בשעה טובה ומוצלחת!!!!

blueman1

New member
אמממממ...

כן גם אני קראתי את הכתבה הזאת ולהגיד את האמת אני ממש לא שמח שלופא קדוש חוזר, הוא היה איתנו 3 שנים ו??? לא השגנו כלום, מקום רביעי כדורגל של פחדנים בדיוק כמו אלי גוטמן שחכתם כשהוא היה פה את כל ההפגנות נגדו ואת כל הקטע עם הזריקת ביצים עליו??? אני חושב שהפועל ב"ש צריכה משהו חדש לגמרי משהו שיעשה איזה שינוי שיתן איזה בום לקבוצה שידע לשלב צעירים שיעריך את שחקני הבית ואת האוהדים. אני תאמת מעדיף שני מאמנים 1. קשטן 2. תתפלאו ואולי תגידו לי שאני קצת משוגע אבל אני מאוד הייתי שמח אם דורון ממן היה עולה על הקווים של הפועל ב"ש, מאמן טוב מאמן מקומי מאמן שמעריך את שחקני הבית מאמן שעבד עם כל הצעירים שעולים מהשלושה מכיר אותם יודע בדיוק מתי למה וכמה, מאמן שמתאים בדיוק להפועל ב"ש, ותראו איזה יופי הוא עשה במכבי ב"ש, וגם מבחינת תקציב דורון ממן הרבה יותר זול מקשטן או מלופא לפי דעתי אם לזינו יהיה קצת ביצים והוא יתן לדורון ממן את עמדת המאמן נקבל מזה רק טוב.

D a n n y b o y

New member
תמיד הייתי נגד עזיבה של לופא...

לא הגענו לכלום? מה זה גמר גביע? זה לא הישג? אז הוא ניצח משחק אחד פחות מגוטמן... אפשר לחשוב. כדורגל של פחדנים? אני זוכר שההתקפה של ב"ש הייתה אחת הפוריות בליגה.

מוצארט

New member
צודק הבחור

ההתקפה הייתה באמת פוריה, היה כדורגל מאוד חיובי (השלישיה הבילתי-נשכחת מול מכבי ת"א בבלומפילד, וה3:0 מול חיפה בחצי גמר גביע), הוא העלה אותנו ליגה, אחרי שהרבה מאמנים נכשלו, והוא אפילו הצליח להביא אותנו למקום מכובד בעונה שאחריה. אותם האוהדים שזרקו ביצים, היו נערים פוחזים, שלא מבינים בכבוד האדם, ובמה שהוא תרם למועדון. הקהל הבאר-שבעי היה תמיד לחוץ להישגים, אבל העבודה של לופא הייתה באמת טובה מאוד. היה ממש כיף להגיע אז למשחקים.

blueman1

New member
לא הכי מסכים איתך

היו משחקים שהיינו נותנים הצגות אני לא אומר שלא אבל אל תשכחו את המשחקים שבקושי חילצנו אחד אפס ומשחקי בית נגד קבוצות תחתית שהיינו נלחמים על תיקו ולהפסיד בגמר גביע נגד הפועל רמת גן בשבילי זה לא הישג

RED OR DEAD BS

New member
תתחיל להבין, אתה לא מכבי ת"א כדורסל

אתה לא יכול לתת הצגות כל משחק, לפעמים יש ת'תיקו אפס, גם לריאל מדריד, למכבי חיפה ולכל הגדולות באירופה, אצל לופא ראית לחימה, שחקני בית משחקים, צעירים נותנים ת'נשמה, יש אווירה טובה, אני זוכר, כל הבצפר שלי הלך למשחק ברמת גן, הלוואי עלינו עוד רגעים כאלו, אם הוא הפסיד ת'גביע, לא נורא, יהיו עוד הזדמנוית. זה פשוט מעצבן אותי שאתם מתנהגים כמו הכי טובים בארץ, דיי,
לכל קבוצה יש עליות וירידות.

blueman1

New member
לא אמרתי

כל משחק הצגות, אבל תמיד כשהגענו לרגעי האמת עם לופא פישלנו (ראה גמר גביע) וגם לופא לא שילב צעירים, ונתן להם רק את הכמה דקות בסוף, זה לא שעם לופא היה מושלם כי זה לא היה ככה. צריך מישהו אחר בב"ש מישהו שיבוא ויעשה איזשהו סדר בבאלגן הזה שיש, שיתן בום אחד גדול מאמן חזק שיכול על זינו ולא יכנע לכל הדרישות שלו, ותסלחו לי אבל לופא לא כזה ויש לי המון כבוד והערכה אליו על זה שהוא העלה אותנו ליגה אבל אם תשימו לב גם לכל הקרירה שלו הוא מאמן שפשוט נעלה ליגה לא יותר מזה, הוא לא מאמן שהביא תארים שיש לו הצלחות אלא רק מאמן שמעלה ליגה וב"ש לא צריכה מאמן כזה היא צריכה מאמן ווינר מאמן שיביא לה סוף סוף תואר וידע גם לדאוג לשילוב של שחני בית וצעירים כדי שיבנה פה קבוצה גם לשנים הבאות.

RED OR DEAD BS

New member
תארים לוקחים בעבודה

אתה לא יכול לצפות משום מאמן לקחת אליפות ישר, זה לא מכבי ת"א או חיפה, שאני ואתה יכולים לקחת איתם אליפות או לפחות לרוץ לאליפות, קשטן לא יעשה פה קבוצה שתרוץ לצמרת, קודם כל לבנות בסיס אחר כך לרוץ, כמו בבית"ר, עוד עונה שתיים, עם כמה חיזוקים רצים לאליפות בלי בעיות, מהזה מאמן פשוט, אנחנו אוהבים אותו, את הדרך שלו, ואם ניתן לו כמה עונות אני בטוח שיהיה פה תארים, הוא לא היה כל כך רחוק מגביע, אז פישלת, מה אם ריאל לא לוקחת אליפות, אז יש חרם מנוים, אתה צריך להבין, מאמן לא לוקח אליפות, שחקנים לוקחים. צריך רק אחד שיהיה בקשר טוב עם כולם, וידריך בשיטות, הרי מה שקובע זה על המגרש לא על הקווים.

blueman1

New member
זה בדיוק הבעיה

שלופא היה פה שנתיים ושום בסיס לא נבנה לא ראינו שיתוף צעירים לא ראינו איזה דרך כמו שאתה אומר בביתר ירושלים שים לב שהיום רוב הסגל של ביתר מורכב מצעירים שכמו שאתה אומר עוד שנתיים בערך עם חיזוק נכון רצים לאליפות. זה לא קורה בב"ש שנתיים לופא היה פה וכלום אותו הדבר, אז אני לא מצפה מהמאמן מי שזה לא יהיה שיביא אליפות אבל שישנה משהו שיעשה סדר שיבנה משהו חדש.

לופא עזב בזמן הכי פחות מתאים

אם הוא היה מאמן ב"ש בשנה שעברה, שהליגה ניראתה כמו הפרצוף של גוטמן אחרי שהקבוצה שלו חוטפת גול, אני בטוח שהפועל היתה מתמודדת על אליפות. זה שז'ינו טמבל ולא מבין כלום בניהול קבוצת כדורגל ופעל בדיוק בניגוד לרוח האוהדים והתקשורת המקומית בב"ש זה האסון הגדול שלו ושלנו... בתור אחד שלא גר בב"ש אני יכול להגיד לכם שאף אחד, בכל הארץ, לא הבין למה לופא לא ממשיך ואני בטוח שעכשיו עוד פחות מבינים...

RED OR DEAD BS

New member
הבנאדם העלה אותך ליגה

מציג כדורגל מדהים, (3-0 על מכבי ת"א, חיפה, 4-1 בית"ר בטדי), הוא מגיע לליגת העל, מקום חמישי, היו צריכים להשאיר אותו, אני חושב שהוא בנה בסיס לא רע, ופשוט גןטמן הגיע והרס אותו, הטעות הגדולה של ז'ינו כשהוא זרק אותו, אותו סגל כמו שהיה לפני שנתיים, איתו היו משאירים את אבולבן, אתה מביא לו עוד כמה חיזוקים ורץ לאירופה, אולי אליפות, שיתוף צעירים, לופא נתן הרבה דקות משחק, אמנם לא משמעותיות, אבל עדיין, לאט לאט. אם לא ראית התקדמות בשנים של לופא אז אני לא מבין אותך בכלל.

blueman1

New member
שוב כמו שאתה אומר

לופא העלה אותנו ליגה זה מה שהוא טוב בלהעלות קבוצות ליגה, שים לב לקרירה שלו, כל הקרירירה הוא רק מעלה קבוצות ליגה אתה נותן פה רק כמה משחקים שנתנו הצגות אבל אתה שוכח את כל ה 1-0 הקטן שנלחמת בשיניים כדי להביא או את ההפסדים המבישים לקבוצות הקטנות שיתוף צעירים?? לופא???? אני לא מבין איך להכניס את זוהר חוגג בדקה 88 נקרא שיתוף צעירים

RED OR DEAD BS

New member
מה זה מאמן לעלות ליגה

מה יש קטגוריות; מאמן לגביע, מאמן לאליפות, מאמן לעלות ליגה. זה לא עובד ככה, כל מאמן שלא לוקח אליפות, הוא לא מאמן לאליפויות?!, שוב, אנחנו לא קבוצה בעל תקציב ענק, כולה 12 מיליון, התקציב השלישי מבין הנמוכים בליגה, וכל מאמן שיאמן את מכבי חיפה השנה, לוקח אליפות, גם אם אני עוזר מאמן ואתה מאמן, זה אליפות בטלפון, אצלנו צריך לעבוד קצת יותר קשה, ולקוות לעונה לט טובה מצד מכבי חיפה ות"א, אף מאמן לא משתף צעירים במשחקים חשובים, הם צריכים להשתכשך קצת בכמה דקות פה ושם, או במשחקים גמורים, ואז לאט לאט הם ישתלבו, זה לא במשחק ולא בשני משחקים.

blueman1

New member
זה לא רק כסף כסף כסף

זה חלק חשוב מהמשחק אבל לא רק ואתה יכול לקבל את זה בדוגמאות הכי טובות של אירופה פורטו לוקחת את ליגת האלופות ומעיפה בדרך את כל הגדולות יוון מנצחת ביורו 2004 ומעיפה את כל הגדולות. אתה צריך מאמן ווינר מאמן שחושב אחרת מאמן שיבוא וישנה ב"ש צריכה משהו חדש ולא משהו שהיה פה ולא עבד אתה רוצה לראות את ב"ש כל הזמן נשארת במקום ה 5 בליגה או שאתה רוצה להתחיל ולראות אירופה תארים גביע אולי אליפות

RED OR DEAD BS

New member
זה רק כסף כסף כסף

פעם זה היה כישרון נטו, היום מאז שהכניסו כסף לספורט הזה, כל קבוצה שיותר חזקה כלכלית, תשרוד ותתחזק, כמו בכל תחום. מאמן ווינר? מי קשטן, ברוך ממן, קשטן לא יביא אליפות לב"ש, אבל אני מוכן לתת לזה הזדמנות, פורטו ויוון, קבוצות שגנבו משחקים, נקודה. זה מתאים לגביע, לאיזשהו טורניר אבל לליגה לא, הבלוף לא יכול להחזיק

D a n n y b o y

New member
אז אתה מעדיף את גוטמן?

שיביא לך 1:0 קטן וגם זה בקושי, בלי הצגות בכלל?

למעלה