בשעה טובה - מיקה נולדה !!!

ברוריהה

New member
בשעה טובה - מיקה נולדה !!!

לפני כחצי שעה ג´סי ילדה במזל טוב !!! מיקה שוקלת כ 3.5 ק"ג ולפי אבא שלי היא מקסימה ! מקווה לדבר עם ג´סיקה בקרוב ולעדכן אותכן ביותר פרטים.

מיקי 35

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif להורים המאושרים !!

סוף סוף היא יצאה, אחרי המתנה ארוכה. איזה כבוד יש לי להיות ראשון המברכים... שתביא הרבה נחת, שתהיה ילדת אושר ואור כל ימי חייה !

ronen1981

New member
מזל טוב ,שתביא הרבה אור לחייה של ..

ג"ס. ושתצליח בחיים ושיהיו לה חיים מאושרים ונפלאים.

לבנת23

New member
מזל טוב../images/Emo57.gif

שותה לכבוד המאורע כוסית של
שיהיה במזל, בריאות ונחת...
ות ו
ים וגם
מתנה... מכל ה-
לבנת

GALI02

New member
שלום מיקה- סופסוף../images/Emo77.gif

ג´סי המון המון כפול מליון מזלט"ים. איזה דבר מקסים זה. אין מילים... מאחלת לך שתתחזקי ותחזרי לעצמך מה שיותר מהר. שיואו איזו הקלה
המון אושר לך ולבעלך.

../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo41.gif

ג´סי, הגיע הזמן... הרבה הרבה מזלטובים
והמונמונמון
ים לתינוקת החמודה... מתגעגעת
תחזרי אלינו מהר

ניקולי

New member
הרבה הברה הרבה

מזל טוב.....
..להולדת הבת, ולהורים המאושרים ג´ס (אורלי) וניר המקסימים.. תגדלו אותה בנחת..ומי ייתן ותגדל לתפארת.. אל לנו לשכוח את התאריך 19.07.2002
ושוב הרבה הרבה הרבה מזל טוב!! אוהבת אותכם ניקול*
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

Crossface

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

ועוד הרבה הרבה מזל טוב והרבה בהצלחה לפי מה שראתי כאן בפורום אני מאמין שהילדה תגדל עם הרבה אהבה ויהיה לה הרבה תמיכה באכזבותיה

shiraz2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מ
ז
ל
-
ט
ו
ב ! ! ! ג´סוס שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב, אני בטוחה שהיא ממש מקסימה...... מחכים לראות תמונות....
, אוהבת ושמחה בשבילך.... שירז

ליאור 30

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif|בלון

אורלי וניר
לרגל הולדת הבת מיקה שתזכה לגדלה לחופה ולמעשים טובים ואמן שתראי ממנה המון המון נחת עד מאה ועשרים זהו ג´סס עכשיו נגמרו הבילווים עכשיו מתחילים עם
וחיתולים מקווה שהכל עבר בשלום ושהיה קל שמחתי להיכנס ולראות שילדת ליאור 30

NasTy GirL

New member
מזל טוב ג´ס!!../images/Emo108.gif

הרבה אושר ועושר..בהצלחה...ו...זייהו...מזל טוב...

מאו יין

New member
היום יום הולדת../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

המוווון מזל טוב להולדת הנסיכה מיקה
ג´סי וניר לפניכם חיים שלמים של אושר ביחד עם מיקה הקטנטונת (נכון לכרגע...) שתהנו מכל רגע, למיקה אני לא דואגת עם אמא נפלאה שכזו!
ג´סי,עבודה טובה
.... אוהבים אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מי יתן וכל חייה תדע רק טוב היא והוריה מי יתן וכל משאלותי יתגשמו מי יתן והיא תביא לכם רק נחת מי יתן והשם יתן לה זיווג הגון (אל תרדו עלי)בזמנה כשיבוא מי יתן והיא תהיה הכי בריאה מי יתן והיא תיהיה הכי מאושרת מי יתן והיא תדע לתת אהבה כמו שאמא שלה יודעת מי יתן וכל החום והאהבה שיש לנו יעטוף אותה כשמיכה רכה מזל טוב ג´ס וניר אושר ועושר כל כך כיף שאת כבר אחרי כבר דאגתי אני מקווה שאת מרגישה טוב שיהיה לכם כיף

mariana

New member
קולולולולולולו../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

איזה אושר סוף סוף היא יצאה אני מאושרת לשמוע שהכל היה טוב
אמן ותראו ממנה נחת בחיים עם אמא ואבא כאלה מושלמים אין בעייה שהילדה תצא מקסימה מואההה

Queen Of Love

New member
../images/Emo65.gifמזל ../images/Emo65.gif טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

תינוקת יפיפיה נולדה בשעה טובה!!!!!
תשעה חודשים של דאגה!! ואי נוחות!! והנה היא הגיעה! כלה ורודה ומתפנקת
עם עיני שקדים מאורכות ידיים ורגלים פעוטות מושלמות!!
איזה בונבונה!
מאחלת המון אבל ה-מ-ו-ן מזל טוב !! והמון
לקראת התקופה החדשה!! תינוקת קטנה בבית!!
איזה אושר!!
שולחת המון
ות!!!! מכל ה-
לירי

למעלה