בשעה טובה ומוצלחת

בשעה טובה ומוצלחת

גם לי יש עבודה. אחרי שבועיים של הכשרה והסמכה אני מתחילה לעבוד כסלקטורית מן המניין בנתב"ג, בין היתר שואלת אנשים אם הם ארזו לבד ואם קיבלו משהו ממישהו להעביר ובגדול זה הרבה יותר מזה. הובטח לי שמתחשבים בסטודנטים ואני מאוד מקווה שיהיה כך. לפחות הייתה לי ההזדמנות לגלות מקרוב מה זה מרכז הערכה שדיברו עליו כה רבות בקורס ולהבין באופן אישי עד כמה זה מזעזע ופלצני. ו-תודה ענקית לאקונומיקה המקסימה שסייעה לי להגיע לג'וב הזה ותמכה עם טיפים ותמיכה נפשית ותודה נוספת לשרון שאתם לא מכירים אותה אבל גם היא בחורה מדהימה שמאוד עזרה לי.
ענקית לשתיהן.

"הנשק שלי זה אשתי"

או "יש לי נשק בין הרגליים", התגובות הכי נפוצות לפי מה שנאמר לי. חוויה מעניינת שקרתה לבחור שעבד איתי: הגיעה בחורה נחמדה שתאמה לתמונה בדרכון, רק שבסעיף המין היה רשום... זכר... היא התעצבנה היות שזה לא פעם ראשונה שמצאה את עצמה במצב כזה ואמרה בעצבים שיש הסבר בדרכון. הגברת עברה ניתוח לשינוי מין וקיבלה סוג של אישור ממשרד הפנים שהיא כבר לא גבר למרות הרישום המקורי. ביזארי משהו.

זה לא פעם ראשונה שנתקלים בזה

משרד הפנים לא ממהר לשנות את המין על הדרכון. שמועה גונבה לאוזני שאחרי מספר שנים הם כן עושים את זה אבל בכמה שנים הראשונות הם עדיין נשארים זכרים בדרכון. חבל שבמדינה מתקדמת כמו שלנו אי אפשר לשנות את זה מיד.

../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שהאוכלוסיה שלהם כל כך גדולה בארץ שמצריכה את זה... אני גם לא יודעת מה קורה מבחינת התעודות זהות, אני מסתכלת רק בדרכון...

יופי!!

מזל טוב, שיהיה בהצלחה! אני בטוחה שיהיו לך סיפורים משעשעים על תשובות הזויים שאנשים יענו לך כשתשאלי אותם את השאלות הנ"ל... ישראלים כאילו...

כבר יש ../images/Emo67.gif

יש עליך נשק? חוץ מהלשון אין" "לא רוצה להגיד לך מאיפה באתי עכשיו, אף פעם לא שואלים אותי את זה ואני לא מבין למה את שואלת, זה כי הצבע שלי יותר כהה משלך?" (בשלב הזה הגיעה בכירה שהיא בצבע של מותר לי וגם עליה הוא צעק שהוא אזרח ישראלי שמשלם מיסים ועושה מילואים והוא לא מחבל ומה רוצים ממנו). "כמה זמן את גרה בארץ? המון זמן, כבר כמעט שנתיים". זה בינתיים, עם הזמן בטח יגיעו עוד. כבר זכיתי להכנה על התשובות הנפוצות.

מותר לי

New member
אתמול היתה אישה אחת...

עקפה את כל התור ורצתה לצאת החוצה (למרות שלא יכלה...) כי....... היא גרה בירושלים!
ואיזה צעקות היא הקימה, אללה יוסטור...

../images/Emo6.gif

אני יודעת מי הבכירה שאת מדברת עליה... חכי לטיסות הרוסים... אני חושבת שאת שאר החוויות אני אעביר לך במסרים, אני לא רוצה לעשות אאוטינג לאנשים...

אני לא צריכה לחכות

כבר נתקלתי בכמה וכמה כאלו והיה משעשע למדי, אבל אנשים כבר רגילים ומביאים איתם את הנכדים שישמשו כמתורגמנים.

../images/Emo24.gif

מקסימה, אני שמחה שהכל הסתדר ואת מרוצה לצערי אני לא אראה אותך לפחות עוד שבועיים, אני מתחילה יום ראשון קורס בטרמינל 1, תשתדלי לשמור על המקום בשבילי
(לא ייאמן כמה העבודה חסרה לי אחרי חופש של שבועיים)

למעלה