בשעה טובה.....

shiri240

New member
בשעה טובה.....

אתמול סיימתי קורס רפלקסולוג מוסמך. מקווה שתמיד נוכל להיעזר אחד בשני וללמוד אחד מהשני. שירי.

*g99

New member
מזל טוב לך שירי,

ואווו,אני מכירה מקרוב את ההרגה של קבלת התעודה. מיותר לציין ששנה ב' היא השנה הכי מעניינת.. אני מקווה שתמשיכי הלאה ומאחלת לך רק הנאה והצלחה

shiri240

New member
תודה חמודה...

סיימתי אתמול קורס רפלקסולוג מוסמך, שזו שנה ראשונה, אבל עדיין לא קיבלתי תעודה.אני אקבל אותה רק בעוד חצי שנה בערך וגם אני מקווה מאוד שאמשיך עם זה שנה הבאה. אני רוצה להמשיך לבכיר ובאמת שמעתי, כפי שציינת ששנה ב'-בכיר- היא הכי מעניינת. תודה על הברכה וגם לך בהצלחה בכל מה שתעשי!

shiri240

New member
כי אילו הנהלים במכללה.....

כל סטודנט שלומד בתחומים המנואליים מקבל תעודה רק אחרי חצי שנה. כפי שהבנתי מכל מיני אנשים במכללה, גם בגלל שצריך לסיים את שעות הסטאג' המינימלים שדרושים בשביל לקבל תעודה ולא כל אחד מספיק לעשות את כל שעות הסטאג' שצריכים, ממש עד סיום הקורס.

*g99

New member
אצלנו זה לא ממש ככה,

צריך להגיש את העבודות בסוף הקורס (יש תאריך שנקבע מראש).מי שהגיש ועבודותיו ענו על הדרישות מקבל את התעודה בתום בדיקתה,שזה לוקח חודש לערך. מי שתרם הגיש או חסר לו מבחן יקבל את התעודה כשימלא את חובותיו. אנחנו סיימנו את השנה השנייה עיוני ולי כבר יש את התעודה. לא נראה לי שמי שהגיש בזמן צריך להמתין כ"כ הרבה זמן,תבררי טוב טוב.

shiri240

New member
אצלינו זה חלק מהחובות.....

שעות הסטאג' הם חלק מאוד חשוב ועיקרי בלימודים וחייב לסיים את שעות הסטאג'המינימליות [אם אני לא טועה זה 70 שעות למי שלומד רק מנואלי-לא נטורופתיה שהם כבר צריכים יותר שעות סטאג']. אני כבר הגשתי למורה עבודת גמר לפני חודש-העבודה שמגישים בכתב ועדיין המורה לא בדק אותה וכמובן שזה גם חלק מהחובות שלנו, בשביל לקבל תעודה.חוץ מהעבודה הזאת יש גם את העבודות שצריך להגיש במהלך הלימודים-כל שבוע היינו צריכים להגיש 2 דוחות טיפולים והמורה מאוד מקפיד על זה, זה חלק מהציון ומי שלא מגיש את כל העבודות-לא סיים מכסה של 100% אז גם צריך להשלים את זה, אחרת לא יקבל תעודה-זה מה שאני הבנתי. אני לא הגשתי את כל העבודות האילו במהלך הלימודים ולכן גם אני צריכה להשלים את החסר, פשוט היה חסר לי אז אנשים לטיפולים. בקיצור אני צריכה עכשיו לעבוד על זה חזק-על כל העניין הזה של דוחות הטיפולים ושעות הסטאג'. דרך אגב, כבר ביררתי את זה [לא במזכירות]וסטודנטים אמרו לי שמקבלים את התעודה רק אחרי חצי שנה בערך ושצריך לסיים את כל שעות הסטאג' בשביל לקבל את התעודה. אין קשר לזה שהגשתי בזמן את העבודות שלי. שירי.

avorly

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מקרב../images/Emo23.gif

מקווה כמוך ללמד וללמוד, הרי בשביל זה אנחנו כאן.

vca

New member
המון בהצלחה. ברוכה הבאה

איזו הרגשה נהדרת. V

shiri240

New member
|חיבתודה לך והמשך פוריות לכולנו....

בטיפולים וגם פה בפורום.

למעלה