בשעה טובה

בשעה טובה

וב"קצת" איחור יצא לאור עיתון רוקדים מספר 60. אני מקווה שהמנויים ימצאוהו מחר בתיבת הדאר ואם לא מחר אז מחרתיים. בעיתון: כתבה נרחבת על "רוקדים על כסאות גלגלים" מאת דוד בן אשר. פסטיבל אילת ומה שמסביבו מאת איריס לויתן. "ריקודי העם לאן" מאת יואב סידי ותשובתו של גדי ביטון. חוויות מ"הורה כיף" בארה"ב מאת ירון מישר לזכרם של שאוליק רוזנפלד וגיורא קדמן ריקוד החודש: דבש וחלב אחת מחידותיה השבועיות של מירי לוי שלנו. וכמובן לוח ההרקדות בארץ ובחו"ל. אלה שאינם מנויים ויש להם עניין בכתבות, מוזמנים לצטרף ל"מועדון רוקדים" דרך האתר.

לירון - תודה רבה !!!

אחכה לגליון מחר בכליון עיניים. אני אוהבת לקרוא את כתבות העיתון, ובמיוחד בנושאים הקשורים במופעי מחול בעולם. תודה רבה שהכנסת אחת מחידותי לעיתונך - לכבוד יחשב לי הדבר ! כל טוב לך. מירי. נ. ב. : מקווה שדני ג. גם מנוי על גליון "רוקדים".

למירי - תודה על התודה

מקווה שתיהני מקריאת העיתון. את גם מוזמנת לתת משוב (היזון חוזר, נכון?) מה טוב ומה טעון שיפור וכידוע תמיד צריך לשפר. יש שם טעות גדולה ביחס לריקוד "ליבבתיני" שהמעצב הגרפאי של העיתון הוסיף ואני לא שמתי לב הוא כתב שהריקוד של מושיקו הלוי והוא כמובן של משה אסקיו. תודה על חידתך המוסיפה עניין לעיתון. דני מנוי על העיתון עוד מתקופת "מידעם" (1988) (ואין בכך כדי להפוך את דעתו מקובלת עלי יותר מאשר של אחרים). לא מובנת לי הערתך בנושא. אינני בין גם לאיזה כתבות על מופעי מחול בעולם את רומזת והרי אלה היו ממש בודדות בלבד.

ר ו ל י

New member
עיתון הרוקדים 60 הגיע.....

כתבה של המרקיד יואב סידי מרתקת וטובה וצודקת. סוף סוף נשמע קולו של גדי ביטון.....כנראה שעלו לו על היבלות. ממליץ להפיץ את הכתבות בפורום גם לאלה שלא מנויים.....תסלח לי.

למעלה