בשעת לילה מאוחרת

Ez sLeeP

New member
שמתי לב,

שכנראה רק אני אבין מה ניסיתי לומר במשפטים סבוכים ולא-מחולקים נכונה אלו. נו מילא. פרס למי שמצליח לפענחני. כמובן שלשון העגה האקלקטית המרובה במיני פנינות לשוניות ערביות היא לשון העגה האקלקטית הישראלית.

lollapalooza

New member
דווקא אני הבנתי

ואני גאה בך על כך שהמוח שלך עובד מצויין גם בשעות אלו של הלילה. גאה בך גם על כך שהשמטת את הסיגריה מטעמים חינוכיים... בתקווה שתשמיט אותה גם בחיים. עכשיו לך לישון כבר.

חושבני שהבנתי

מכיוון שהמילה היא ערבית ולא בעברית אין שום כללים בניקוד שלה או ביחס אליה,היא אאוטסיידרית וכזאת היא תישאר,היא לא אומצה רשמית ע"י שום גורם רשמי או בלתי רשמי במדינת ישראל.היא סתם עוד מילה. יש מצב לתביעה נגדך מכיוון מוסלמים טורקים שנכנסים לפורום על פגיעה חמורה ברגשותיהם המוסלמיים פלוס הכפשות מכוערות שאינן במקום אבל נשאיר את זה להם.

resputin

New member
ממ..

אבל המילה הערבית ל"שרמוטה"\"זונה"\"מופקרת" היא לא 'גאחבה'?
.

lollapalooza

New member
../images/Emo9.gif

להעיר אותך בחמש בבוקר
להוציא 90+ בלי להקשיב (או להשתתף, או לעשות שיעורים, או לעשות משהו שקשור בשיעור בכיתה) זה אפשרי ביותר. אני הוצאתי 96. ותודה לטלויזיה שהביאתני עד הלום.

ואללה צ'וצ'ה...

הופעות, מאבטחים, בתי מלון, חתימות... את יודעת איך זה בעולם הזוהר... כמו שחברתי לובה אומרת, קשה קשה.... סיימתי עכשיו משמרת של איזה 8-9 שעות... אני עובדת בקריון (כמו קניון) והיה היום איזה חג של ערבים (איד'ל אידח או משהו כזה.... איד'ל פיטר2!) קיצר עומסססססססססססססס אני עיפה מי עושה לי מסאז' ברגליים?

הפיליפינית נשארת כל הלילה.

לא לדאוג
. ואני סוף סוף עייף!!!! גאולהההה המשיח הגיע!!!!!:] נסיים בלילה טוב ופיליפיניות לשלטון! (צגקעינ כגלינמו צחוכגכגהנס-פיליפינית בטלפון
) חיחיחיי....

סורי שאני עוצרת את השירשור חסר

הפואנטה, אבל אני מתה לישון... תחכתי למיטה... צ'או פיפל!

Ez sLeeP

New member
קריון זה מאוד קניוני.

אמנם קטן במידות הגראנדיות של הגראנד-קניון, אבל בהחלט קניון. או שהתכוונת על משקל קניון? בלע. (אף פעם לא הייתי בקריון..
)

amit hakapit

New member
לא הפסדת הרבה...

למרות שיוצא לי להיות שם הרבה לאחרונה, והמבין יבין. לקריון יש תכונה מוזרה כזאת, תמיד יש בו רעש מעצבן של האנשים שיש בו. זה כמו להקת זבובים שמתקרבת אלייך.

הקריון זה יעני קניון,

כמו מתחם ענק של שוק עם אנשים חסרי תרבות ועובדים עצבניים כמוני שנמאס להם מהרעש... אגב, עוד יום של החג המחורבן הזה נו פאק, זה לא ייגמר?! עכשיו אני באמת חייבת עיסוי טוב...

למעלה