בשעה טובה!

בשעה טובה!

הקורס המדריכים הראשון מסוגו בארץ- ג'יו ג'יטסו ברזילאי- יוצא לדרך מטעם מכללת וינגייט שפתחה את דלתה לחלוצי השיטה ובכך היא מבטיחה את התמסדות הענף. לפרטים: דוד בנימין 0522695035

usr

New member
הענף הזה יכול להיות להיט

החל מקבוצות ילדים וכלה בקבוצות מבוגרים לא תחרותיות (כמובן עם כמה הגבלות לא משמעותיות). לעבודה רכה וזורמת בקרקע יש הרבה יתרונות בריאותיים לאנשים מבוגרים.

תחילה, נהרוג את האגו

כאן בישראל אני מתקשה לשכנע אנשים שצריך להתגלגל בזרימה ולא לכפות הכנעה על החבר בכוח

Tonjin

New member
מאמר יפה והתגובות שלך כאן לא פחות

וזה מעלה אצלי את השאלה, מה היחס שלך לקריאות העידוד שאני שומע בתחרויות BJJ וקרבות חופשיים בארץ (אני שואל לגבי התחומים האלו כי אלו התחומים שיצא לי לשמוע ובגלל שזה התחומים שאתה עוסק בהם - משמועות אני יודע שזה לאו-דווקא יחודי לתחום) שנשמעות כמו "רסק לו את הפרצוף", "שבור לו את השיניים" וכו.. ברור לי שאין לך שליטה על הצועקים והמעודדים, ברור לי גם שכל ה"עיצות הידידותיות" האלו לא נתנות ממש ברצינות.. אבל בכל זאת הייתי מעוניין לשמוע את דעתך והאם יש איזו שהם כללי-מועדון לפחות אצלכם בתחום הזה..

היי- אני מודה לך על שאלתך

בתחרויות שבמסגרת הארגון שאני עומד בראשו אני מקפיד מאוד שלא תהיינה צעקות ואמירות לא מוסריות או כאלה שיעליבו מתחרה או הורה. יתרה, אני מבקש מהמאמנים שעוסקים בשיפוט וארגון לא לתת הוראות למתחרים מכיוון שזה מבטל את מעמדו ויושרו של השופט, איש מזכירות.... תודה

למעלה