בשעה טוב

yeheve

New member
בשעה טוב

סוף סוף כלב! (או יותר נכון כלבה) ושמה בישראל snow היי כולם מי שזוכר לפני מספר שבועות שאלתי על אימוץ כלב. דבר ראשון אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עכשיו, יש לי שאלה 1) קניתי מזון לכלבים של נוטרה נגטס וכאשר אני נותן לה לאכול היא מסיימת את הכלי ורוצה עוד הבנתי שכל כלב יעשב את זה אבל, כמה אני צריך לתת לה לאכול? וכל מי שרוצה לתת לי טיפים יותר ממוזמן הכלבה בת 4 חודשים בערך. תודה מראש

miromiro

New member
תמסור לה בשמי -

שתתחדש. לגבי הכמויות .ראה פרוט על גבי שק האוכל.

bilbolim

New member
מזל טוב ../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif

דבר ראשון אני אחלת הרבה נחת, בריאות ואושר! גורים מה שמאפיין אותם זה שהם זללנים לא קטנים ואוכלים יותר ממה שהם צריכים, הכי טוב שתשאלי את הוטרינר בקשר לכמות. דרך אגב מאיפה אימצת אותה? ספרי קצת עליה

yeheve

New member
אז ככה

לפי איך אני מכיר אותה עד עכשי היא כלבה תמוקה חברותית ומאוד נהנת מתשומת לב.... מאוד אוהבת לשחק ובקיצור, החיים יפים

yeheve

New member
../images/Emo53.gif יש לי שאלה קטנה

2 דברים 1) היום בבוקר יצאתי עם הכלבה לטיול של 40 דקות שבו היא עשתה את צרכיה. איך שהגעתי הבייתה, נתתי לה אוכל ומים היא אכלה והלכה לעשות את צרכיה על הדשה זה לאחר שחצי שעה לפני היא עשתה זאת בטיול 2) היא ניסתה לאכול את הצואה של עצמה, אך מנעתי זאת, האם לתת לה לעשות זאת? האם זה אומר שאני לא נותן לה מספיק אוכל? תודה מראש

enbalush

New member
מדריך מקוצר לגור החדש-קובץ מצורף

1) כלבים נותנים צרכים בדכ 10 דק' אחרי הארוחה...כנראה זה מה שקרה :) 2) אכילת צואה זו תופעה ידועה אצל כלבים ובפירוש אסור לתת לה לאכול צואה, כי זה מזוהם כפי שבטח אתה יודע, תשגיח עליה וכשהיא עושה זאת תאמר לה בטון נוקשה "לא!" ותרחיק אותה. אכילת צואה לא קשורה לרעב. גורים אוכלים 3 ארוחות ביום.

yeheve

New member
תודה רבה !

ועוד משהו אני מעוניין לקבל טלפון של מאלפים שמגיעים אלי הבייתה אני גר בנס ציונה מחכה להמלצות..

yakh

New member
תשאל את הוטרינר כמה צריך לתת לה

וזהו לא יותר חוץ מכמה חטיפים לאילוף ועוד אסור לתת לכלב יותר מדי אוכל כי הוא ישמין וזה לא טוב.

למעלה