללל ../images/Emo140.gif

איזה ילדה ואיזה שועל כיפה אדומה מפתתה את השועל לא כך ספרו לי באגדות

הרמוניה סמפוניה וצרורות מאמ 16 ארוך

חושי דרוכים כולם כל שרירי מתוחים על כולי מרוכז בחום הרטוב והמענג הזה אשר מטריף את ישותי מי היה מדמיין שילדה כזו תהיה כזו אישההההההה איך שהיא יודעת לתת יהיה כל כך נפלא לאפשר לה לקבל בקרוב שועל זמנך עוד יבוא.... סבלנות כל כולי דרוך כמו גמל שלמה בציד מאחורי עלה בדשא שיט מה אם היא גם גמלת שלמה? אני די מחובר לראש שלי... ורוצה לשמור על זה ככה הודף אותה מהר לא נגמור פה עדיין מרים אותה על השולחן ומניח בעדינות כה יפה הילדה הזו כל כך מלאה ובשלה כל כך אישההההה מלטף את שדייה בעדינות ומחייך אליה היא צוחקת בעונג ואני מלטף את לחיה מעביר את קצה זקני הרך על פטמותיה הזקורות דמי גועש רק מלשמוע אותה כשידי אט מעסה את השד השני פיה נפער ובולע את אצבעותי אט אחת אחת מעביר אצבע רטובה על הפטמה לאט מסביב ותופס בפי פתע בעוצמה גניחת הפתעה מה חשבה שרק היא יודעת לשתק? אצבעותי מרפרפות בין רגליה מעסות אט אצבע מחליקה אל תוככה החם והרטוב ועוד אצבע ועוד היא רוצה את כולן רוצה עכשיו מהר דורשת את שלה יש לי זמן שועל קטן אבל מ.... לא כל כך קטן השועל הזה בכלל הוא תפס ראש וצמח לו וגם הוא דורש את שלו והרי כשהוא תופס ראש אני מאבד ראש אז... כמו להכנס לבריכה של מעיין חם הטוהר שורה עליך אתה מחליק אט פנימה וחש בחום והרטיבות מכסים את עורך העייף היא מחייכת בחום ותופסת את ישבני מנסה לקבל עוד אבל אני משהה וחודר לאט עד תום ידי מעסות את שדיה רוכן לנשקה ואט מחליק מתוכה הפעם אין השהיות חודר במהרה ובכח ידיה מסייעות לי דורשות לוקחות מועכות את ישבני נעים יחד בהגמוני הרמוניה סמפוניה אמרתי כבר? אךךך איזה עונג הלימודים יחכו העולם יכול לעמוד ולהסתכל מושיט ידי לקערה ומורח את הבשר הקצוץ על שדיה מתכופף ומלקק אותו מעליהה איי איזה טעם בקר אישה שום שמן זית מלח ופלפל מה עוד צריך גבר ים תיכוני במתכון? יין כבר הזכרנו אז יש והכל והרבה ובכל טוב מגיש לה קצת בשר היא מוצצת אצבעי בתאווה מלקק את שדיה מוצץ ומעסה עם ידי כל העת בתוכה נע כבוכנה במנוע של ספיטפייר בריטי בגיחת תקיפה - צולל לתוך הצי היריב אך איך הצי הזה ידידותי אני מתמוגג מתנשקים בלהט בוכנה נעה במהירות ובכח בשר שום פלפל שמן זית מתערבלים על לשונותנו עם יין קידוש ולקינוח גומרים יחדיו בעונג ו... בהחלט לא בשקט סיימתי כשגמרתי כפי שאמרתי יאללה גינגס חאן מביט בי בזעם כדי שאחזור לעבודה.... ש.

../images/Emo12.gif ולמה בדיוק צריך לטעום אותו ../images/Emo35.gif

- פויה
Sינטה

נקודה למחשבה

אדומה כחולה ירוקה או סגולה או שבצבע הכשף מי יודע אבל העיקר זה שבבוא בוקר יום תעלה נקודה זו תתפוס כותרת תנקר עיניים ו תרתק את הכל למיזרן

למעלה