בשעה טובה

בשעה טובה../images/Emo9.gif

סוף סוף ביום ראשון הקרוב אני מתחילה טיפול ראשון לסיבוב הפונדקאות השני שלנו. יש הרבה חששות : איך הגוף יגיב כי כבר הוא לא כל כך צעיר, האם ומתי יהיה הריון ועוד ועוד. בעצם גם בפעם השניה יש חששות לא פחות מהראשונה .הטיפול האחרון שלי היה בשנת 97 וזה לפני המון זמן. אז שיהיה סוף שבוע נעים והמון אושר לאמהות החדשות בשנה החדשה הזאת. תודה שאתן כאן.

miri71

New member
נחזיק לך אצבעות כדי שיילך לך קל

רמב"ם מתחדשת, משתפצת (סבלתי כל הזמן מהקידוחים...). אולי זה גם יביא חדשות טובות? אני מאוד-מאוד מקווה בשבילך

מירבי*

New member
לירון יקרה../images/Emo24.gif

בהצלחה בטיפול הקרוב, אני בטוחה שק' מאוד שמחה כבר להתחיל. לגבי החששות, לירוני, תעשי כל מה שאת יכולה, ק' מצידה תעשה את המיטב ובעזרת הצוות המקצועי של רמב"ם תצליחו. נשיקות ובהצלחה

koralv

New member
לירון היקרה.

מאחלת לך הצלחה רבה ושבמהרה יופרכו לך כל החששות.גם אני כפי שהבנת מלאה בחששות האלו,אך אין לנו ברירה,מבחינתינו אנו עושות את המקסימום והלוואי וההצלחה היתה תלויה במעשינו ורצוננו.מחזיקה לך אצבעות. אנו בעוד שבועיים מתחילות את הטיפול השני.

אולינה

New member
קורל,שיהיה בהצלחה בטיפול השני

לחשוב רק חיובי. בידידות, אולינה

מירבי תודה ../images/Emo140.gif

ק נהדרת ודיברנו השבוע ואין לי ספר שהיא תהיה משהו משהו לאורך כל הדרך. תודה לך על המאמץ

אולינה

New member
בהצלחה לירון

שיהיה בשעה טובה. גם אנחנו עברנו טיפולים ברמב"מ. הצלחנו מהחזרה השניה. אני עברתי רק טיפול אחד. למרות שהיו רק 6 ביציות, הצלחנו. ברמב"מ באמת צוות מקצועי. שיהיה בהצלחה אולינה

miri71

New member
גם אנחנו בטיפול הראשון היינו ברמב"ם

והצלחנו למרות שהיו 4 ביציות בלבד. אולינה, את חיפאית?

אולינה

New member
הי מירי

איך אתם מרגישים? התרגלת לתפקיד של אימא? אני מהמרכז. הפונדי שלנו חיפאית. בגלל זה עברנו כל הטיפולים בחיפה ומתוכננים ללדת בחיפה. יש לי שאילות לגבי בתי חולים וסיורים בחיפה. אשלח לך מסר.

miri71

New member
בכיף, אולינה. בשבילי אין כמו חיפה

רמב"ם לדעתי טובה למקרים שמצריכים השגחה רב-תחומית, אבל סימפטי הוא לא. ולא רק בגלל השיפוצים היום שבטח יסתיימו מתישהו אלא בגלל הגישה הקדמונית של הצוותים לנושא הפונדקאות, למרות הניסיון עם המקרים כמו שלנו בעבר. נכון, מירב? דרושה שם התערבות רצינית לדעתי.

מירבי*

New member
נוהל כתוב ללידת פונדקאות

כעקרון, בכל בית חולים בארץ יש נוהל כתוב למקרה של לידת פונדקאות, הנוהל נכתב בתוך בית החולים בהשתתפות עו"ס, רופאים, אחיות וכו'. בפועל, כשמגיעים ללידה עצמה, לא בכל המקומות זה עובד כמו שצריך. יש לי נסיון עם כמה בתי חולים ובכל אחד מהם זה עבד אחרת ולא תמיד כפי שצריך. אני מקווה שבעתיד הקרוב יופץ נוהל אחיד שיצא מתוך משרד הבריאות ויעמוד במבחן המציאות.

תודה אולינה../images/Emo140.gif

גם ירין נולד מסיבוב שני של הפריות שעשינו בפונדקאות ברמב"ם.

אושר 3

New member
הי לירון יקירה!

בשעה טובה!!!!,את עדין צעירה,את הטיפול ששיר ורון יצאו לעולם עשיתי ב1999 הייתי בת 44 הרבה יותר מבוגרת ממך,אז התחילי במרוץ לשניים. אוהבת אושר

אושר מה שלום לילך../images/Emo35.gif

ומה שלום הנסיכות. מקווה שלילך משתפרת ובדרך להבריא נשיקות

למעלה