בשערי לבך

mr_lonely

New member
בשערי לבך

עוד אבוא בשערי לבך הפרוץ אשקה צמאונך לרוויה. עוד אבוא בשערי גנך אשקה שלל פרחי הבר במי באר. עוד אבוא בשערי לבך אחמם לבי בחומך. אטעם מפרי גנך ואשבע.

מתלטפת

New member
ליבי ליבי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

הוא פייטן פייטן פשוט פורט על נימי הרגש.... שערי ליבי הפתוחים רק למחצה כי ליבי כבר מצא ליבי כבר ידע.. ומתגעגע כבר.. לאחד והיחיד שאת ליבי יפרוץ וצוף פרחי גני ימצוץ ליבי עורג וכמהה לאביר לאיש הפשוט שאותי במילותיו ירגש במבטו אכבש ובמגע ידו ארטוט. גופי ירוגש כצליל מכוון מילותיו כפיוטי תפילה נשמעים בליבי וכל כולי חשה איך גופי נכנע לתחושה חשה אותו כמו לוחש תפילה לפני מגעו באהבה מרגישה כיצד כל גופו אומר תהילה ליופי שבאהבה מתלטפים השניים אוהבים השניים מגשימים כל אחד לעצמו את התפילה ביחד זו השלמה אחת.. סוף שבוע נעים כולם...

mr_lonely

New member
האישה הנכונה

די לי במצמוץ קל בעינייך ואבין, די לי ברטט קל בשפתייך ואבחין. זר לא יבין זאת ולא ידע, הוא פשוט מסתכל בעין לא רגישה, רואה בזוית הלא מתאימה את האישה הנכונה !

מתלטפת

New member
מי.ייי...ה-איש...

מי האיש אשר יִדע את האישה.?? וכבר אמרה הכנסיה אל תחקור במופלא ממך. האישה מופלאה במעמקיה מופלאה במחשבותיה מופלאה במעשיה לא תמיד תהיה מובנת לא תמיד תהיה מוסברת אך... תמיד תהיה מוכנה לאחד. .. שאותה יבין שרק במבט עיניה כבר אותו תניע ורטט שפתיה אותו יכוון אל המסע האמיתי של... אל הדרך היחידה אל... דרך בה פוסעים תמיד בשניים יד ביד או בהחלפת ידיים יד לפה משתלחת יד פה נוגעת מגע.. עוד סוד שנפרץ המגע לא מספיק לדעת זקוקים אנו גם לגעת כולנו זקוקים לחיבה אהבה, הבנה. אך ללא הליטוף המגע לא נוכל להגיע. יד ביד אם רק תתן לי יד ביד לאורך כל הדרך..
..ב-

mr_lonely

New member
ככל ../images/Emo25.gif

ככל שאטעם מצוף אהבתך ארצה ... ככל שאביט במעיינות עינייך אתגעגע ... ככל שאלגום אהבתך ותשוקתך אצמא ...

מתלטפת

New member
"המרעיבו שבע - והמשביעו רעב"

בארץ אהבתי השקד פורח בצופו יש את הטעם ואת הריח ובמסתורי החורש ישנו מעיין שעדיין אצבע בו לא דרכה לשון בו לא טעמה ולא לגמה.. מחכה הוא בשקיקה לאיש הצמא.. לצמא הנכון.. לצמא באמת.. שירווה את צמאונו שיריח מריחו שילגום את צופו הנעים והנימוח וישקיט את רעבונו.. אליה.. בה ישבע באהבתה שלה.

mr_lonely

New member
שמרי

שמרי על כל השקים האלה.... אלה הריקים... שמרי עליהם עוד תזדקקי להם.... אמלא אותם...אחד לאחד... במילה במבע במגע באהבה

למעלה