בשעה טוב ומוצלחת...

dorityeyni

New member
בשעה טוב ומוצלחת...

בחודש יולי הקרוב אני פותחת את מגמת ריקודי בטן במרכז עפרון בירושלים שהוא הבית של להקות הורה ירושלים!!!! מרכז עפרון נמצא בלב ליבה של ירושלים, ליד פארק ניות היפיפה, חנייה בשפע וב ח י נ ם, לצד חורשת אורנים , וליד מנזר עתיק ויפיפה. מכביש בגין היציאה השניה לגבעת מרדכי שמאלה והופס..... הגעתם, קל!!!! מרכז עפרון הולך להיות הלהיט החם של ירושלים בתחום המחול בשנים הקרובות כאשר סגנונות מחול "כבדים" הולכים להשתלב כמו: ריקודים סלונים, ברודווי (משהו חדש) פלמנקו, טנגו, בטן ........ בחודש יולי אקיים קורסים מצומצמים להכרות עם המקום החדש לתלמידות שליוו אותי בשנים האחרונות ורוצות להמשיך איתי בדרכי החדשה, ברמות של ממשיכות/מתקדמות , סוף שנה א', ומתקדמות +, סדנאות. כמו כן,בחודש יתקיימו קורסים של חודש וחצי לצעד ראשון למתחילות מתחילות. ההרשמה בעיצומה. הקורסים בימי א ה' בקר: 10.00-11.30 , 18.00-19.30, שיעורים של שעה וחצי פעמיים בשבוע, במחיר הכרות וכמובן את שנת הפעילות שתפתח בחודש ספטמבר אנו נפתח, יחד בשיתוף עם המגמות האחרות שמרכז החדש,בהפנינג פתיחה מהסרטים. לתלמידות הירושלמיות ולמורות הירושלמיות אני שמחה לבשר כי חודש יולי הולך להיות לוהט ולהיט: בחודש יולי - "שישי שמח" - נקיים שתי סדנאות - כיתות אומן. סדנא 1 עם פיפי נס 6.7 - סדנאת מקל סדנא 2 עם שלי אללוף 13.7. - בסיגנונה האישי שתי הסדנאות יתקיימו בין השעות 14.00-16.00. ההרשמה החלה. למעוניינות להרשם לסדנאות נא לפנות לרותי ג'אדי: 052-3680093 ולמעוניינות לפרטים על המרכז החדש והמגמה לריקודי בטן בניהולה של דורית ייני : 054-5524421. לציבור המתעניינות: בחודש ספטמבר תיפתח המגמה בניהולה של דורית ייני וצוות המורות שמספרו 5 מורות. מערכת השעות ושמות המורות יפורסמו כבר בחודש יולי (העניין באפייה). כמו כן, אני אמשיך לנהל להדריך וליצור יחד עם להקת המחול המזרחי לא בשם קאדין אלא בשם אחר שייבחר על ידי נשות הלהקה ויפורסם בחודש יולי. אודישנים ללהקת המחול החדשה יתקיימו במהלך חודש יולי, למעוניינות להצטרף נא לפנות לדורית ייני. ממשיכים לרקוד עם דורית ייני בירושלים.... זו הסיסמה החדשה שלי תודה על הזמן שהקדשתם בקריאת ההודעה. באהבה, דורית ייני מירושלים הלוהטת משהו משהו...... יהיה לוהט עוד יותר.....

ליילה 1

New member
דורית, בהצלחה רבה../images/Emo57.gif

בדרכך החדשה.עלי,ו שגשגי

קונקי1

New member
דורית יופי לדעת שאת ממשיכה, בהצלחה בדרך החדשה

סימנתי לעצמי בפעם הבאה שאני מגיעה לביקור משפחה אני מגיעה לשיעור לפרגן וגם להינות אין לי ספק ששיעוריך יהיו מלאים בתלמידות ושמחה

דורית היקרה ../images/Emo140.gif

ברכות מלאות שימחה על ההתחדשות והעשייה הנפלאה
תבורכי על הכול! מי יתן וברכת ההצלחה תלווה אותך תמיד!
שוש

שושוצ

New member
בהצלחה דורית! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עלי, הצליחי, שגשגי ופרחי
וכל שתבקשי- לו יהי

noamedry

New member
בשעה טובה!

שתרווי המון נחת ותזכי להצלחה בכל מקום אליו תיקח אותך דרכך החדשה אוהבת ומחבקת, נעם

ayelet 24

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gifדורית מזל טוב!!

המון הצלחה, אני אגיע לבקר (כן, שושקה גם אליך). איילת

dorityeyni

New member
חבר'ה - תודה על האיחולים ...

אשמח לראותכם בהפנינג הפתיחה שיתקיים בסוף חודש אוגוסט. הודעה על תאריך סופי - תבוא.... עימו גם רשימת צוות המורים. תודה לכם דורית ייני

tlingit

New member
דורית מזל טוב וכל הכבוד

וכמו שאומרים בירושלים (ולא רק) : יישר כוייח
אלה הדברים שמוסיפים כבוד לריקוד הנפלא הזה, ובכך כולנו מתברכות

levona

New member
אני אני אני אני אני אני אני

איפה מתי כמה למה מי (סליחה ..
זו ההתלהבות) אני תושבת אזור ירושלים, (אותו אזור חיוג וחצי שעה מרחק)
בטח שאתקשר לברר פרטים!

dorityeyni

New member
לבונה היקרה.

צרי עימי קשר , 054-5524421 כדי לקבל פרטים מדוייקים. מה קורה בחודש יולי, איך רוקדים, אילו קבוצות, אילו סדנאות, עם מי. ראי פרוט שפרסמתי (עדיין בדף הראשון של הפורום). זהו מרכז חדש של ריקודי בטן, אומרים שדבר ישן/ותיק עובד כמו מכונה משומנת, אבל אין כמו החדש בהתלהבות והתחדשות והתרגשות ועשייה ובנייה ויצירה חדשים. המקום הוא במרכז עפרון - בית הורה ירושלים, בעמק המצלבה רחוב יהושע יבין 19 , הולך להיות מרכז גדול של סגנונות מחול וביניהם המגמה האוריינטלית , בניהולה של ..... דורית ייני... וכמובן שמספטמבר יהיו גם מורות נוספות כצוות עבודה. אשמח אם תצטרפי לסדנאות עם פיפי ואורלי ארושס להכנות עם המקום. דורית ייני

levona

New member
את מק-סי-מה ../images/Emo140.gif

מה שקרה.... אני לא כבר לא נקראת מתחילה, וכשנרשמתי לאחד ממרכזי הלימוד, לא היה ניתן להגדיר אותי כ-"מתחילה" או "מתקדמת" - מאחר והמתקדמות למדו כבר עם ריקודים בנויים מראש והן רק התאמנו עליהם. כך שדי נשארתי תלוייה באוויר, קצת לא מצאתי את מקומי וממש לא היה בא לי לחזור וללמוד עם המתחילות את הצעד הראשון (סיפור עצוב
) ... אה? טוב, מה אני מייללת כאן?
אתקשר ושוב, תודה

dorityeyni

New member
היי, - תזכורת - סדנאות שישי שמח עם...

להזכירכן, הירושלמיות והסביבה.... סדנאות שישי שמח במרכז עפרון , אצל דורית ייני בירושלים.. החלה ההרשמה לסדנאות של פיפי נס 6.7 ושלי אללוף 13.7. מספר מקומות מוגבל. לא להחמיץץץץץץץץץץ. לפרטים : דורית ייני 054-5524421 שבת טובה לכולם

למעלה