בשרשור חוקר

Lestats Wife

New member
בשרשור חוקר ../images/Emo11.gif

<פירסום זה דפנטלי לא התחום שלי
> <משחק זה נחמס באכזריות מפורום יוני בלוך
, שחמסו מפורום ערוץ 24, שחמסו גמ הם מפורום משינה. ובקיצור- כל התפוזיסטים
גנבים
> אז מה בעצם הולך במשחק הזה? בכל שבוע יפתח שרשור חוקר על פורומיסט מסויים לפי התור, ובאותו שרשור יוכלו חברי הפורום האחרים לשאול את אותו נחקר מה שעולה במוחם הזדוני והמעוות
אבל, אתם מתבקשים לשמור על הפרטיות של אותו הבנאדם, וכמובן לאותו אומלל נשמרת הזכות לבחור לא לענות על שאלה מסויימת <ואז הוא יגיב בנימוס- "אני לא מעוניין\ת לענות על שאלה זו."
> אבל היי- אנחנו לא אחראים להשלכות
טוף די. אני משמשת לכם דוגמא רעה
הנחקר גם יתבקש לענות בתחילת השרשור על כמה שאלות בסיסיות כמו "איך קוראים לך?, בן\ת כמה? מאיפה? אייסי? מסנג'ר?" כדי למנוע סתם שאלות סתמיות. ההשתתפות במשחק זה היא לא חובה! בכדי להשתתף, אתם צריכים להגיב לשרשור הזה <NO מסרים
> ולהגיד שאתם רוצים להשתתף, ולפי סדר ההרשמה כך יקבע התור. אם אתם לא יכולים באותו השבוע, בבקשה תודיעו לי <במסרים> שאתם עסוקים, ונעביר את התור לבנאדם הבא ברשימה, ואתם תהיו בשבוע שלאחר מכן.
קאפיש? קאפיש. תגיבו, זונות

YaEloNeT

New member
אני אני אני אני../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

תנו לי את הריספקט להיות ראשונהההההההההההההההההה *נרגעת*

» LiRaZ «

New member
אנייייייייייייי אוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה כה מזניב

אני רוצה ועד שיתחיל יש לי רעיון

יש לי רעיון למשח....סתומרת...אני מעתיק אותו מפורום אמ"ל! פותחים שרשור בשאלה על מישו מהשחקנים ומישו עונה ושואל שאלה חדשה...ואז מישו עונה ושואל...וככה עד שיש כבר מספיק או שאף אחד לא יודע ואז מתחיל שחקן אחר.... ולתחילת המשחק...השאלה....והיום
אמבר(בת' אלן)
מהו תאריך לידתה של בת'?

28/5../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

מה תאריך הלידה של מאט
(מכות לכל מי שלא יודע, שזה בעצם כל הפורום אולי חוץ מדפי)

YaEloNeT

New member
אולי תפתח שרשור חדש../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

אני לא חושבת שזה יפה לנצל"ש את ההודעה הזאת
במיוחד כשמדובר בהודעה של האמא המאמצת של אחיו של אהובי גארפילדון

YaEloNeT

New member
זו רק אני או שיש לך../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

חולשה לכדורים צבעוניים

למעלה