בשעה טובה ומוצלחת

בשעה טובה ומוצלחת

הותקן אצלי בחדר המזגן החדש. הוא הותקן בזמן שהייתי בדרכי לעבודה והשותפה שלי פיקחה על המתקינים. נותר לי מחר לעשות נקיון יסודי בחדר (הם היו נחמדים וטאטאו אחריהם אבל עדיין הכל מרגיש לי מלא באבק, אפילו המקלדת... איך מנקים אותה?). בנוסף, אני צריכה עצה: המזגן הישן נותר במקומו ועכשיו הוא לא רק מכוער אלא גם מיותר. יש למישהו רעיון איך אפשר להסתיר אותו בצורה אסטתית?

KaNiJa

New member
ניקוי המקלדת

בתור התחלה להחזיק את המקלדת הפוך ובתנועות של קדימה ואחורה (לא חזק מדי) לנער אותה. אם עדיין נראה לך שיש אבק שלא רוצה לצאת, אפשר להשתמש במיכל של 'אויר דחוס לניקוי חלקי מחשב ואלקטרוניקה'. אם זה 'לחץ גבוה' להשתמש ממרחק של 10 ס"מ לפחות כדי שלא יהרוס שום דבר במקלדת.

נ ו ם

New member
את המקשים עצמם עם מגבון לח

את הג'יפה שבפנים, בנוסף למה שהוצע כאן אפשר לנסות אולי עם שואב אבק ידני.

Jazz Singer

New member
המממ...

וילון או לונג במידה והוא עדיין תלוי על הקיר (ואם כן אז למה?) כמה הוא גדול?

הוא בולט מהקיר

האורך שלו בערך חצי מטר, בגלל שהוא בולט קשה להסתיר אותו עם תמונה או לונג...

נ ו ם

New member
למה קשה עם לונג?

שימו לונג על החלק הקידמי הרחב שלו, אמנם הדפנות לא יהיו מכוסות אבל זה יהיה יפה בכל אופן. אני משתמשת במזגן שלי הבולט בתור מדף למערכת.

tenen

New member
ניקוי מקלדת,

בהנחה וזמן יש הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת היא פשוט לפרק את המקשים ממנה, לנגב אותם, כך גם אפשר לנקות את הבפנים של המקלדת. חשוב לשים לב שקל לך להוציא ולהכניס את המקשים במקלדת הספציפית בדרך כלל זו לא בעיה.

מותר לי

New member
וכמה עצות ממני ../images/Emo3.gif

1. לא לנקות את המקשים עם מגבון לח, זה לא מוציא את האבק, זה רק מדביק אותו חזק יותר! 2. לא לפרק את המקשים של המקלדת, הם לא יחזרו להיות כמו שהיו לפני הפירוק (מבחינת איכות הקלדה) מטלית יבשה ואויר דחוס זה פיתרון מצוין לבעיה.

לגבי המקלדת

1) להניח אותה בזוית של 45 מעלות, כשהמקשים פונים כלפי מטה ולדפוק אותה לא חזק מדי בשולחן (לא חלש מדי, היא לא כזו עדינה ושברירית לא לדאוג). מדהים לראות כמה ג'יפה יוצאת ככה החוצה. 2) לשדרג למקלדת ועכבר אלחוטי באותה הזדמנות אם יש תקציב. 3) ספריי אויר שהמליצו לך פה זה האופציה הכי טובה לנקות את המ

נלחץ לי שליחה בטעות

3) ספריי אויר שהמליצו לך פה זה האופציה הכי טובה ויעילה לדעתי לנקות את המקלדת.

נ ו ם

New member
אם כבר לשדרג

יש עכשיו מקלדות סיליקון לא יקרות, אחלחוטיות, גמישות/מתקפלות, שטיפות, וגם סתם מדליקות.

tenen

New member
לא אהבתי את הסיליקין...

ניסיתי את זה בחנות, מאוד לא נח להקליד עם זה, בנוגע לאלחוט, הרעיון באלחוט יפה אבל לרוב זה לא פרקטי וחוץ מהמרדף שתמיד יהיו בטריות זה חסר פואנטה שהרי אם תלכי מטר מהמסך וכבר תראי הרבה הרבה פחות טוב אז בשביל מה להתרחק עם המקלדת?

נ ו ם

New member
א. מה קורה?

ב. לא ניסיתי להליד על זה. ג. הקטע של האלחוט לדעתי נוח בקטע של לפנות מקום בשולחן של המחשב כשרוצים להשתמש בו לכתיבה ידנית או ספרים או משהו (אני יודעת שגם מקלדת רגילה אפשר להזיז)

In Limbo

New member
בקשר למזגן

אם הוא לא מאוד גדול ויש סלים מספיק גדולים, את יכולה לכסות אותו בסל קש ראטן או לפרוש עליו בד יפה, תהפכי אותו לשידה!

למעלה