בשרות טובות

גלית35

New member
בשרות טובות ../images/Emo20.gif

הוריי נכנעו ללחץ שהפעלתי לגבי ציפוי הלינולאום הזוועתי בדירה אליה אני עוברת בקרוב, ויש הסכם אומנם לינולאום חדש אבל בשבוע הבא נוסעים לתל אביב לבחור צבע..... וכאן באה ה שאלה יש משהו ממולץ? אני רוצה מה שהכי דומה לריצפה ובהיר,אבל כמובן אשמח לדעת מה אתם אומרים. תודה

בסוף זה הצליח:)../images/Emo8.gif

אני הייתי מציעה לך לקנות בדמות פרקט מעץ אורן טבעי. קחי בחשבון שזו תהיה מתנת יום ההולדת שלך כנראה.... השלב הבא זה לשכנע אותם לגבי המטבח לא?

נפלא!

כבר אמרנו שאין דבר כזה "אי אפשר" לא? אני רק רוצה להיות בטוחה שהבנתי... יש סיכוי שהרצפה תהיה מצופה בפרקט מעץ
על אמת? או שרק דמוי????

גלית35

New member
זה מה שנקרא לחץ משפחתי../images/Emo20.gif

לצערי זה יהיה בכאילו זה יהיה לינולאום בצבע שאני אבחר..... ולכן אני ממתינה להמלצות

זה לחץ זה?

זה מכבש!!!!!!!
, טוב אני לא מכירה לינוליאום... בכל מקרה, זיכרי שזהו ציפוי אטום.ולכן גם חוסם. בהיר, זה בטוח... תראי אם תוכלי למצא משהו עם פסים מאוזנים . או ליצור פסים מאוזנים עם החומר עצמו.

niya

New member
מה הכוונה פסים מאוזנים?

לא הבנתי (ודווקא הפעם יש מה להסביר, לא?

פסים מאוזנים זה לרוחב

כשעומדים עם פנים לחדר מסוים, אפשר לרצף/לצפות/או כל דבר אחר בכמה כיוונים, כשכל כיוון משפיע עלינו אחרת. אם אנחנו עומדים והכיוון הוא מאוזן לפנינו, זה מרגיע... אם הוא בקוים מקבילים לתנועה קדימה, הוא מעורר אם באלכסון...ואם לצד שני...וכן הלאה וכן הלאה... מקווה שהייתי ברורה הפעם

גלית35

New member
אבל גם תלוי איפה עומדים לא ככה?../images/Emo20.gif

ואני מבטיחה לבחור משהו מאוזן......... דרך אגב יש איזה קו שידביק לי איזה חתן לריצפה?

|בלונדתגידי, את רוצה לשגע אותי????

מה זה כל הזמן חשאלות האלה? מה זה? לא למדת כבר שאין מה לשאול??? שממילא אני לא אחראית על התשובות שלי כי אני מיד שוכחת אותן??? מה לא שמת לב? טוב! בסדר! "לעשות פסים" (לא שפם ושחי
) כי ככה ירגע מה שיש שם .... רק שאת לא ראית... ואני כן! הההאאאא

niya

New member
אבל אני, באופן אישי, ../images/Emo68.gif

"שחורדינית" אמיתית (ולמי שלא מכיר את המונח, שחורדיני/ת הוא/יא אחד/ת שצבע השיער שטבעי שלו הוא בלונד, וצובע את השורשים בשחור, כדי שלא יחשהו שהוא/יא טפש/ה... בכלל, אני לא מבינה למה אין אייקון כזה ברשימת האייקונים של תפוז! יוספו השחורדינים/יות לאלתר (אולי אני אוסיף את העצומה הזו לחתימה שלי, יחד עם ההמשגה (משרשור קודם?) ולענייננו - מה שאני לא מכירה/מבינה - אני שואלת. לפעמים, גם ה"נעשה ונשמע" של הפנג שואי - למרות שיש בכך הרבה הגיון - מנוגד לאופן המחשבה הבסיסי שלי (מה לעשות, בכל זאת אני תוצר דפוק של השילוב הבלתי אפשרי הזה שלנו בישראל: חברה מערבית/רפובליקת בננות מעורבות בסימביוזה מדהימה) אז אני מבינה שלשאול למה אסור בפנג שואי, אבל ככה אני... בכל זאת אני עושה גם אם אני לא מבינה הכל... ככה אני לומדת.
(סוף ההרצאה)

uti

New member
בשורות מצויינות../images/Emo45.gif

יש כזה דמוי פרקט עץ טבי בהיר מאוד!!!! ראיתי כזה בחנות קוסמטיקה זה נראה יפייפה!!! ממליצה לך לחפש כזה!

למעלה