בשעה טובה

MחושגZ

New member
בשעה טובה

היום קניתי את הדיסק הראשון של השב"ק מקורי... (עד עכשיו היה לי אותו צרוב).. אני חייב לומר שהעטיפה של מושקעת באופן זוועתי... אבל הדיסק המדהים מפצה על הכל!

Bruce L

New member
חחח

מה למה העטיפה לדעתי נכון שהיא לא עד כדי כך מושקעת אבל הדמויות די מצחיקות...~! ולדעתי עשית בחכמה שקנית אותו ולא השארת אותו צרוב. דיסק מדהים! זה רק מראה את היכולות האמיתיות של שבק"ס עוד בדיסק הראשון שהם רק התחילו! איזה שירים אהבת?

MחושגZ

New member
אני חורש על הדיסק כבר מלא זמן...

אני מכיר אותו... הוא אחלה אהבתי את רוב השירים... את כולם כמעט! אימפריה ללא ספק תותחי בעסקי ה- ש´, אסאסינים, פטריות- אחלה סכנה לחברה נחמד, ללא ספק מכופף הבננות גם שולט ובאים מיבנה והבלדה על פלומפי מעולים יום שמש הוא אחלה ושוב כאן חביב ביותר... רק את המדינה בלהבות לא הכי אהבתי... זה אלבום מעולה... עכשיו אולי מתישהו אקנה את כנען 2000 או את ההופעות... (את כנען יש לי צרוב, ההופעות- אין)

Bruce L

New member
יפה...

חחח אז בוא נגיד שאהבת את הדיסק?.. ;] יש לי את ההופעה בקריות ועד שלא היה לי לא הבנתי עד כמה אני אוהב את הדיסק הזה...כשאתה שומע את הההופעה אתה פשוט צוחק כשאתה שומע את זה... יש שם קטעים ממש טובים ומצחיקים! ומעולים!

א.א.אפל

New member
קטעים מצחיקים??

איזה? אם יש משהו שהחברה משב"ק צריכים להשתפר בו זה לדעת להצחיק את הקהל. זוהי יכולת שהכרחית לכל מי שעולה על במה.

Bruce L

New member
אכן

קודם כל הם היו צריכים להשתפר אבל בעצם לא מכיוון שהם כבר מטבעם הצחיקו אותי עם הגישה שלהם כלפי הקהל...כלפי המוזיקה...וכלפי המעריצים. לדעתי שבק"ס עשו מהפכה כאן לא רק בגלל שהם בעצם הראשונים שיצאו עם מוזיקת הראפ בישראל אלא גם כמו שאמרתי עם גישתם המאוד נכונה למוזיקה ולאנשים שרוצים לשמוע את המוזיקה!

double M

New member
חייב לציין ש.....

החלוצים עושים את זה כמו שצריך. לא דאחקות מטורפות אבל כל הלוק שלהם והאווירה שהם יוצרים די מצחיקה. ומוקי גם לא דופק קטעי סטנד-אפ אבל הוא יוצר קשר מעולה עם הקהל, וזה מה שעושה אותו לפרפורמר כל כך טוב...

MחושגZ

New member
השאלה היא

אם הדיסק הזה מלא??? כלומר... שב"ק יצאו מניאקים.. הם לא ממלאים דיסקים! שמים 40-50 דקות, וזהו! זה כלום! הם לא מנצלים את כל תכולת הדיסק! וזה מעצבן!! לא רק הם... גם הדג נחש לדוגמא, או סגול 59, או בויאקה, הם כולם מנצלים רק חלק קטן מאוד מהדיסק! וזה מרתיח... כל הכבוד לסאב על כך שהוא מפוצץ את הדיסק! זה מעצבן כשאמנים מוציאים אלבומים מלאים למחצה!!

Bruce L

New member
רגע רגע

רגע אז אתה אומר שהם לא ממלאים דיסקים מלאים כגון: שבק, סגול 59, בויאקה ועוד אבל סאבלימינל כן. וחשבת על הקטע של איכות השיר? לא מבחינה טכנית אלא בכך שאם השיר טוב? לא טוב? חלש?... יש הבדל בין הדיסקים של סאבלימינל לאלה של שבק"ס...הבדל גדול מאוד. אם תשים לב תראה שסאבלימינל למשל הוא ימני והוא מדגיש את זה בשירים שלו לעומת שבק"ס שלא מראים אפילו דעה בעיניין הזה ואתה לא יכול להשוות אותם לאחרים.

MחושגZ

New member
תשמע...

שב"ק, סגול, בויאקה, הדגים- ממלאים 40-50 דקות... זה נורא מעצבן... ואגב... סאבלימינל מעולה... ובזכותו התחלתי לאהוב ראפ... הדיסק הישן שלו- "האור מציון"- היה מעולה... אבל הדיסק החדש... קקי... מגעיל... וגרוע... סאב הראשון היה חזק! אחד הדיסקים שהכי אהבתי... אולי ביחד עם הדג נחש, שב"ק הראשון ושב"ק השני... ואז מה??? אומן צריך להתבייש או משהו בדעתו הפוליטית??? זה מצויין שזמר מביע את עצמו בשירים... לדעתי לפחות.. אני נגד התופעה של אמנים שלא ממלאים דיסקים... זה ניצול של הקהל! שימלאו דיסק- שיהיו להם מספיק שירים- ואז שיוציאו דיסק!! זה מעצבן שאתה משלם 50-80 שקל על דיסק, ושמים לך חצי דיסק!! לדוגמא: מוקי עלה לי 80 (קניתי ביום שהוא יצא..), והבנאדם שם 12 שירים!! זה כלום!! או בויאקה... הדיסק עלה 70- והיו שם 18 טראקים- מתוכם איזה 6-7 סקיטים, ורמיקס... 10 שירים גג! או סגול... עלה 50 שקל- 10 שירים! מתוך זה 2-3 קטעי מעבר!! 7 שירים- 50 שקל?!?!?!?!? הם צריכים להתחשב בקהל! שימלאו דיסק ואז יוציאו!

MחושגZ

New member
אוקיי..

הדברים הבאים שאני הולך לקנות: החלוצים, האלבום של ש"י 360 (שמגיע שבוע הבא לחנויות), והאלבום של הדג נחש (שיוצא ב- 1.1).... ואגב.. מה הכתובת של האתר של החלוצים שאפשר לשמוע את הדיסק??

Bruce L

New member
תראה.

יש משהו נכון בדבריך באמת...למה שלא תפנה למוציאי הדיסקים? למפיקים? ואז תחזור אלינו עם התשובה שקיבלת כי זה באמת מעניין אותי לדעת מה הם אומרים... וד"א הדיסק של שי 360 תוכל לקנות אותו עוד עכשיו במאד-מן בדיזינגוף סנטר. והדיסק של חלוצי החלל די טוב אבל זה תלוי אם אתה אוהב את הסגנון שלהם...יש להם עדיין בדיסק קטעים טובים משבק"ס אבל חלק כבר סגנון אחר... בהצלחה.

MחושגZ

New member
כן אני יודע שבמאד מאן יש את זה

אבל למה ללכת עד לשם כשאני יכול לקנות את זה עוד כמה ימים בטאואר רקורדס ליד הבית?? כשהאתר של החלוצים יעלה אני אכנס ואבדוק ואראה... אם אוהב- אקנה! ושאלה: כמה עולה הדיסק של שי במאד מאן? וכמה עולה הדיסק של החלוצים בחנות הזאת למטה בדיזינגוף סנטר?

MחושגZ

New member
ולא צריך לשים לב שסאב ימיני...

זה אחד הדברים הבולטים בשירים שלו...!

למעלה