בשעה טובה

tzurtzur

New member
בשעה טובה../images/Emo57.gif

ואחרי הרבה הרבה (הרבה) חיפושים, מצאתי לי דירה בת"א סיטי. אז אחרי שהפכתי כאן מסמוייה לפעילה, רציתי לבקש מכם המלצות למקומות זולים לקניית, שטיח, מראה, שולחן למחשב וכל מיני אביזרי אווירה לבית. דבר נוסף, אני עוברת לדירת קרקע לבדי (הרחוב הוא אחד הרחובות הצדדיים לקינג גורג') וקצת חוששת . האם יש לי סיבה לחשוש ? תודה

triny

New member
טוב שאת עוברת לקינג ג'ורג'!

יש חנות שאני לא זוכרת את שמה (אולי "בלאגן"?), שנמצאת על קינג ג'ורג' ממש סמוך לצומת עם בוגרשוב. הכוונה היא לא לחנות שנקראת "מונסטון" אלא לחנות גדולה יותר שנמצאת בערך שני בניינים לידה, לעיוון אלנבי. זו חנות ענקית שמנוהלת על ידי צעירים ויש בה מלא אביזרי אווירה- נרות, מוביילים, קופסאות, וילונות- בקיצור, מכל טוב. מעבר לזה, כל האזור של קינג ג'ורג'- שוק בצלאל- שוק הכרמל- אלנבי מפוצץ בחנויות זולות בדיוק לדברים האלה. כמובן שיש מלא דברים יפים בנחלת בנימין בימי שלישי ושישי, אבל קצת יותר יקרים. זה מזכיר לי שבנחלת בנימין יש חנות גדולה מאוד של מוצרים לבית, ממש זול שם, זה סגנון די אורינטאלי. אם את באה מכיכר מגן דוד (צומת אלנבי- שינקין- קינג ג'ורג') והולכת לאורך הנחלה, את תראי את החנות מצד שמאל. בהצלחה!

למעלה