בשעה 06:15

בשעה 06:15

הייתה תאונת דרכים עם לכוד במצב קשה מאוד בצומת כפר שמריהו 3 הכבאים שהגיעו למקום מתחנת הרצליה חילצו את הלכוד והוא פצוע במצב קשה מאוד

fireman

New member
ראיתי את המקרה בטלויזיה

אם זכרוני אינו מטעני מדובר במכונית מסוג במוו אדומה..... תוך להסביר לאן בדיוק ואיך בדיוק המכונית הגיעה מהכביש לאן שהיא הגיעה בסופו של דבר?! כמה הוא נסע?! 180?!?

ערן בוודאי שאני יסביר...

טוב אז הנהג נסע לכיוון כפר שמריהו שיש שם קיר אקוסטי כדיי למנוע רעש מהמכוניות מכביש החוף לתושבי כפר שמריהו הנהג שנסע במהירות גבוה מאוד איבד שליטה על האוטו וסטה ימינה והתנגש בקיר ושבר אותו מכיוון שהקיר חלש ונחת בגינה של תושב כפר שמריהו הצוות שהגיע למקום היקם את הדלת כי ברור שברזל במיוחד במכויות חזקות כאלה הרבה יותר חזק שהוא בזווית לכן הכבאים כיצצ'ו את הברזל של הדלת וקצצו את הגג והדלת וחילצו את הלכוד והיו צריכים לעשות מסע אלונקות ( 300 מטר) עד לאמבולנסים

zarnuk

New member
לא מדיוק...

לא הייתי שם אבל מאזור התאונה ומההסברים בטלויזיה ככה זה קרה. בחומה אשר בנויה מחלק תחתון בטון וחלק עליון לוח מתכת הייתה בנקודה הזאת מדרגה: ------------| | |--------------------- משהו כזה. כאשר הנהג שנסע במהירות מטורפת איבד את השליטה, סטה ירד לתעלה בצד הדרך. כשהוא פגע בעלייה של התעלה הוא עף אל מעבר לחומת הבטון ופגע בלוח מתכת והעיף אותו. וכמובן נחת לתוך חצר בית.

תומר מה שהסברתי זה מה שהיה

אני הייתי בזירת האירוע לא אתה. למרות שההסבר שלך הגיוני זה לא היה ככה

למעלה